Bărbați Abuzul de Alcool și Alcoolism Este Diferit de Femei

0
179

Cele mai multe dintre noi știu că, în medie, bărbații consumă mai mult alcool decat femeile, dar sunt mai puțin afectate de aceasta.

În trecut, care a fost atribuită în mare măsură diferențele de greutate corporală, care permite oamenilor să consume mai mult alcool, care ar fi, probabil, în mod greșit, duce la o probabilitate mai mare de a deveni dependente..

Logic, nu-i așa? Care este modul în mitologia prosperă.

De exemplu, când oamenii nu ar începe să simtă efectele negative ale alcoolului la fel de repede ca femeile, ei, probabil, ar bea mai des, si consuma mai mult, atunci când bea, care ar conduce la mai multe oportunități de a fi expuși la alcool dependență de proprietăți. Problema este că, dacă alcool avut de fapt aceste “proprietăți de dependență” atunci toată lumea e nivel de risc ar fi pur și simplu proporțională cu nivelul lor de consum.

Dar evident, nu e cazul.

Studii recente arată o întreagă serie de genetică, socială, culturală, religioasă, de gen legate de factori contribuie la diferențele în ce – și cât de des – bărbați și femei, abuzul de alcool și, de asemenea, care poate deveni dependent de ea.

Pentru a începe, bărbați și femei organisme procesul de alcool în mod diferit. Jumătate la fel de mult alcool de două ori la fel de mult daune în jumătate din timp pentru o femeie. Asta e un gen de realitate, care permite oamenilor să evite consecințele abuzului de alcool mult mai mult decât femeile.

Modul în care bărbații și femeile folosesc alcool emoțional, de asemenea, diferă. Oamenii, se pare, sunt mult mai probabil pentru a implora de alcool atunci când se simt emoții negative. Acest lucru se încadrează în categoria de “distrag comportamente” – comportamente de oameni se angajeze în timp ce femeile rumega pe aceleași emoții.

Observați că în timp ce comportamente pot fi diferite, rezultatele tind să fie la fel. Femeile care reflecteaza asupra lucrurilor și oamenilor care beau amândoi deprimat, femeile pentru că pasivitatea este deprimant și bărbați pentru că alcoolul este un depresiv

Atât bărbații, cât și femeile ar fi mai bine să faci ceva, aproape orice, dar de băut, și depresia ar fi mult redus.

Care face, în special, explica de ce oamenii depresia niveluri sunt la mai puțin de jumătate din femeile de – a face lucrurile, chiar și comportamente care fac prea mult sens sau nu, este încă mai bine decât să stai și să se frământe.

Nu este surprinzator, depresia este atât un factor important de risc pentru abuzul de alcool – atât pentru bărbați, cât și femei – și un rezultat previzibil al abuzului de alcool.

Acesta este doar un scurt rezumat al complexitatea depresia ca factor de abuzul de alcool și de tratament. După cum puteți vedea, este o problemă complicată în dreptul său propriu.

Dar ceea ce despre toate celelalte asociate genetic, gen, învățat, culturale, religioase, sociale și de factori în joc, prea? Pur și simplu pune, dependența de alcool este o problemă complexă care nu poate fi abordat cu succes cu un “one-size-fits-all,” cookie-cutter abordare. Dar asta e ceea ce 99% din toate tradiționale de tratament de alcool programele încearcă să te oblige!

Dacă doriți pentru a termina cu succes tine de abuzul de alcool sau dependenta, este esențial că veți găsi un program de tratament care se adresează “tot tu” – și asta include și diferențele de gen. Amintiți-vă, atunci când vine vorba de tratarea abuzului de alcool, ceea ce funcționează pentru femei, nu este la fel ca ceea ce functioneaza pentru oameni, și nu previzibil “program” funcționează bine pentru oricine, bărbat sau femeie.

Ceea ce este adevărat – atât pentru bărbați, cât și femei – este că pur și simplu tratează simptomele fizice nu adresa pe termen lung emoționale și psihologice factori care, probabil, au fost ani în efectuarea. Care are un ajustată cu atenție, individuale, mozaic de lucruri cum ar fi Terapia Cognitiv-Comportamentală, Training Asertiv, Îmbunătățirea motivației, Dieta, Exercitii fizice, și așa mai departe, toate concepute in jurul nevoilor specifice ale unui client, de cuplu sau de familie.

Vestea bună este că există tratamente care s-au dovedit eficiente în re-orientarea indivizilor și cuplurilor pentru o viață liberă de abuzul de alcool. Și le oferă un semnificativ superioare rata de succes de 70% sau mai mult, spre deosebire de 5%, pentru depășite de 12-pas, modele de boli.

Dacă te-ai ferit de acele modele vechi pentru că îți ia o excepție de la ideea de declarare a vă “neputinciosi in fata unei boli,” vei fi încurajat să știi că există un alt, un non-12-pas model, care te tratează ca pe un individ unic, în loc.

Tratament Real nu are nevoie de tine să mărturisești fals ta neputință la un grup de straini care sunt îngrozit de părăsirea alcool spatele, nici nu mint și să vă spun că niciodată nu poți fi vindecat. Puteți fi.

Real tratament foloseste un “întreaga persoană” de abordare a vă ajuta să înțelegeți dumneavoastră specifice abuzul de alcool comportamente și modele, și cum să ia măsuri concrete pentru a trece dincolo de abuzul sau dependența într-o viață mai împlinită.

La Responsabilizarea Soluții, suntem dedicat pentru a ajuta să vă atinge că viața – o viață mult mai bună fără alcool decât cu.

Pentru a afla mai multe despre cum arată, vă invităm să ne dea un apel. Vom discuta despre tine și provocări specifice și a vă ajuta să obțineți informațiile de care aveți nevoie pentru a face o decizie educat.

LEAVE A REPLY