Artrita Ameliorarea Durerii – Cum de a Reduce Șansele de Artrita

0
176

Ce Cauzeaza Artrita? Artrita este una dintre cele mai comune cauze ale durerii cronice. Dar, artrita ameliorarea durerii nu este la fel de comun. Există peste o sută de boli asociate cu artrita, care afectează zonele în și în jurul articulațiilor. Doar de mai jos boli de inima, artrita este a doua cauză de invaliditate și incapacitate de muncă. Durerea de artrita pot limita capacitatea de a efectua simplu, activități în fiecare zi. Mulți oameni cred că nimic nu poate fi făcut pentru artrita – dar există modalități de a calma durerea cauzata de artrita. Cea mai de succes este de a gestiona durerea ta și să încerce să evite lucrurile care agrava zona cu probleme.

În multe situații, artrita este cauzata de uzura a articulatiilor. Unele dintre aceste uzura este cauzat ca organismul imbatraneste in mod natural. Ceva este adus mai devreme decât în mod normal prin utilizarea excesivă a anumitor articulații. Menținerea o greutate sanatoasa este esențială în prevenirea timpurie atacul de artrita. Ca și cu multe alte afecțiuni medicale, felul în care ai grijă de corpul tău va fi un factor determinant într-dacă aveți sau nu artrita afecteaza si cum mai devreme de a începe pentru a vedea semne de boală.

Moduri de a Preveni Sau Reduce Sansa de Artrita Există multe moduri de a preveni devreme atacul de artrita. Corpul tău te tratează cum ai trata corpul dumneavoastră. Gândire înainte de a ani, când corpul tău începe îmbătrânirea și având grijă de tine cu asta în minte, uneori, poate ajuta să evitați dureri de artrita mai târziu, în viață sau în foarte puțin, ajuta la prevenirea artritei pentru o perioadă mai lungă de timp.

Aici sunt câteva moduri în care puteți reduce șansele de a suferi de dureri de artrita:

Mentine o greutate sanatoasa. Excesul de greutate provoacă devreme și uzura articulațiilor a greutății, care include picioare, glezne, solduri, genunchi, și a coloanei vertebrale.

Mentine o rutina de exercitii fizice regulate. Vechiul proverb, “Dacă nu-l folosesc, nu-l pierzi”, este valabil. De nu exercită în mod regulat, mușchii slăbesc și locul mai mult tulpina pe articulații. Prin exercitarea în mod regulat, muschii sunt permise pentru a face treaba lor și de a lucra cu articulații, mai degrabă decât rosturile de lucru pentru muschii.

Nu peste exercițiu. În timp ce un regim de exercitii fizice regulate este esentiala pentru starea generala de sanatate, utilizarea excesivă a articulațiilor dumneavoastră va avea un efect negativ asupra corpului tau. Cheia este să-și exercite în mod regulat, mai degrabă decât încercarea de a efectua o săptămână de exercițiu o dată pe săptămână. Exercițiu de zi cu zi – sau de a menține un program consistent.

Evita mișcările repetitive cât mai des posibil. Mișcările Repetitive de încheieturi sau de genunchi poate cauza probleme mai târziu în viață. Încercați pentru a comuta activități suficient de frecvent pentru a evita repetitive tulpina pe articulații.

O dietă sănătoasă și să bea multă apă. Un regim alimentar sănătos și de a menține corpul bine hidratat sunt factori importanți în evitarea devreme atacul de artrita.

Ameliorarea Durerii artrita Odată ce ați începe să arate semne de dureri de artrita, este foarte important să consultați medicul dumneavoastră, astfel încât, împreună, pot forma un plan pentru a gestiona durerea. Artrita poate provoca durere debilitante și limiteze activitățile. Dar, cu îngrijirea adecvată și de gestionare a durerii, este posibil să ducă o viață normală. Aici sunt câteva moduri în care puteți realiza ameliorarea durerii artrita:

Medicamente. Unii medici recomanda medicamente pentru ameliorarea dureri de artrita. Înainte de a alege medicamente ca program de management, ar trebui să discute efecte secundare și interacțiuni cu alte medicamente cu medicul dumneavoastră. Fi mereu sigur de a învăța la fel de mult ca tine poate, în scopul de a face o decizie în cunoștință de cauză.

Suplimente pe bază de plante. Mulți oameni aleg pentru a evita riscurile asociate cu medicamente. În acest caz, remedii din plante pot fi utilizate ca un mijloc de artrita dureri de relief.

Terapia Cu Magneti. Mulți oameni cred în efectele terapeutice ale magnetoterapie.

Acupunctura. Pentru cei care cred în puterea de vindecare de acupunctura, acest lucru poate fi o cale pentru tine.

Ayurveda. Mulți oameni care sunt în căutare de o metoda holistica de artrită pain relief utiliza această metodă de tratament, care își are originea în India.

Există multe moduri în care o persoană poate preveni, reduce, sau trata efectele artritei. Cel mai important lucru în a determina cel mai bun curs de acțiune pentru ameliorarea durerii artrita este de a învăța cât mai mult posibil, astfel încât să puteți face o decizie în cunoștință de cauză – unul care este potrivit pentru tine.

LEAVE A REPLY