De ce Nu-Mi Articulațiilor Pop și Crack?

De ce Nu-Mi Articulațiilor Pop și Crack?
Rate this post

Nu este neobișnuit să auzi cineva articulației genunchiului crack, sau cineva crack lor ciolan articulațiilor, sau auzi gâtului articulațiile pop. Poate că atunci când au mers pe jos, lor comun glezna fisuri, lor articulației genunchiului macină sau glezna lor clicuri. Există diferite motive pentru care o persoana articulațiilor se va sparge, pop și se pisa de genul asta. Aceasta este o imagine de ansamblu a trei comune motive pentru articulații anticipate, crack și pop.

Eliberare De Gaz

Toate articulațiile din corp au un balon cu apa, ca o structură care îi înconjoară numit capsula articulară. Capsula este umplut cu lichid sinovial, care, împreună cu conținut de substanțe nutritive pentru articulații, lubrifiaza comun și ajută la reducerea frecării. Interiorul lichidului sinovial este o varietate de gaze, inclusiv azot, oxigen și dioxid de carbon. Atunci când articulația este întins dincolo de limitele normale de deplasare, presiunea din interiorul capsulei articulare se schimbă, această modificare de presiune creează un efect de vid și formează o bulă de gaze dizolvate în lichid. Această schimbare în presiunea cauze bula să se prăbușească, iar gazul este rapid eliberat produce fisuri sau pocnet în comun. Gazele trebuie să construi în interiorul lichidului din nou, în scopul comun de a face fisuri sau popping zgomot din nou. Acesta este motivul pentru degetele tale s-ar putea sparge, dar este nevoie de un pic de timp înainte de a va apărea din nou.

Articulații Mobile

Mișcarea între două oase care formează o articulație, și atașat ligamentele si tendoanele de comune pot fi o altă sursă de comun cracare, popping sau să se rupă. Ca tendoanele și ligamentele sunt în mișcare și pozițiile lor în continuă schimbare, la unele persoane tendonul poate faceți clic pe o proeminență osoasă sau exterior genunchi sau gleznă și pentru a muta un pic în și din loc. Ca tendonul se mută de la o poziție la alta se poate ‘snap” înapoi la poziția alternativă. Uneori, după exercițiu ligamentele sau tendoanele pot strânge, și cum de a începe să se miște din genunchi, glezna sau alte comune, se poate fisura sau de a face un sunet ca o pocnitură din acest motiv.

Articulații Artritice

Buna cartilajului înconjoară capetele oaselor într-o normală comună sănătos. Dacă suprafețele articulare devin dur sau deteriorate, unele dintre fisuri sau zgomotele pot rezulta din frecarea dintre cele două suprafețe osoase frecare pe fiecare alte. Acest lucru poate fi, de asemenea, dureros pentru unii oameni ca prejudiciul devine mai rău de-a lungul timpului.

Sunt Fisuri Sau Popping Articulațiilor Rău?

Sunt cracare articulațiilor rău pentru tine? În general nu au existat studii concludente spune că nu există nici efecte negative pe termen lung de cracare knuckles sau alte articulații. Peste manipularea articulatiilor sau senzație de care ai nevoie în mod constant pentru a sparge articulațiilor poate fi o dovadă de bază o problemă mecanică sau în comun de stres.

Asta a spus, dacă sunteți incepand de a experimenta durere atunci când vă deplasați articulațiilor dumneavoastră, și nu se rupă, trosnituri sau popping, decât tine ar trebui să consultați un profesionist de îngrijire a sănătății pentru o mai în profunzime examinarea unor probleme specifice.

Unul dintre beneficiile pozitive a crescut de mișcare în comun poate să apară după o ajustare chiropractic. Răspunsul anumitor receptori senzoriali în jurul comun, numit Golgi Tendon Organe, trimite informații înapoi la creier despre funcției articulare și cât de mult de tensiune este pe articulare sau musculare. De multe ori o ajustare ajută să „reseta” această tensiune și creează sentimentul de slăbire sau de relaxare. Unele alți receptori numit mecanoreceptorii sunt în discuri, tendoanele, ligamentele și mușchii articulațiile coloanei vertebrale. Cerebelul în primul rând, funcționează ca un rezultat de intrare de la aceste mecanoreceptorii în articulații și mușchi axe. Atunci când această intrare este scăzut, cerebelul poate functiona la un nivel inferior, rezultând în incapacitatea de a efectua mișcări precise, sau poate pierde tonusul muscular, sau de a menține postura normală. Chiropractic ajustări pot ajuta pentru a restabili circulația normală și de ardere a acestor comune receptori nervoase. Buna comune de circulație și de feedback-ul senzorial este foarte important pentru funcționarea sănătoasă a cerebelului și a sistemului nervos.

Acest articol se vrea a fi o prezentare generală și pentru scopuri informationale și nu ar trebui să fie folosite pentru a înlocui sfatul unui profesionist calificat. Acesta este scopul meu de a marca pentru ca publicul să înțeleagă mai bine sănătatea lor și bunăstarea generală. Vă îndemn să se consulte cu un specialist furnizorul de îngrijire a sănătății pentru diagnostic și pentru răspunsurile dumneavoastră individuale, întrebări de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ