Athlean-X Vs Cuptor Arderea Grasimilor – Care este Eco slim Programul Pentru Tine?

0
150

eco slimCuptor Arderea grasimilor este un extrem de popular dieta si program de fitness (una dintre cele mai populare eco slim din lume) creat de Rob Carras, un fost gras transformat fitness autor, și folosit de mii de bărbați și femei din întreaga lume. Athlean-X este un antrenament special și program de nutritie creat de Jeff Cavaliere, a remarcat ca unul dintre primii 50 De Formatori în Statele Unite ale americii, care era șeful puterea antrenorul echipei New York Mets pentru 3 ani.

Ambele eco slim programe sunt bune, au o mare recenzii și evaluări.

Eu le am pe amândouă. Care dintre aceste două programe este una pentru tine? Care ar trebui să le utilizați pentru a atinge obiectivele de fitness?

Asta depinde de ce aceste obiective sunt. Ambele aceste programe pot ajuta să arde de grăsime și de a construi țesutului muscular slabă, ambele pot ajuta să arăți și să te simți mai bine, atât vă pot ajuta să vă îmbunătăți nivelul de fitness.

Întrebarea este ce e mai important pentru tine.

Dacă doriți doar să-și piardă unele greutate și de a lua mai flexibil decât de Grăsime de Ardere Cuptor este programul cu cea mai lungă pistă record și ar trebui să vă ajuta să vă atinge obiectivele. Dacă sunteți interesat în a deveni mai atletic, atât în modul în care te uiți și ce ești capabil să faci, atunci Athlean-X este cel mai bun program.

Motivul este că Athlean-X a fost făcut pentru sportivi. Acesta este eco slim prospect orientat nu doar pentru a vă ajuta să arate mai bine, dar pentru a efectua mai bine. Dacă vrei să fii un mai bun baschet, baseball, sau jucător de volei sau orice alt sport pentru care contează, diverse exerciții care Jeff Cavaliere învață în AthleanX va ajuta, probabil, mai mult decât cele mai obișnuite, exerciții generale în Cuptor Arderea Grasimilor.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că, Cuptor Arderea Grasimilor nu este la fel de bun ca AthleanX. Când vine vorba de nutriție și de ce ar trebui să mănânci într-un anumit fel, Rob Carras face o treabă mai bună. Athlean-X include detaliate, planuri de masă pe care le puteți urmări, dar nu există nici o secțiune care reall merge în cei ce planuri de masa sunt cele mai bune. Cel puțin nu atât de în detaliu. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre nutriție ia Rob Carras program.

AthleanX are mai multe exerciții și puteți crea mai interesant și variat de programe de antrenament. Întrebarea este eco slim dacă într-adevăr nevoie de mai mult de variate și provocatoare antrenamente. Cuptor Arderea grasimilor este suficient de provocatoare pentru a vă ajuta să arde grasime.

Este vorba în jos pentru obiectivele tale. Ambele programe sunt bune.

LEAVE A REPLY