Ajungând la Băiat în Bărbat Furios: Bărbați și Vindecare Furie

0
177

Oamenii se luptă cu furie, dar furia este o parte vitală a unui om viața emoțională. Atunci când furia țâșnește ca un gheizer de la locul de un om rănile lui, iar durerea este suficient de puternic pentru a-l trimite în furie, deși el poate simți, el poate rămâne nepăsător la ceea ce a stârnit furia lui. În ciuda de furie este distructiv, este valoros pentru oameni să ia în considerare de vindecare partea de furie, deoarece tinde să-și punctul lor de răni adânci.

Mulți oameni nu sunt conștienți de lor rănile emoționale și lupta cu aluziv mister de ce sunt atât de supărat. Robert Bly, autor de Fier John, a scris, “omul sălbatic este rănit și preferă să nu să-l examineze“, care spune multe despre cât de bărbați, începând din fragedă copilărie, compartimenta sau lucrurile lor dureroase experiențe și sentimente negative într-unele tărâmul uitat al lor inconștient. Emoțional băieții răniți crească până să fie răniți din cauza băiatului rănit rămâne pierdut rătăcind undeva în aceste tărâmuri, de om cu mintea inconstienta. Bly, de drept, a subliniat dilema cu care se confruntă fiecare om care nu a lucrat prin rănile din copilărie -s-a pierdut ceva în fiecare baiat pe care ei trebuie să-și recupereze ulterior prin intermediul lor personală pe tot parcursul vieții interioare și exterioare quest-uri. Furia este o reamintire a faptului că omul e căutare pentru a găsi băiat rănit și de a ajuta-l vindece este încă neterminată.

În cazul în care nu omul furios începe să uite să-și vindece rănile?

Barbatii petrec exagerat sume de viață se luptă să înțeleagă motivul din spatele furia lor, pentru că ei au uitat locul unde s-au ascuns rănile lor. Dacă ar fi fost ușor de a găsi și de a vindeca răniți băiat pierdut în termen și pentru a rezolva furie, oamenii ar fi, fără îndoială linia de sus pentru elixir miracol. Cu toate acestea, ușor de remedii ar servi doar pentru a diminua și de a face un om neputincios, pentru că încercarea de a vindeca rănile, care este sursa furiei sale, este ceea ce dă naștere la puterea lui de caracter -la fel ca în căutarea Sfântului Graal.

Folosind imagini de o vastă pădure întunecată sau un adânc de rău augur peșteră, oamenii trebuie să fie dispuși să călătorească în termen și față de trecutul lor doare, eșecurile, greșelile, traumatisme, rușine, vinovăție, victimizare și de neputință, în scopul de a ajunge la locul de rănile lor. De exemplu, în Star Wars, Luke Skywalker pentru a introduce un adânc întuneric peșteră pentru a lupta și ucide propria lui Darth Vader doar pentru a descoperi că în spatele său ucis dușmanul de moarte casca apărut chipul lui. Lecția de aici este că bărbații care se luptă cu alții sunt de multe ori lupta cu ei înșiși într-o încercare de a rezolva secretul lor durere, interior discordie, rușine și vinovăție care emană de la lor toxice răni.

Închisorile noastre sunt pline de oameni care au încercat să-și vindece rănile prin droguri, alcool și violență, și încă n-au găsit de presă. Tineri transporta rănile lor în stradă, alți oameni se ingroapa in munca lor, în timp ce unii oameni caută să vindece rănile lor prin religie, doar pentru a masca cu fapte bune și de a folosi dogma lor de a face rău altora. Singura modalitate de a vindeca rănile este, de fapt, pentru a face față răni, și care are un act de curaj pe care puțini oameni îndrăznesc să se mobilizeze. Cu toate acestea, ca omida trebuie să împingă în afară de legăturile de cocon în scopul de a obține puterea de a zbura, așa că trebuie să facă un om vindecarea rănilor, în scopul de a fi liber de mânie, nu sunt ușor de scurtături.

Iubire, iertare, acceptare sunt puternice remedii care sunt de multe ori ineficiente, deoarece acestea sunt rareori aplicate la real rana, deoarece puțini oameni știu unde original rănile sunt ascunse. Prin urmare, fiind conștient că furia se comportă ca un semn rutier care indică un om pentru a în cazul în care rănile se ascunse, și că, prin urmare furia prin amintiri, emoții și experiențe din băiat în bărbat este modul în care rănile sunt descoperite și vindecare poate începe.

Băiatul a fost găsit rătăcind în inconștient pădure a minții este pierdut și speriat, și este de multe ori încă furios la autorii de rănile atât de mulți ani mai târziu, la maturitate. Băiatul știe unde rănile sunt ascunse, dar el are nevoie să se simtă în siguranță călătorind înapoi prin emoțională profundă durere la eveniment sau evenimente care l-au rănit. De lucru cu un terapeut în acest moment poate fi foarte util. Terapia este un “martor de profesie“, care dă puterea interioară băiatul să știe că rănile sale sunt validate și a afirmat de un obiectiv și îngrijirea observator-ghid.

Este important să ne amintim că există speranță și vindecare pentru oameni cu furie. Terapeuții folosesc adesea “interior-copil terapie”, ca o abordare pentru a ajunge la băiat în bărbat furios, în scopul de a vindeca “, a respins, de rușine-auto.” În cele din urmă, conectarea cu interior băiat și vindecarea rănilor este cea mai eficientă metodă de a face cu probleme de furie la bărbați.

LEAVE A REPLY