Cum să Păstrați Pielea cu aspect Tineresc pentru Totdeauna

Cum să Păstrați Pielea cu aspect Tineresc pentru Totdeauna
Rate this post

Aproape toată lumea dorește să păstreze tineri și aspect tineresc pielii și la o vârstă înaintată. Totuși, dacă te uiți în jur, veți vedea că majoritatea oamenilor au permis pielea lor la vârsta de zeci de ani înaintea timpului său. Acești oameni nu știu secretele cum să-și păstreze pielea de imbatranire. Din fericire, nu aveți nevoie să urmeze în urmele lor. Acest articol este de gând să dezvăluie patru moduri de a face pielea ta, practic, fara varsta. Toate acestea sunt extrem de ușor să pună în aplicare. Vă permite să ia o privire la ceea ce trebuie să faci.

  • Supliment cu omega 3 uleiuri – Această practică este absolut esențială dacă doriți sanatoasa, supla piele. Omega 3 uleiuri va crește foarte mult elasticitatea pielii precum si repara pielea care a fost deja deteriorat. Tu nu va fi capabil de a avea piele fara varsta, fara aport adecvat de aceste critică grăsimi. Nu vă faceți griji cu privire la obținerea de orice greutate din cauza creșterii consumului de grasimi omega suplimentarea ulei reprezintă. Uleiuri Omega fapt s-au dovedit pentru a ajuta la pierderea in greutate. Pielea și întregul corp nu poate fi complet sănătos până nu ia în o multime de omega 3. Aici este cel mai bun mod posibil de a consuma omega 3 ulei pentru beneficii maxime. Cumpara pure presate la rece ulei de semințe de in, disponibile pe scară largă la magazine alimentare. Se amestecă o lingură de ulei într-un castron mic de brânză de vaci. Face acest lucru de două ori pe zi. Tu nu va crede cât de mult va ajuta pielea ta și sănătatea ta generală. Grasimile din uleiul de in se leagă cu sulf pe baza proteinelor din brânză de vaci, care permitea o mai bună absorbție și utilizare. Fi sigur de a le amesteca.
  • Bea o mulțime de apă pură – Acesta este un alt factor major în piele și întregul corp de sănătate. Bufeuri de apă construit toxine și poluanți din organism și la lubrifierea diferitelor straturi ale pielii, permițându-ridurile de a se topi. Pielea ta va începe să strălucească, după mai multe zile a crescut consumul de apă. Asigurați-vă că apa potabilă este pură. Orașul apa de la robinet nu este recomandată. Poti cumpara bidoane de apa de izvor mai puțin decât pentru un dolar. Întotdeauna am consumă cel puțin o jumătate o dată de apă pentru fiecare kilogram de greutate corporală. Deci, dacă am cântărește 150 lbs eu va consuma cel puțin 75oz de apa pe zi. Poate ai nevoie de mai mult, dacă locuiți într-un climat cald.
  • Consuma suc de iarba de grau – am începe fiecare zi cu o doză dublă de suc de iarba de grau amestecat cu un pic de piper cayenne. Acest lucru oferă pentru cantități uriașe de energie în timpul zilei. De fapt mă simt viața mea de energie în creștere după ce a băut un pic de suc de iarba de grau. Când tot corpul devine mai sanatos pielii urmează exemplul. Veți observa probabil că iarba de grau are puterea de a revitaliza pielea, eliminarea de ani într-un interval scurt de timp. Ea are, de asemenea, a fost demonstrat pentru a menține părul de albire. Nu săriți peste această valoare practică. Făcând astfel, va sabota rezultatele pe care le obține. Dacă nu vă place gustul de suc de iarba de grau tot ce trebuie să faceți este să se amestecă-l cu suc de fructe. Tu wont a fi chiar capabil să-l gust.
  • Utilizați un high end vârstă de reducere crema – Prin utilizarea celor mai avansate anti-imbatranire de îngrijire a pielii produse puteți rade de un deceniu de aspectul dvs. într-o chestiune de săptămâni. Acest pas va oferi cele mai rezultate imediate și va lucra sinergic cu alte trei practicile descrise. Vei fi uimit să vezi ce cel mai bun vârsta reducerea creme pot face. Trebuie cercetate pe deplin și toți concurenții în vârstă reducerea crema de îngrijire a pielii piață și au găsit unul care iese în evidență mai presus de toate celelalte. Puteți citi recenzia mea de ea făcând clic pe link-ul din autorii caseta de la sfârșitul articolului. Mi-ar recomanda foarte uită-te în ea, dacă doriți excepționale, piele fara varsta.

Nu-l ai! Patru practici de îngrijire a pielii, care vă va permite să păstrați tineri piele sanatoasa pentru toți anii din viața ta. Ai nevoie pentru a face fiecare dintre punctele de mai sus într-un obicei care se întâmplă în mod automat de zi cu zi. Tu nu va primi rezultatele dorite cu eforturile sporadice. Tot ce am mentionat mai sus este ușor de implementat și ușor să rămânem la. Fă-ți o favoare de a urma programul de îngrijire a pielii-am descris aici. Eu vă garantez că nu veți fi dezamăgiți.

LĂSAȚI UN MESAJ