Ce Este De Fapt Foskolin?

0
57

coleus_forskolin_

Pentru a oferi un răspuns adecvat, trebuie mai întâi să aruncăm o privire atentă la aşa numita plantă Coleus Forskohlii. Aceasta este o plantă membră a familiei menta şi se găseşte în principal în regiunile muntoase din India, Tailanda şi Nepal. Timp de sute de ani, a fost utilizată în medicina tradiţională pentru tratarea a diverse afecţiuni medicale. Botaniştii au prescris-o pentru insomnii, iritaţii de piele, bronşită, astm, anghină şi epilepsie.

În anii 70’, ştiinţa a început să investigheze Coleus Forskohlii şi a descoperit ceva adevăr în spatele acestor concepţii folclorice. Oamenii de ştiinţă au descoperit că substanţa pe nume forskolin este responsabilă de toată acţiunea medicală a plantei Coleus.

Mai mult, cercetările viitoare au găsit un alt beneficiu interesant: pură şi naturală te poate ajuta să slăbeşti.

Dovezi Ştiinţifice

Există mai multe studii semnificative care au întărit reputaţia produsului. Unul dintre studii a implicat şobolani care au fost puşi pe o dietă specializată cu forskolina. Această dietă se numeşte “dietă autoservire” şi implică un regim alimentar plin de mâncăruri nesănătoase ce conduc repede la obezitate. Această dietă este similară cu cea utilizată de multe persoane ce mănâncă alimente procesate şi devin obezi sau supraponderali.

Potrivit studiului publicat în Cercetare de Farmacognozie, s-a descoperit că extractul de CF a redus asimilarea mâncării şi a determinat slăbirea şobolanilor în laborator. Oamenii de ştiinţă care au condus studiul, au ajuns la concluzia că dovezile forskolin forum descoperite validează proprietăţile de slăbire ale suplimentului forskolin – chiar dacă dieta ta nu este neapărat una sănătoasă.

Pe lângă acesta, mai este şi studiul principal care implicat subiecţi umani şi care a fost publicat în Cercetare pentru Obezitate. Diverşi oameni supraponderali şi obezi au fost separaţi aleatoriu în două grupuri. Un grup a luat 250mg de supliment standardizat 10% forskolin de două ori pe zi. Celălalt grup a primit un placebo. Niciunul dintre subiecţi nu știa ce lua de fapt. De asemenea, aceşti oameni nu făceau prea multe exerciţii fizice.

Descoperirile de la finalul celor 12 săptămâni au fost uimitoare. Cu ajutorul unei metode speciale care măsoară nivelele de grăsime corporală prin raze-X, oamenii de ştiinţă au aflat că persoanele din grupul de test forskolin au avut parte de o mai mare reducere a grăsimii corporale. Pe lângă asta, nivelele lor de testosteron s-au mărit de asemenea şi acelaşi fenomen a avut loc şi în privinţa masei lor corporale.

Cum Determină Forskolin Pierderea În Greutate?

Deci cum funcţionează mai exact această plantă exotică? Potrivit cercetătorilor, pierzi în greutate prin mai multe mijloace:

  1. Forskolinul îţi creşte nivelele lipazei sensibile la hormoni. Această enzimă te ajută să arzi grăsimile din sistem.
  2. Extractul măreşte producţia corpului tău de monofosfat adenozin ciclic, sau cAMP. Acest cÂMP susţine producţia de hormoni şi enzime care stau la baza metabolismului şi ard toate caloriile în exces. Asta înseamnă că nu mai adaugi alte grăsimi în organism şi topeşti grăsimea curentă pentru a obţine energie.
  3. cAMP stimulează proteina kinaza, care face parte din categoria de cărămizi ale ţesutului adipos.
  4. Nivele crescute de testosteron şi masă corporală ajută de asemenea la eficienţa regimentului tău de exerciţii deoarece poţi ridica mai mult pentru mai mult timp.

Este Acest Supliment Natural şi Sigur?

Aşadar, există vreun dezavantaj la extractul de forskolin pentru slăbire? De fapt, nu ai de ce să îţi faci griji. Este natural şi sigur, iar dacă urmezi indicaţiile de pe etichetă, totul va fi bine.

Acesta nu este întotdeauna cazul când vorbim despre medicamente sintetice de slăbire. Efectele secundare prezentate de acestea pot fi dure şi au existat nenumărate cazuri de internări şi retrageri de pe piaţă. Asta nu se întâmplă cu extractul de forskolina pură.

LEAVE A REPLY