Pierderea Parului La Femei Poate Provoca Stres Psihologic, Dacă Nu Este Tratată În Mod Corespunzător

Pierderea Parului La Femei Poate Provoca Stres Psihologic, Dacă Nu Este Tratată În Mod Corespunzător
Rate this post

Se pare ca pierderea parului la femei se manifestă mai mult la femeile tinere astăzi decât oricând înainte. Pierderea parului la femei este, desigur, un proces individual, în funcție de mai mulți factori individuali. Mai des decât nu căderea părului începe, în general, în subțierea undeva în jurul vârstei de 50 de ani și chiar mai târziu, pentru unele persoane, cu mai mult de o subtiere a parului de la coroana și nu poate fi un model care este recunoscut ca model de sex masculin pierderea parului sau alopecia.

Atunci când o femeie recunoaște pierderea parului, poate nu știu dacă pierderea parului este permanentă. Există multe motive diferite pentru o femeie caderea parului, cum ar fi utilizarea de pastile de control al nașterii, bolii și chiar sarcina ca toate au posibilitatea de a contribui la caderea parului bruscă, cu toate acestea, este posibil că există doar pierderea temporara a parului si acolo este o re-cresterea parului, odată ce un medicament a fost întrerupt sau schimbat.

Dacă sunteți îngrijorat cu subtierea parului, este în interesul dumneavoastră să se consulte cu o pierdere a parului la femei doctor, unul care este specializata in tratamente impotriva caderii parului pentru femei pentru a obține avizul unui expert pe probleme, precum și găsirea unui tratament care este tocmai potrivit pentru tine și subțierea condiție. Din moment ce atât de multe produse de pierderea parului au fost create cu bărbați în minte, femeile au mai puține opțiuni decât bărbații în a găsi ajutor pentru anumite subtierea parului probleme. Femeile au nevoie de un alt tip de pierdere a parului cale de atac, deoarece bărbații și femeile dezvolta diferit. Un motiv pentru aceasta este faptul că organismul de o femeie reactioneaza diferit la boala, stres și tratamentul de pierdere a parului decât corpul unui om.

De exemplu, ar trebui să verificați medicamente pentru a afla că ea nu include nici progesteron medicamente, deoarece acestea funcționează ca androgeni. Aceste tipuri de medicamente vor ridica nivelul de testosteron, care, la rândul său, provoacă DHT pentru a construi sus în timp ce contribuția la cauza de chelie model de sex feminin. Întotdeauna adresați-vă medicului dumneavoastră dacă oricare dintre retetele tale includ orice tip de progesteron droguri. Un alt factor natural care de multe ori contribuie la pierderea parului la o femeie este schimbarea de corpul de o femeie în timp ce trece prin menopauza ca se creaza un dezechilibru de hormoni, care pot contribui la pierderea părului la femei.

Semne de Pierderea Părului la Femei

Acolo este un ansamblu de subțierea părului, deși este mult mai vizibile la partea din spate a capului în cazul în care creșterea pare a fi lipsit de plenitudine sau în cazul în care părul este în creștere înapoi în miniatură fire de finețe.

Acolo este un ansamblu neutru subtierea parului de pe scalp, cu toate acestea, este mult mai vizibile la partea din față a capului, deși nu afectează natural parului de o femeie.

Acolo este un ansamblu de fire de păr pe scalp; cu toate acestea, este mult mai vizibile la partea din față a capului în timp ce afectează fruntii de o femeie.

Pierderea Parului la femei remedii și tratamente

Pierderea parului la femei, tratamente, în mod normal, urmează aceeași abordare în tratamentul ca soluții de sex masculin pierderea parului. Rogaine si Propecia va fi, în general, primele tipuri de tratamente medicale pentru pierderea parului la femei. Rogaine pare a fi cea mai eficientă soluție de pierderea parului din aceste două produse de pierderea parului. Deși nu există un alt medicament disponibil pentru femei, care nu au atins varsta menopauzei, Alocarea deoarece acest lucru este utilizat în mod regulat pentru femeile mai tinere. Pentru cele mai bune rezultate atunci când trata pierderea parului la femei după menopauză este de a combina de substituție hormonală medicamente cu Alocare.

Aceste suplimente ambele includ plante, vitamine si minerale pentru cresterea parului, fără a lăsa utilizatorul cu efect secundar nedorit în timp ce trata pierderea parului la femei. Rogaine este una dintre cele mai populare de femei tratamente pentru căderea părului și FDA aprobă. Minoxidil este ingredientul principal în Rogaine, deoarece are capacitatea de a ajuta la blocarea acumularea de DHT, care este o cauza de pierdere a parului la femei. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru un răspuns la pierderea parului la femei, poate doriți să ia în considerare naturală și etica saloane de păr, mai degrabă decât de medicamente sau intervenții chirurgicale pentru nevoile dumneavoastra. Dacă găsiți că pierderea parului este în stadiu intermediar, este posibil să aveți opțiunea de a utiliza împletitură de păr sau țesut, în scopul de a crea mai mult volum pentru parul tau precum și oferindu-vă un aspect mai natural. Pierderea parului la femei este destul de comună, deoarece există multe elemente diferite, care pot contribui la pierderea parului la femei. Este în interesul tău să vorbesc cu medicul dumneavoastră, și amintiți-vă pentru a cere, cât mai multe întrebări ca tine poate gândi că va ajuta la prevenirea caderii parului. Făcând astfel, vă va ajuta în educarea-te în cauze pentru caderea parului, în timp ce ajutându-vă să înțelegeți ce alegeri sunt potrivite pentru cele mai bune de sex feminin tratamente impotriva caderii parului.

Motivele pentru Pierderea Parului la Femei

  • Nastere
  • Trauma Acuta
  • Febra Mare
  • Pastile De Control Al Nașterii
  • Boli Tiroidiene
  • Diabet
  • Lupus

Medicamente

Deși există mai multe cauze diferite pentru pierderea parului la femei, pierderea parului poate fi foarte traumatizant pentru o femeie, cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, pierderea parului la femei remedii pot fi foarte eficiente. Alopecia areata și androgentic alopecie sunt cele mai comune două tipuri de pierdere a parului la femei, și ambele sunt tratate cu succes de pierdere a parului la femei medici. Cu toate acestea, nu există nici un set model de pierdere a parului pentru subtierea firului de par de o femeie. Când părul începe să subțire, o femeie poate simți conștient de sine precum și a izolat și închis. Cu toate acestea, diagnosticul de pierdere a parului la femei pot permite să găsiți cauza de pierdere a parului in timp ce, de asemenea, vă oferă opțiunea de a găsi cel mai bun tratament impotriva caderii parului sau remediu pentru nevoile dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ