Dieta Chocolate Slim Cu Supa De Varza Review

Dieta Chocolate Slim Cu Supa De Varza Review
Rate this post

Una dintre cele mai populare diete de astăzi este dieta cu supa de varza. Acest articol are o arată la argumentele pro și contra ale dietei chocolate slim pentru a vă ajuta să decideți dacă este dieta potrivita pentru tine.

Dieta chocolate slim cu supa de varza este destul de simplă.

chocolate slimEste o dieta 7 zile care vizează pierderea in greutate rapid, care susține că puteți pierde 10 kg. sau mai mult, în cele 7 zile în care vă sunt pe dieta. Acolo este o supa speciala care te face folosind o combinație de varză și alte legume. Conceptul de bază al dietei chocolate slim pareri este că puteți mânca la fel de mult de supa de varza, după cum doriți în fiecare zi pentru a menține de la obtinerea prea foame. Există un 7 zile plan de alimentatie care merge împreună cu supa, care constă dintr-un extrem de restrictive lista de alimente pe care ai voie sa mananci la dieta.

Deși inițial dieta poate părea o idee bună și promisiunea de pierdere rapidă în greutate este cu siguranță tentant, există destul de câteva probleme cu aceasta dieta, care nu pot face cea mai buna alegere.

În primul rând, este un consum extrem de redus de calorii dieta, care poate provoca probleme. Multe persoane raport de senzație de leșin atunci când acestea sunt pe dieta, deoarece acestea pur și simplu nu sunt suficient de calorii. Împreună cu faptul că, consumul de prea putine calorii poate face de fapt mai greu să piardă în greutate și mai ușor pentru a obține înapoi când se aruncă corpul în „modul de foame”. Practic, corpul tau crede ca esti mort de foame așa că încetinește metabolismul pentru a păstra de la a folosi rezervele de grasime pentru energie în efortul de a ține în viață mai mult. Un metabolism mai lent va face mult mai dificil de a pierde in greutate.

Problema majoră cu aceasta dieta afară de a avea prea putine calorii este că cea mai mare greutate pe care ai pierdut de pe acesta va fi un fel de apă greutate. Asta înseamnă că în momentul în care treci pe dieta, veți vedea de greutate ai pierdut începe să reapară. Evident, asta nu e ceea ce ți-ai propus, nu?

Pentru ca dieta cu supa de varza este extrem de restrictivă în ceea ce privește tipurile de alimente pe care le mânca și cât de puține calorii pe care le mananci este foarte greu să stai cu pentru toate cele 7 zile, fără a trișa sau de a merge pe dieta. Împreună cu faptul că mulți oameni raportează că varza le face carbogazoasă, care poate fi o problemă stânjenitoare, dacă aveți să fi ieșit în public în timpul dietei.

Singura parte buna a dietei este că acesta include chocolate slim o mulțime de fructe și legume. Cu toate acestea, fructe și legume singur nu oferi corpul cu toate substanțele nutritive de care are nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ