Cum Să Rezişti Mai Mult În Timpul Actului Sexual

0
577

actului-sexualÎn cazul meu, cum să rezist mai mult în timpul actului sexual a fost una dintre cele mai bune lecţii pe care am învăţat-o vreodată. Am descoperit un nou nivel de respect de sine. Acum, vreau să împărtăşesc cu voi ce am făcut ca să reuşesc să rezist mai mult.

Sper că aceste informaţii vă vor fi de ajutor dacă vă veţi afla în aceeaşi situaţie la un moment dat.

1) Învaţă cum să rezişti şi să împarţi

Se spune că o problemă împărţită este una înjumătăţită, iar eu sunt de părere că asta se aplică perfect când vine vorba de a rezista mai mult în timpul actului sexual. Dacă ai o problemă cu ejacularea prematură, ar trebui să ştii că problema poate fi ameliorată prin disiparea tensiunii şi anxietăţii de moment. După ce vorbeşti despre asta, vei vedea că te simţi mai relaxat, iar problema nu mai este atât de serioasă. Aşadar, vorbeşte despre ea.

2) Locul secret în care să te duci

Mulţi bărbaţi care încearcă să reziste mai mult în timpul actului sexual pur şi simplu nu ştiu că poţi să recurgi la o zonă mai largă din vagin unde nu va fi la fel de multă stimulare. Realizezi asta intrând mai adânc în vagin. Lasă-te liber şi simte tu însuţi.

3) Limitarea

Un truc care te poate ajuta să rezişti mai mult în pat este limitarea încă de la început şi abordarea înceată a lucrurilor. Dacă procedezi aşa, vei descoperi că ejacularea prematură e de domeniul trecutului. Motivul din spatele metodei este că starea mentală mai liniştită are legătură directă cu capacitatea ta de a rezista.

4) Soluţii musculare

Următoarea dată când faci dragoste, xtrasize pareri remarcă tendinţa de tensionare a muşchilor chiar înainte de ejaculare. Poţi folosi această reacţie în interesul tău. Următoarea dată când simţi că se întâmplă, relaxează acei muşchi şi simte cum îţi creşte stamina. Acesta este un truc drăguț care a funcţionat pentru mine în trecut.

Dacă vei practica toate tehnicile de mai sus, cu siguranţă vei avea parte de efecte pozitive în viaţa ta sexuală.

LEAVE A REPLY