Buna Dieta, Dieta Rău

Un lucru strâmtoarea de la început; Dieta cuvânt nu înseamnă să te înfometezi. Înseamnă “fel de mâncare, de obicei consumate de către o persoană, animal sau comunitar” (oxford dictionary).

În loc de a folosi termenul de dieta, termenul de dieta sau regim de alimentatie va fi folosit în acest articol. În cazul în care termenul de Dieta este utilizat, acesta va însemna un plan de alimentatie de unele restricții.

Mulți oameni pretind să știu ce o dieta buna se pare, sau care au deja mănânce corect. Mănâncă pește, pui, paste, pâine și legume. Singurul cu adevărat bun dieta este o dieta strict vegetariana, dar câți dintre noi ne dorim sa mananci numai fructe si legume? Lasa-ne, prin urmare, uita-te la unele alternative acceptabile; care este acceptabil pentru gusturile cetățeanul de rând care vrea să trăiască o viață “normală”; de normal, acestea înseamnă, de obicei, cât mai puțin posibil sau fără restricții.

Există o multitudine de planuri de alimentare de pe piață și fiecare jură că lui/ei este cel mai bun.

Pentru că disciplina de sine este unul dintre aspectele de care este nevoie din abundență pentru o dietă de succes, aceste cluburi si diete regimuri de unde o mare de atenție personală și de sprijin este dat, sunt destul de succes. Ele sunt, din păcate, de asemenea, destul de la foarte scumpe. Să se refere la toate le fel de cluburi pentru scopul acestui articol.

Multe dintre aceste cluburi a construi întreaga lor filosofie în jurul stricte de măsurare de porții de alimente și programe stricte de urmat pe o bază de zi cu zi. De asemenea, nu există abateri de la program, sau nu pe zile sunt permise. Dacă orice pe zi este permis, dieta pe zi este mai restrictiv. Astfel, dieter necesită o mare perseverență și concentrare. Acest tip de regim este ideal pentru persoanele cu nici o auto-disciplina și cu suficient timp și bani pentru a participa.

Pentru a schimba obiceiurile, motivația este o condiție prealabilă. Fără să te convingi că ceea ce sunteți pe cale să faceți este necesar, de dorit și de bun pentru a avea, motivația de a obține rezultate va lipsi. Au decis ferm să triumfe, pentru a alege planul de alimentatie. Dacă vă alăturați unul dintre cluburi, ei vă va duce la boot camp, ca să spunem așa.

BUCURAȚI-VĂ MĂNÂNCĂ ÎN TIMP CE PIERDE ÎN GREUTATE

Tipul de plan de alimentatie care este discutat aici are, de asemenea, norme specifice care trebuie să fie amintit și nu este complet fără disciplină. Cu toate acestea, restricțiile sunt puține.

Low-Carb

Probabil cel mai cunoscut de low-carb diete este dieta Atkins. Cele mai populare aspect de low-carb, plan de alimentatie este că dieter este permis să mănânce cele mai multe alimente care alte planuri de alimentare ferește.

Prima fază o durată de două săptămâni este cel mai restrictive pe carbohidrati. Aceasta este un fel de sari-începe să arde de grăsime rapid și creează metabolice, de stat cunoscut sub numele de cetoza. Low carb restricție are ca efect faptul că ficatul convertește grăsime organism la Cetone, care este ars pentru energie. Cetone sunt o sursa eficienta de combustibil pentru organism.

Prima fază este foarte riguroase, astfel, copiii și femeile gravide ar trebui să consulte mai întâi cu un medic înainte de a urma acest tip de plan de alimentatie. Aportul de calorii nu trebuie să fie restricționată și dieter nu se va simți izolat de membrii familiei și prietenii, ca plan de alimentatie nu este perturbator.

Dietele Low-carb, în general, au avantajul că oamenii simt că nivelul de energie crește, ei au mai puțin pofta, dacă este cazul, și de multe beneficii de sănătate prezenta în curând ei înșiși. Printre acestea se numără promovarea de colesterol bun, ameliorarea sensibilității la insulină, scăderea din sânge a nivelului de insulina și scăderea tensiunii arteriale. Un avantaj important al low-carb planuri de alimentare este că nici un mușchi și mai multe grăsimi, sunt pierdut.

Multe planuri de dieta, din păcate, duce la pierderea masei musculare și numai temporar pierderea de grăsime. Cât mai puține celulele de grasime sunt arse, ele revin la forma lor originală rapid atunci când dieta se oprește. Scăzut de calorii diete arde masa musculara si grasime, creând astfel impresia de pierdere în greutate (musculare este mai greu decât de grăsime); celulele de grasime recupera mai repede atunci când dieta se oprește.

Un aspect important de dieta low-carb este de a înțelege că, după primele două săptămâni de gând devine foarte ușor, deși o măsură de disciplină este întotdeauna necesară. Aceleași simptome de depresie și pofta, care este o caracteristică de scăzut de calorii diete nu sunt prezente.

Deci, dacă low carb este atât de minunat, de ce unii oameni renunta? Unii oameni experiență așa-numitele carbohidrati accident mai acut decât alții. Faptul este că aceasta durează doar o zi sau două, și este de fapt un semn de la debutul de succes ca acest lucru indică faptul că atât de necesare cetoza procesul a început.

Nu se predea, să păstreze concentrarea și de a persevera.

LEAVE A REPLY