Body Mind Spirit, de Sănătate, Nu Știu Cum să Păstreze Toate cele Trei Sănătos?

0
209

Aici sunt câteva moduri prin care putem crea body mind spirit, de sănătate și să păstreze toate cele trei sănătos. Asigurându-vă că cele trei corpuri sunt de lucru la partea de sus a performanței este esențială pentru o sănătate bună.

Nostru prima parte a body mind spirit sănătate este mintea noastră, subconștient sau corpul emoțional, corpul lucrări invizibil pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele în viață. Avem control asupra ei într-un anumit grad și sunt capabili de a reprograma pentru a ne ajuta să realizăm ceea ce ne dorim cel mai mult.

Corpului nostru emotional

Avem nevoie de a păstra subconștientul nostru corp sănătos prin menținerea de relații bune și de fixare rupt. Dacă am ține-te de vechi relații rupte și nu încerca să le rezolve, fie prin vindecare sau prin iertarea si apoi uitarea relația apoi corpului nostru emotional încă se simte rănit și durere poate provoca alte probleme.

Un alt lucru despre subconștientul nostru corp este că păstrează mii și mii de situații și gânduri în sine. Dacă oricare dintre aceste gânduri sau situații nu sunt îndeplinite sau completat apoi suntem inchiriere chirie spațiu în creierul nostru pentru cei dureroase sau neîmplinite lucruri. Dacă putem finaliza aceste lucruri sau să ierte și să uite, putem deschide corpului nostru emotional la o mai bună și mai mari lucruri să vină.

O modalitate de a ajuta corpul emoțional este acela de a vorbi cu noi înșine într-o oglindă. Acest lucru poate părea ciudat la început, dar este o modalitate foarte bună de a ne ajuta corpul emoțional în starea de sănătate. Putem începe prin a ne întreba

“Cum te simți astăzi?” și “este bine să te văd din nou.” Apoi putem începe prin a spune: “aș dori să vă felicit astăzi pe…” apoi Am început să lista toate lucrurile pe care le-am realizat azi. Ele pot fi foarte puține lucruri cum ar fi merge pentru o plimbare, sau de mestecat mâncarea noastră în mod corespunzător, astfel încât digestia noastră va funcționa mai bine, sau că am făcut un pas spre o relație mai bună cu cineva, sau că facem mai multe exercitii, sau suntem finalizarea unul dintre obiectivele noastre.

Corpului nostru emotional iubeste auzit toate aceste laude și ne va mulțumi după aceea, oferindu-ne un fericit și mulțumit sentiment. După ce am terminat de vorbit a corpului nostru emotional, putem spune noi înșine în oglindă, care ne iubim pe noi înșine.

Având un respect sănătos pentru sinele nostru este o parte foarte importantă a body mind spirit sănătate. Spune corpului nostru emotional ne iubim pe noi înșine, ajută foarte mult la echilibrarea corpurilor noastre, pentru că de multe ori simțim că viața noastră este lipsă de dragoste sau de prietenie, sau am putea fi nemulțumit cu corpul nostru fizic și din cauza asta nemulțumit sentiment, corpului nostru emotional este afectată.

Cu toate acestea, atunci când ne spunem că ne pasă și ne iubim pe noi înșine corpului nostru emotional devine mai fericit și mai dispuși să asculte nevoile noastre.

Urmatoarea pe lista noastra de body mind spirit sănătate este corpul nostru fizic. Aceasta este o parte foarte importantă deoarece corpul nostru fizic are un mare impact asupra corpului nostru emotional la fel de bine.

Corpul nostru fizic.

Avem nevoie pentru a menține corpul în formă, puternic și sănătos de a face exerciții de zi cu zi, prin consumul de dreapta și de a face cele mai bune noastre de a trăi un stil de viață fără stres. Dacă putem realiza aceste lucruri, corpul nostru fizic va fi in forma de top. Vom simti plin de viata, energie, vigoare, putere și încredere.

Corpului nostru emotional ne va mulțumi pentru eforturile noastre pentru că de a avea, de bine tonifiat și corp sănătos, vom crea bună observații și admirația altora. Avem, de asemenea, bun sex-appeal. Corpului nostru emotional iubește aceste lucruri, deci de a menține corpul nostru sănătos începem să ne ajutăm corpul emoțional la fel de bine.

Ultima parte a body mind spirit sănătate exercițiu este de a ajuta corpul nostru spiritual. Făcând acest lucru vă va ajuta foarte mult în alte două corpuri de lucru împreună frumos.

Nostru corp spiritual

Ne putem păstra corpul spiritual fericit, oferindu-în caritate pentru alții în nevoie, de a fi un fel și umil pentru alții, de către lăudând pe Dumnezeu sau universul, stabilind un exemplu pentru alții să urmeze.

Ceva ce putem face, care va ajuta pe alții în viață mai bună, într simți mai bine și în procesul de învățare mai multe despre Dumnezeu sau universul face sufletul fericit. Sufletele noastre sunt cel mai fericit atunci când acestea sunt în armonie cu Dumnezeu sau universul. Deci, de a face acte de bunătate și caritate pentru cei mai puțin norocoși, putem în continuare progresul nostru spre mai bine.

Dacă putem practica pe o bază de zi cu zi, să fie un fel pentru toată lumea, să fie umil pentru alții, și să învețe să ierte și să uite, sufletele noastre se va dezvolta o mare fericire, care ne va ajuta să devină echilibrat în toate cele trei organisme.

LEAVE A REPLY