6 Motive de Ce Ai Nevoie de o Pauză de Exercitii

0
120

Fie aveți de exercitii pentru a te distra, pentru programul de pierdere în greutate sau pentru tonifierea organismului, intensitatea exercițiu ar trebui să fie ajustate pentru propriul corp. De aceea nu există nici o instant mod de a pierde in greutate sau de a construi muschii. Exercitii fizice de intensitate mare nu este întotdeauna corelată cu atât mai bine rezultatul.

Vrei o dovada ?….

Ai avut aceste simptome în timpul sau după sesiunea de antrenament?

Scăderea de performanță
Sunteți într-o formă bună, și într-un mare spirit de a avea un exercițiu intens și astăzi. Dar când vine vorba de exerciții musculare, brusc, se confruntă cu o dificultate de a ridica aceeași greutate aveți de obicei. De ce?

Puls Rapid
La noapte dupa antrenament…inima ta este încă pulsează rapid, care te obliga sa stai treaz ore întregi. Ce e în neregulă?

Lipsa de fitness motivation
Esti un fitnessholic, și de a exercita, a devenit activitatea dumneavoastră preferat. Dar azi…chiar nu am chef sa merg la sală de sport, nici de a face exercitii la domiciliu. Dintr-o dată exercițiu devine o responsabilitate. Ce s-a întâmplat?

Scăderea sistemului imunitar
Până acum ești mândru de sănătatea dumneavoastră, ca unul dintre sport beneficii este în creștere în organism sistemul imunitar. Dar în ultima vreme se îmbolnăvesc atât de des, chiar dacă vă păstrați menținerea programul de exerciții. Ce e în neregulă?

Recuperare Problema
Într-o persoana sanatoasa, recuperare după antrenament, de obicei, durează 1-2 zile, depinde de intensitatea exercitiilor. Cu toate acestea, după ultimul exercițiu, mai ai durere și epuizat după 4 zile. Te simti slab si pierzi concentrarea la locul de muncă. Este normal?

Pierde pofta de mancare
Acest lucru a mers prea departe! Când îți pierzi pofta de mancare, nu-ți vei recăpăta energia de a face un alt exercițiu. Și dacă te forta pentru a continua antrenamentul, te va tortura corpul tau!

Deci, ce se întâmplă aici?….

În exercițiu de rutină și obsesia de pierdere în greutate sau muschii tonifiere, trebuie inconștient ajunge la un nivel de supraantrenament. Supraantrenament nu înseamnă a ridica o greutate mai mare sau alerga mai repede decât de obicei. Supraantrenament se întâmplă pentru că nu dau corpul tău suficient timp pentru a recupera. Acest lucru este în cazul în care aveți nevoie de o pauză de exercitii inainte de a avea un alt exercițiu.

Există două tipuri de pauză de exercitii :

Exercițiu De Pauză Între Exerciții

Dacă ați folosit pentru a fi intens exercițiu de zi cu zi, atunci puteți alege cardio-exerciții musculare combinație în fiecare sesiune. Cu toate acestea, nu se antreneaza la fel de muschi (spate si piept sau triceps si biceps) exerciții în aceeași zi. Pentru a evita supraantrenament, au o săptămână de exercițiu pauză după fiecare 8 săptămâni de exercițiu. Puteți avea o baie în piscină sau bucurați-vă de alte sporturi care vă place doar pentru distracție, amintiți-vă…ești într-o pauză de exercitii!

Pentru barbati sau femei care nu au nevoie de exercitii intense, și doar du-te la sala de sport de 2-3 zile pe săptămână, puteți avea dvs. exercițiu pauză între exerciții pentru a recupera muschii.

Exercițiu De Pauză Între Seturi

Fie exercitii cardio sau exercitii musculare ar trebui să fie efectuate cu exercitarea pauză între seturi sau sesiune.

  • Exercitii Cardio
    20 de minute de exercitii pauza dintre 2 seturi de 30 de minute de biciclete statice, se crede că pentru a arde mai multe grăsimi decât 60 de minute non-stop exercițiu. Pentru că organismul tău va folosi exercițiul perioadă de pauză pentru a obține mai multă energie din grasimi. Utilizarea exercitarea perioadă de pauză pentru a face stretching sau lumină banda de alergat.
  • Exercitii musculare
    Pauză de exercitii este foarte important în greutate de ridicare exercițiu, pentru a optimiza dvs. de exerciții. Regula de pauză de exercitii depinde de scopul în care au greutate de ridicare exercițiu.

* Pentru tonifierea musculară: 30-60 de secunde între seturi, cu minim 10 repetarea fiecare set.

* Pentru a rezistenței musculare: 30 de secunde între diferite muschi sau 3 minute între aceleași muschii, cu 12 repetare pentru fiecare mușchi.

* Pentru forta musculara: 3-5 minute între seturi, cu 3-6 repetarea fiecare set.

Începe un exercițiu sănătos prin introducerea exercițiu pauză în programul de exerciții de azi,….Fericit exercitarea!

LEAVE A REPLY