Ajustare la Stres – Schimba Mintea Ta, Nu cu Lumea

0
127

Nerăbdător seful. Un mârâit de trafic. Presiunea de a avea o umflătură mare în ambele pantaloni și portofelul. Acestea sunt doar câteva dintre subliniază vă confruntați în fiecare zi.

Ai vrea să pleci. Îți dai seama că un loc de muncă mai bun, veți obține un sef mai bun. Sau că mutarea la periferie va face viața mai liniștită. Sau poate vei câștiga niște bani în plus și poate avea ca penisul-prelungirea operatie. În timp ce vă faceți griji despre asta, ești jos, bere, alimente prăjite și se spală în jos cu câteva țigări. Și asta te face să te simți mai bine.

Pentru acum.

Ironia despre stres, spun experții, este că vrem să schimbăm lucrurile în lumea noastră, care duce la stres. Uneori putem face asta, dar de multe ori nu putem. Și foarte rar o putem face cu succes.

“Există condiții în viața noastră, care sunt cronice. Ei nu sunt de gând să plece, că doar nu poate fi reparat”, spune Dr. Jeffrey Brantley, director de program de Reducere a Stresului Program de la Universitatea Duke. “Adevărata cale de rezolvare este să vină la termeni pe interior cu noi înșine, cu propriile noastre reacții la ceea ce lumea ne dă.”

Nu e ușor de răspuns: schimba mintea ta, nu cu lumea.

SĂ ACȚIONEZE CA O FEMEIE

În ciuda faptului că ar putea fi cunoscut, sau chiar datat-o scrot-extragerea nebună de legat, la un moment dat, în general, femeile de fapt fata stresului mai bine decat barbatii.

Un studiu recent de la UCLA a arătat că o biologică model este influent în modul în care bărbații și femeile se ocupe cu stresul. Cercetarea a arătat că atunci când femeile sunt foarte stresat, se întoarce la prieteni sau sa se concentreze pe copiii lor, numit “tind sau se împrietenească” de răspuns.

Bărbații, pe de altă parte, au o reacție opusă. Ei au tendința de a-și retrage sau de a crea un conflict. După o zi de conflict intens, o femeie va avea tendința de a căuta sprijin din partea altor persoane-și oamenii vor pur și simplu să fie singur pentru a se fierbe si se supara.

Putem trece dincolo de răspuns biologic, cu toate acestea, și să învețe de la femei. Data viitoare când ai o zi grea și vrea să bea în tăcere, cauta partenerul tau sau un prieten și să împărtășească problemele cu ei. S-ar putea să nu doriți să, în primul rând, dar dă-o încercare și vezi dacă te simți diferit.

Dacă aveți copii mici, o mare de stres de eliberare este de a juca pur și simplu ceea ce se joacă. Dacă e swinging pe leagăne, constructii cu piese Lego, sau joaca cu cifrele de acțiune, să scape lumea adulților pentru o vreme și să dea corpul tău și mintea o mare odihnă.

MÂNCA SĂ-L BATĂ

Un specialist spune ca e de fapt invers, atunci când vine vorba de a face cu stresul. În timp ce noi căutăm soluții, cum ar fi respirație profundă, yoga, masaj, primul pas este oferindu-vă o fundație pentru a reduce atacul de stres în primul rând.

“Cele mai importante trei managementul stresului elementele de bază sunt legate de faptul că suntem biochimice mașini și că abilitatea noastră de a face față și de a funcționa în această lume este în primul rând înrădăcinate în stabilitatea noastre fundamentale de fiziologie,” spune Michael Dunphy, Ph. d., fost profesor de biochimie și acum un autor și vorbitor profesionist pe acest subiect.

Cele trei fundamentale de management al stresului tactici, potrivit Dunphy, sunt:

  • Obține un somn adecvat.
  • Obține o hidratare adecvată.
  • Pentru a primi nutriție adecvată.

Dacă ești deshidratat, epuizat și din punct de vedere nutrițional-a contestat, spune el, “va fi stresat indiferent de tactici inteligente doriți să-l utilizați pentru a gestiona stresul.

Aceste etape sunt simple, dar oh-asa-de-greu să pună în aplicare în această lume de push-înainte de mentalitate. Ia destul de somn, de preferință opt ore pe noapte, chiar dacă credeți că puteți “obține” mai puțin și funcția. S-ar putea să nu dai seama cât de diferit va veti simti in timpul zilei de lucru cu mai mult somn. Știi că zi frumoasă numit “sâmbătă”? S-ar putea să nu fie mare doar pentru că ești liber de la muncă, s-ar putea fi mare pentru că în noaptea înainte de a te lăsa să dormi suficient!

Fiind hidratat poate avea un efect pe manipularea stres, Dunphy spune. Dacă nu dormi suficient, ai tendinta de a bea cafea în timpul zilei, care te deshidrateaza. “Bea șase până la opt pahare normale de apa pe zi este rezonabil”, spune Dunphy. “Când ne deshidratează, noastre de bază biochimică a sistemelor începe să se lupte pentru eficiență.

În timp ce ingestia de alimente ar putea părea un nu-brainer, reducerea cantității de grăsimi și zahăr pe care o consumi nu este răspunsul. “Aportul alimentar implică patru elemente de bază”, spune Dunphy. “Cantitatea, calitatea, calendarul și compoziție.”

Cred că despre ceea ce mananci si cand. Dacă ți jos ori tind să fie în dimineața, poate nu mananca suficient la micul dejun. Dacă se estompeze în după-amiaza târziu, poate că nu sunteți obtinerea suficient de proteine si carbohidrati la masa de pranz.

Și nu uita, spun experții, acest exercițiu vă va ajuta să se ocupe cu stresul. Când corpul este în formă fizică bună, vă oferă mai multă rezistență de-a face cu fizica resimți după o zi grea. Asta nu înseamnă că trebuie să aibă un șase-pack abs și monstru umeri. Aceasta înseamnă pur și simplu că cardio regulate lucru va menține corpul mai bine, și puterea de formare vă ajută, de asemenea.

WHACK MUNCA PROBLEMELE

Chiar și atunci când ai construit o fundatie buna pentru a face față stresului, s-ar putea nevoie de unele tehnici rapide pentru a obține printr-o mai ales în zi proastă. Încercați aceste, de la experți.

Ia un interior de vacanta. După o întâlnire stresant sau o explozie la locul de muncă, închide ochii la birou (chiar dacă e un birou, care este, probabil, e) și transport te în altă parte. Deși unii managementul stresului experții spun să-și amintească un moment fericit din viata ta, unii oameni găsesc că stresant. Gândesc la copilărie sau care mai sexy pentru luna de miere poate aduce alte probleme. În schimb, ia-te mental pentru undeva să vă bucurați de gând sau ar dori să meargă. Imaginați-vă stând pe un vârf de munte, sau ușor de schi în jos un pulverulente pantă. Puternic viziune mentală va ajuta la reducerea ritmului cardiac și respirator. Dă minții și corpului o pauză.

Organizați-vă munca. Asta-i drept, atunci când sarcinile au construit o gramada de netrecut, le clasifica în cel mai bun mod posibil. Plan cum ai de gând pentru a realiza fiecare dintre ele. De multe ori ne temem de ceea ce este înainte, dar de a ști exact cu ce ne confruntăm, se poate reduce o parte din stres. Și aici e șmecheria: de-emotionalize sentimentele tale cu privire la anumite proiecte. Ai putea fi unul care sa te simti este o inutilă și plictisitoare săptămânal drag, sau un alt care ar trebui să fie făcut de altcineva. Dar seta aceste sentimente deoparte și doar clasifica munca.

Un alt avantaj pentru acest lucru este atunci când esti prezentat cu mai mult de lucru pentru a face, vă poate explica ce ai de gătit și întreabă-ți șeful să acorde prioritate de muncă noi. Acest lucru vă va arăta într-un mod metodic că ai prea mult fără văicăreli sau proteste.

Toate aceste idei pot ajuta vreme de furtuna, indiferent de cât de vânturile de stres aruncă-te în jurul valorii de. Ca orice alte competențe, know-how-ul să se ocupe de stres pot face în fiecare zi mai bine. Nu ar fi frumos pentru a ajunge la punctul în cazul în care tu spui, “Da, am stres, dar eu trec peste asta”?

LEAVE A REPLY