Cinci Moduri de a Opri Senzație de Copleșit, Prea Ocupat și Prea Rula în Jos

0
36

Astăzi oamenii pot obține mai multe lucruri de făcut în mai puțin timp. Asta sună ca un lucru bun, cu excepția în loc de a folosi acest timp suplimentar pentru restaurare, oamenii pur și simplu găsi mai multe lucruri de făcut. Cât de des ai spus, “sunt atât de ocupat“, dar întotdeauna găsesc mai multe lucruri pentru a umple timpul?

Dorința de a face mereu mai mult, și să facă totul în același timp, creează suprasarcină mentale. O astfel de stimulare constantă vă va lăsa rula în jos și obosiți. Pentru a complica lucrurile și mai mult, aveți la dispoziție orice fel de distragere a atenției și de a născoci pentru a menține creierul stimulat 24/7.

Oamenii sunt involuntar de stimulare sau de a se distrage atenția într-un mormânt devreme. Oamenii au uitat cum să fie pe deplin prezent în acest moment. Pentru cei obișnuiți să mentale constant aglomerația, concentrându-se doar pe aici și acum nu este doar dificil, este aproape dureros.

Multitasking minte este ușor de frustrat, care provoacă oamenii să înceapă subliniind peste cea mai mică neplăcere, o linie de lent, trafic, un rău semnal, vreme proastă, și lista ar putea merge pe și de pe. Oamenii se simt inconfortabil, dacă acestea nu sunt în mod constant de a face ceva. Dacă cineva sau ceva activitate nu deține interesul lor, ei vor scoate un joc electronic să-și țină mintea ocupată, distra sau distras în mod corespunzător.

Când am început să văd asta în mine, am devenit deranjat și am început să mă întreb dacă alții au făcut acest lucru, de asemenea,. Destul de sigur, am început să observ că se ADAUGĂ este procedura standard de operare. Prin progresele tehnologice creăm o societate care nu poate sta în continuare și este în mod constant în căutarea pentru următoarea doză de distragere a atenției sau de divertisment.

Întrebarea mea pentru tine este, “Este într-adevăr un mod sănătos de a trăi?” Am sa raspund cu un NU răsunător! Corpurile noastre au fost concepute pentru a experimenta efort și recuperare. Dar mulți oameni de experiență nici în timpul zilei.

Ele nu sunt suficient de activ pentru a exercita de fapt ei înșiși și nu sunt suficient de concentrată să fie relaxat și restaurat. Aceasta este o MARE problemă, una care multe sunt orb. În schimb oamenii-și concentreze atenția asupra lor vrea și doresc chiar acum, în loc de a se bucura și iubitoare ce au și care sunt în acest moment.

Puteți vedea cum acest lucru este un ciclu nesfârșit. Fericirea este de găsit nici în cazul în care în acest ciclu. Care este răspunsul? Cred că este timpul să ne întoarcem la elementele de bază.

Doar pentru că avem numeroase progrese tehnologice aflate la dispoziția noastră, nu înseamnă că este benefic să le utilizeze în mod constant. NIV Biblia chiar membre în Corinteni 6:12 că “Totul este permis pentru mine” … dar nu tot ce este benefic. “Asta este valabil și înțelept declarație care stă testul timpului!

Tehnologia poate fi benefic, problema este că este atât de ușor să abuzivă și excesivă.

Ce a fost conceput pentru a ajuta oamenii economisi timp este acum de absorbție timpul lor. Putem deveni o societate de mult ca cel prezentat în film, Wall-e.

În acest film, toți oamenii au fost atât de avansate tehnologic, care nu era nimic care ei fizic avut de a face pentru ei înșiși. Ei au mers în jurul valorii de pe micul hover meserii și s-au dedat. Acest lucru a provocat-le să devină obezi, letargic și dependente. Ce un mesaj surprinzător pe atât de simplu film pentru copii trimis la mine.

Este aceasta în cazul în care ne îndreptăm? Noi nu trebuie nici măcar să se ridice pentru a transforma canalul nostru original element perturbator, televizor. Putem fi confortabil amortita si distras. Asta este o parte a problemei. Toată această lipsă de disconfort fizic, duce la disconfort imens mental.

Corpul a fost conceput pentru activitate fizică și noi moduri de viață se face încet inutile. Un alt verset Biblic care vine în minte este “dar nu-mi disciplinez trupul și-l face sclavul meu.” Unele traduceri spun, bufet de corpul meu. Care este tip bufet și în disciplină, nu buff-ay ca în clasament de mese. Când da în mod constant în dorințele tale, deoarece ele devin maestru.

Auto-disciplina și responsabilitatea sunt din ce în ce lucruri din trecut. Ei ne incomodează și nu ne place să fie incomod. Deci, ne uităm pentru fiecare cadou distragere a atenției până la acea noțiune trece. Este timpul să se mute din indulgent zona de confort. Începe la:

  • Setați limitele personale pe tehnologie și timp de pe ecran.
  • Înființat responsabilitate pentru efort fizic și timpul de recuperare.
  • Disciplina gândurile tale, să fie încă și practica mindfulness.
  • Spune NU la mai multe lucruri care cer timp.
  • Garda de blocuri de timp pentru vindecare, restaurare ele pot oferi.

Așteaptă-te la un standard mai ridicat, începe să se intareasca disciplina personală și savura beneficiile pe care le va aduce. Valoarea-te suficient pentru a lua aceste cinci măsuri menite să te scoată din complace zona de confort. Acest tip de condiționare va ajuta pentru a restabili echilibru sănătos pentru minte, corp si spirit.

LEAVE A REPLY