Cele mai Bune Exerciții pentru a Crește Mărimea Penisului și durează Mai mult

Dimensiunea penisului este într-adevăr totul despre primele impresii! Este tot un xtrasize factor de percepția femei. Noi toți vrem să apară să se uite “mare”, dar cum putem face asta?

cuplu-pasionat

Unele femei pot spune că dimensiunea penisului nu este important pentru ei, dar hai sa recunoastem, sunt mincinos! Există un factor mai important care va voi spune la sfârșitul articolului cu toate acestea! Cei mai mulți bărbați cred că un penis mai mare este cheia pentru a avea sex mai bine. Ele sunt greșite! Faptul este că există probleme mult mai importante la mână (poziția alegere, rezistenta si flexibilitate pentru a numi doar câteva). Asta este o informație pentru un alt timp și loc.

Acest lucru ne conduce pe toți la final de întrebare în mintea omului, “cum pot face penisul mare?”

Ei bine, eu sunt sigur că am văzut sute de articole și anunțuri susținând că ei pot face acest vis devenit realitate pentru doar 49.99 dolari/mo. Nu-i așa băieți? Pastile, creme, loțiuni și oh mea! Poate ați văzut ceva despre asta teribila operație care crește dimensiunea penisului, dar atunci wiener doar flops în jurul valorii de ca un pește, pentru că ți-au tăiat stabilizarea ligament. Ouch! Vreau să știi că singurul mod real de a face acest lucru?

E Mare E! Cuvântul de temut…exercitiu! Există câteva exerciții foarte simple care le puteți începe astăzi. Am aproape promisiune la fiecare și toată lumea de tine…asta nu te face star porno mare, dar va crește în dimensiune! Cea mai bună parte este că poate fi făcut în propria casă, și ele sunt foarte eficiente.

Unul dintre primele exerciții și unul dintre cei “vechi” favorite este cel numit:

1. De prindere.

Pur și simplu pune, acest lucru implică punerea penis inel la baza arborelui. Prin menținerea penisului umflati cu sânge pe o perioadă de timp, de fapt face spongios tesutul penisului în măsură să dețină mai mult sânge, și, desigur, al cărei rezultat este mai gros și mai penisului in erectie. Destul de ușor, nu? Bate doar aici este că aveți nevoie de a cumpăra buna “echipament”, și arată cam ciudat la o prima oară partener sexual.

Deci, urmatorul într-o lungă listă de exerciții este și un alt “bătrân” standby:

2. Jelqing.

Acest lucru este într-adevăr ceva. Mulți spun că “cel mai mare” culturi a face acest lucru pentru băieții lor de la o vârstă fragedă, și că acestea sunt cunoscute pentru a ajunge la lungimi de până la 18 inci. Care este impresionant, dar cred ca nici unul dintre voi sunt sub vârsta de 5 ani! Așa putem obține rezultate? Absolut!

Un fel de lucrări de genul asta…ai lucra cu o semi erectie penis și de a folosi un lubrifiant. Ai pus mâna într-un “ok” poziție, și apoi, pornind de la baza penisului grip ferm. Apoi trageți mâna spre capul penisului. Cum se întâmplă asta iei un “ok” în altă parte și, în esență, “clamp” baza penisului cu cealaltă mână, aceasta ține în mod eficient sângele și dilată trunchiul penisului. Apoi urmați cu cealaltă mână și așa mai departe și așa mai departe. Acest lucru ar putea fi într-adevăr numit…

De muls penisului. Dar hei, ce știu eu?!

Bat aici este nevoie de timp și trebuie să se facă pe o bază consistentă pentru a lucra!
Următorul și ultimul exercițiu de acest articol (prob. cele mai bune și cele mai noi):

3. Exercițiile kegel.

Acest lucru nu poate fi o alegi, dar ar trebui să fie! Aceste exerciții sunt foarte populare chiar acum și au o funcție dublă. A crescut dimensiunea și, de asemenea, a crescut rezistenta…știi ce au un tri funcție, deoarece acestea pot ajuta, de asemenea, cei cu erectilă dysfuntion! Este tri-fecta sexuale prowless!

Toate acestea, mai mult de mai puțin consta de a lucra muschii pelvieni. Cred că a mușchilor este nevoie pentru a opri fluxul de urină. Acum există mai multe moduri pentru exercitarea acestor muschi. Putem merge de fapt rep contează și exerciții data viitoare. Pentru a începe doar stoarce muschii s-ar lua pentru a controla fluxul de urina de 10 ori direct într-un mod rapid.

Așa cum am menționat mai devreme, acestea pot ajuta, de asemenea, opri ejacularea prematura, prelungi timpul de sex, și vă va oferi o erectie puternica.