Ce Trebuie Să Știți Despre Populare Eco Slim Diete – Dieta Graham

0
56

Sylvester Graham a fost un American dietetic reformator care a murit acum vreo 150 de ani în urmă. Această biserică-ministru a fost un avocat de vegetarianism și cumpătarea. Numele său trăiește într-una din invențiile sale, Graham cracker. În 1829 a inventat pâine Graham, realizate din necernuți faina si fara aditivi chimici. În acele zile, ca și astăzi, multe brutării eco slim folosit aditivi, cum ar fi aluminiu si clor pentru a albi pâine. Cumparat de la magazin pâine albă a fost considerat a fi hrana mai fine folk, întrucât pâine neagră de casă a fost mâncarea de țăranii și clasele de jos. Graham a promovat mai hranitoare (și dacă mă întrebi pe mine, si este mai gustos) pâine neagră. https://fabricadesanatate.com/eco-slim/

Pe de altă parte, Graham a fost un fan al eco slim temperance mișcare.

eco slimEl a propus o dieta vegetariana pentru a vindeca alcoolismul și dorința sexuală. El a recunoscut medicinale, consumul de alcool, dar a fost împotriva sociale potabilă, chiar și în moderare. Graham a predicat că o dieta nesanatoasa stimulat dorinta sexuala excesiva. El a fost o figură controversată, cu o mulțime de adepți și detractorii. Povestea spune că, atunci când a predat la relațiile sexuale și purtarea de corsete multe femei în public a leșinat.

Graham Dieta a constat în principal din fructe și legume proaspete, pâine și alimente bogate in fibre, și excluse din carne sau condimente cu totul. Au ajuns să mănânce o mulțime de biscuiti Graham. Lasă-mă să ghicesc că s ‘ mores (biscuiti Graham umplut cu ciocolata si bezele topite) au fost cu siguranta.

Aceasta dieta a avut un obiectiv spre deosebire de orice alta dieta pe care am descris; respectarea strictă a fost spus pentru a preveni cei care tin dieta de la gânduri necurate. Potrivit lui Graham dieta lui ar opri masturbari, și, prin urmare, elimina o cauza majora de orbire și nebunie. O anumită David Campbell a impus lui Graham ideologia pe elevii de la Colegiul Oberlin din Ohio. De fapt, el a tras un profesor care a refuzat să oprească aducerea piper pentru sezonul propriile mese. Vorbim despre libertatea academică.

Graham cele mai cunoscute lucrări se numără Prelegeri despre Știința Vieții Umane și Conferințe pentru Tineri pe Castitate. În anul 1850, cu un an înainte de moartea sa, el a fost un fondator al American Societatea Vegetariană, bazată pe un Britanic grup vegetarian. A fost o influență majoră eco slim pe un alt bine-cunoscut vegetarian, Dr. John Harvey Kellogg co-inventator de Fulgi de Porumb. El a murit la vârstă relativ tânără de cincizeci și șapte. Unii ar spune că el nu a știut niciodată cum să trăiască.

LEAVE A REPLY