Cum A Face Tu A Lua Penisul Mai Mare, Cu Exerciții De Extindere Penisului?

0
119

Cum a face tu a lua penisul mai mare? Ei bine, nu vă place să știu răspunsul la întrebarea asta. Există o mulțime de stigmatul din jurul acestui subiect și, deși există milioane de oameni, care sunt interesați în a penisului, există încă foarte puține sincer și răspunsuri utile. Marea majoritate a oamenilor, care sunt îngrijorați de dimensiunea penisului lor, sunt jenat să vorbească despre asta. Pentru că dacă te recunoști că vrei să știi cum a face tu a lua penisul mai mare, practic, spui tu sunt nemulțumiți de bărbăția ta.

Deși oamenii doresc să facă lor penis mai mare pentru diferite motive, majoritatea barbatilor au probleme cu nesiguranta si un penis mai mare îi ajută să devină mai încrezător. Altele sunt un pic curios despre asta și-ar dori să consolideze ceea ce au ei un pic. Dar este chiar posibil? Cum a face tu a lua penisul mai mare?

Prin penisului exercitii, marirea penisului este posibil – acesta este un fapt.

Cunoașterea comună este că bărbații sunt blocat cu ceea ce au și nu există nimeni nu poate face nimic despre asta. Ori de câte ori cineva aduce în discuție problema de marire a penisului, atunci feedback-ul este foarte negativ și persoana este ridiculizat. Mitul că “marirea penisului este posibil” este încet dispar în mare parte datorită internetului, iar internetul oferă o cantitate mare de dovezi care marirea penisului este posibila. Există destul de câteva foarte mari comunitati on-line, în cazul în care oamenii își împărtășesc experiențele.

Puteți găsi mai multe sute de povești de succes, în cazul în care oamenii descriu cum a penisului exercitii schimbat viața lor. Unii au câștigat 0,25 inchi în doar câteva săptămâni, în timp ce alții au câștigat 1,5 inci 4-5 luni. Unii chiar au câștigat până la 3 cm în lungime. Și fiecare individ își poate face penisul mai mare de a face penisului exercitii. Unii oameni fac mai multe câștiguri și alții să facă mai puțin câștiguri, dar este posibil.

Dar cum a face tu a lua penisul mai mare, cu exerciții de extindere penisului? Cum penisului exercitii de muncă? Este foarte greu de răspuns la întrebarea asta, pentru că nimeni nu s-a cercetat penisului exercitii atât de bine. Se crede că jelqing sau stoarcere exerciții de a face penis mai mare, prin crearea de noi celule sau de a face țesutul existent celule mai mari. Jelqing exerciții, de asemenea, consolidarea musculare netede din interiorul penisului și, de asemenea, face mai mare.

Motivul jelqing exerciții de lucru, este pentru că ele creează și mai multă presiune în interiorul penisului, care este în mod normal folosit pentru a. Este foarte ușor de a efectua jelqing.

Mai întâi de toate, veți obține o 30-75% erectie.

Apoi aplica un lubrifiere, cum ar fi ulei pentru penis pentru a face jelqing mai ușor și mai lin. Apoi formă un semn cu degetul mare și arătător. Plasați degetele în jurul bazei de bărbăția ta și se mișcă încet mâna spre capul penisului. Această mișcare creează o presiune în interiorul penisului, pentru că penisul tău conține sânge și te stoarce penisului. Când faceți acest lucru pe o perioadă lungă de timp, penisul începe încet pentru a obține mai mare.

Cât de repede te face progrese și ce câștiguri puteți atinge în cele din urmă, depinde de mai mulți factori. Evident, cele mai bune rutine de antrenament faci, mai eficient penisul tau va creste. Cel mai consecvent, mai multe câștiguri puteți face și mai mare dorinta este, de cele mai multe câștiguri puteți face. Există multe astfel de mici detalii și factori care intră în joc(genetica, de asemenea, joacă un rol).

Adevărul este că marirea penisului este posibil și puteți obține penisul mai mare prin penisului exercitii. Nu sunt garantate pentru a face câștiguri mari, la fel ca tine nu sunt garantate pentru a obține muschii mari, atunci când ridicați greutăți. Există o mulțime de oameni, care nu va crede niciodată că marirea penisului este posibilă, decât dacă încearcă ei înșiși. Și tu ar trebui să încercați să-l singur, pentru că este singura modalitate de a vă asigura că funcționează.

Citirea altor oameni, povești și lectură informații despre penisului exercitii on-line, nu va face penisul mai mare. Și într-adevăr nu ia mult efort sau timp pentru a obține penisul mai mare. Antrenamentele dura doar 20-30 de minute pe zi. Și dacă puteți găsi acest timp, în următoarele 3-4 luni și chiar să fie coerente, ai putea câștiga un centimetru în lungime. Nu e minunat?

LEAVE A REPLY