Cum de a Opri de a Ejacula Titan Gel Prematur

0
232

Acest articol se uită la modul de a opri de a ejacula prematur. Se uită la partea fizică a problemei Titan gel, precum și partea psihologică a problemei, ca ambele sunt de foarte multe ori interconectate.

Titan GelSă recunoaștem, nu este mult mai distractiv pentru noi oamenii daca am ejaculat prematur, și cu siguranță nu este mult mai distractiv pentru voi, femeile de acolo! Eu nu sunt a face distractiv de condiție la toate Titan gel, dar una dintre cele mai importante etape pentru a face cu acest lucru este de a încerca pentru a ușura sus despre ea și să încercați să nu să ia întregul proces sexual prea în serios!

Actul sexual este doar un proces natural care nu are nevoie de prea adânc gândit, ci mai degrabă funcționează mult mai bine dacă vă puteți permite să meargă cu fluxul și relaxați-vă. Tensiunea și îngrijorătoare despre rezultatul este un factor major, și aceasta trebuie să fie evitate pentru a opri ejacula prematur.

Există diverse Titan gel metode pe care le puteți folosi pentru a calma tensiunea.

Una este de a utiliza vizualizare, care trebuie să exersezi pentru un timp înainte de a începe să lucreze bine pentru tine, dar odată ce te obișnuiești de ea, poate face o diferenta imensa pentru viata ta sexuala. Păstrați vizualizarea bine înainte de a vă sunt alături de gând să-ți vezi partenerul cât de bun este sexul o să fie, cât de mult în control de tine sunt, și cât de mult partenerul tău se bucură de ea. Păstrați această viziune de a fi în control complet de situație.

Cred despre corpul tau, te obișnuiești cu ritmul de ea și de ce o face să bifați. Deveni mai conștienți de modul în care puteți controla pornirile prin procesele de gândire.

Cred, de asemenea, de pe poziții sexuale care le utilizați și care obține cel mai entuziasmat. Dacă te poți controla într-o anumită poziție, Titan gel apoi stick-l până când puteți câștiga mai multă încredere. După ce au reușit să oprească ejacula prematur câteva ori încrederea va curge și atunci puteți fi mai aventuros.

LEAVE A REPLY