Poate Te Scapa de Riduri cu Alimente?

Rate this post

Indepartarea semnelor de imbatranire trimite omenirea pe un nebun de vânătoare pentru fiecare mod plauzibil să se uite mai tineri. Creme de frumusete, liftinguri faciale, peeling chimic, Botox și materiale de umplutură dermice toate inversa semnele de piele în vârstă. Dar poate am ratat bucătărie în nostru nebun dorința de agerasia?

În fapt, studiile științifice dovedesc că de zi cu zi de alimente și condimente, poate promova colagen creșterea economică și reducerea radicalilor că greaban pielii.

Curcumina

De exemplu, curcumina, care este derivat din curry condiment turmeric, are puternic efect antioxidant și anti-inflamatorii, care ajuta la reducerea daunelor pielii.

Un studiu în Farmacologie Biochimică a arătat că curcumina ajută la prevenirea Vârstele induse de problemele asociate cu diabet zaharat – o constatare care ar putea încetini procesul de imbatranire, chiar și la adulți sănătoși.

Vârstele ca un preludiu la anti-imbatranire

Advanced glycation end products (Vârstele) sunt compuși care se formează din descompunerea zaharurilor din organism. Vârstele forma în mod constant și încet în corpul uman și se acumulează de-a lungul timpului.

Cu toate acestea, diabetici experiență incidență crescută a țesuturilor din cauza nivelului de zahar din sange in organele lor de a accelera reacțiile chimice care formează Vârstele.

Pentru a explora relația dintre Vârstele, diabet și curcumina, cercetatorii au administrat oral are de curcumina la șobolanii diabetici pe o perioadă de opt săptămâni. Șobolanii au primit 200 mg de curcumina pentru fiecare kilogram de greutate corporală.

După avîntul în curcumina consum, cercetatorii au examinat nivelurile de antioxidanți și Vârstele, în plus față de șobolan pielii. Anchetatorii au găsit că consumatoare de curcumina a redus semnificativ stresul oxidativ la șobolanii diabetici.

Atenuarea Vârstele în mâncare

Chiar dacă nu sunteți diabetic, tu încă mai au pentru a lupta cu efectele imbatranirii de Varsta. Producătorii de produse alimentare stimula aroma de alimente naturale prin adăugarea sintetice Vârstele la alimente. De asemenea, de prelucrare a alimentelor și a produselor alimentare de încălzire poate crește cantitatea de Varsta. Deci, arunca un pic de curcumina pe încălzită feluri de mâncare de pui, pește, carne de vită sau de legume fierte pentru un plus de protecție antioxidantă.

Xilitol

Ca Vârstele, produce folosesc xilitol pentru a spori gustului mâncării. Xylitolul este un alcool din zahăr. Este folosit ca un substitut de zahăr pentru persoanele cu diabet zaharat. Dar xylitolul nu este de calorii gratuit. Xylitolul este găsit în fructe, produse de organism și sunt utilizate în produsele alimentare ca guma de mestecat.

Cercetatorii au descoperit ca da șobolani sănătoși suplimentare xilitol și-au sporit producția de colagen. Examinatorii extras de colagen de la șobolani pielii și a constatat că xilitol suplimentarea crescută a pielii grosime. Această constatare a fost lansat în Științele Vieții.

(Notă: La om, consumul excesiv de xylitol poate provoca diaree, deoarece xylitolul creează, de asemenea, hormoni care accelerează eliminarea deșeurilor în intestine.)

Cupru

În timp ce xilitol ajută la promovarea de colagen creștere, cupru mineral stimulează creșterea de o altă piele proteine apel elastina. Elastina confera pielii capacitatea de a întinde și a reveni la poziția sa normală. Dar, cu varsta, pielea isi pierde capacitatea sa de naturale pentru a fixa la loc și, în schimb începe să se deformeze.

Crearea de elastina din piele necesită o enzimă numită „lisil-oxidaza”. Lisil-oxidaza are nevoie de cupru și oxigen pentru a crea elastina.

Un studiu prezentat in Jurnalul de Biochimie Nutrițională a demonstrat că inadecvate cantități de cupru direct influențată de cantitatea de lisil-oxidazei în tineri. Studiul a fost împărțit în trei părți.

Mai întâi, participanții au primit 0.66 mg de cupru pe zi, timp de 24 de zile. Următoarea cupru suplimentarea a fost scăzut la 0,38 mg pe zi, timp de 42 de zile. Și, în final, participanții au primit 2.49 mg pe zi pentru următoarele 24 de zile.

Există o recepție de 24% în lisil-oxidaza activitate atunci când dietetice de cupru nivel a fost redus de la 0.66 să 0,38 mg/zi. Atunci când subiecții au primit 2.49 mg de cupru pe zi, a existat o creștere semnificativă în activitatea de lisil-oxidaza. Aceste modificări sugerează că un consum de cupru influențează în mod direct elasticitatea pielii și reticulare de colagen.

Food and Drug Administration zilnică recomandată de cupru este de 2,0 mg pe zi pentru adulți și copii de peste patru ani. În timp ce primirea de cupru de la surse de alimentare naturale nu provoacă de obicei toxicitate, consuma prea mult cupru în formă de suplimente pot fi toxice. Semne de exces de consum de cupru includ diaree și vărsături.

Surse alimentare de cupru includ:

  • Carne de organe, nuci, semințe și fructe de mare
  • Fructe & Legume

Ceilalți nutrienți care ajută la păstrarea sănătății de colagen includ vitaminele antioxidante a, C și E. Conform unui studiu din Jurnalul Colegiului American de Nutriție se bucură de o mulțime de fructe și legume și utilizarea de ulei de măsline în fiecare zi ar putea preveni ridurile.

Pentru a examina efectul de a manca modele pe procesul de îmbătrânire a pielii, cercetatorii au studiat mai mult de 400 de oameni de 70 de ani sau mai în vârstă care trăiesc în Australia, Suedia sau Grecia. Examinatorii au descoperit că oamenii, indiferent dacă au fost fair-jupuite sau negricios – care au mancat o dieta bogata in legume cu frunze verzi, fasole, ulei de măsline, nuci și pâine multicereale, dar a evitat unt, carne roșie și produse zaharoase, au fost mai puțin predispuse la ridare. Cercetatorii cred că abundența de vitamine a, C și E din fructe si legume ajuta la protejarea pielii de daunele aduse mediului.

Restrictie De Calorii

Pe măsură ce sarcina de pe alimente pentru a vă ajuta să dispară ridurile, păstrați în minte că un raport emis în Biogerontology a sugerat că o restrictie calorica este un alt mod de a minimiza deteriorarea oxidativa a tesutului pielii. Deci, acum, doar asigurați-vă că pentru a include anti-imbatranire alimente în cosmetice regim pentru combaterea ridurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ