Când să iei shake-uri proteice

0
456

shake-uri-proteice

Shake-urile cu proteine din zer te pot ajuta să capeți masă musculară și să îți accelerezi metabolismul. Dar mulți începători știu foarte puține lucruri despre cum să-și programeze consumult de shake-uri din zer. Există un somatodrol timp potrivit pentru a lua proteine din zer pentru a avea rezultatele cele mai bune.

Studii au arătat că organismul uman poate absorbi proteinele foarte rapid imediat după exerciții fizice. Este o fereastră de o oră și atunci este cel mai bun moment pentru a-ți lua proteinele. Proteinele din zer, sunt un tip de proteine de calitate superioara care sunt absorbite cu ușurință de organism. Când sunt luate imediat după un antrenament intensiv, vei avea rezultate surprinzătoare.

Unii experți recomanda consumarea shake-urilor de zer imediat înainte de antrenament dar cred că asta este subiectiv. În alte cuvinte, funcționează pentru unii, dar nu pentru toți. Unii oameni realizează că atunci când beau shake-urile înaintea antrenamentului, se simt neconfortabili.

De asemenea, începătorii ar trebui să rețină faptul că, creșterea musculară și recuperarea au loc numai atunci când corpul se odihnește. Atunci când faci exerciții fizice îți stresezi mușchii. Imediat după antrenament, începe procesul de reparare. Procesul continuă atât timp când le oferi mușchilor odihna și nutriția adecvate.

Deoarece creșterea mușchilor are loc în timpul odihnei, este bine întotdeuna să consumi shake-uri din zer chiar și în zilele de odihnă când nu faci antrenamente.

Când îți continui programul de antrenament, nu începe să bei 2 shake-uri pe zi daca nu ești obișnuit cu proteinele din zer. În schimb, începe cu un shake pe zi, de preferat dimineața. Corpul s-a odihnit timp de 8 ore fără mâncare. Deci dimineața este un moment bun de a bea shake-urile de proteine. Păstrează în minte faptul că shake-urile proteice nu sunt înlocuitoare pentru mese. Trebuie să mănânci toate tipurile de alimente pentru a avea o dietă echilibrate. Shake-urile din zer îți pot furniza o cantitate mare de proteine pe zi. Dar corpul tău are nevoie de mai mult decât proteine pentru a funcționa. De exemplu, vitaminele îți întăresc sistemul imunitar și îți ajută corpul să absoarbă mai bine proteine.

Îți poți consuma shake-urile și noaptea. Bând un shake pe zi, poți observa cum reacționează organismul la suplimentele noi. Unii oameni se plâng de diaree în primele două săptămâni. După asta, se simt bine. Oamenii pot reacționa diferit.

LEAVE A REPLY