Cum se Utilizează Umorul Poate Ajuta să Devină mai Sănătos și Bucurați-vă de Viața Ta

0
165

Cât timp a trecut de când ai râs? Adică un fel de râs care te face să te rup sau dublu. Majoritatea adulților au uitat să facă de râs și umor parte din fiecare zi. Care ar trebui să fie un obiectiv tangibil pentru fiecare persoană. Studiile arată că, fericit, plin de umor, oamenii trăiesc mai mult și au mai puține boli. Deci nu te lua prea în serios.

Accepta-te asa cum esti acum, chiar dacă există îmbunătățiri de făcut.

(Nu va fi întotdeauna lucrurile pe care doriți să se îmbunătățească.) Acceptarea unde ești, pe cale de a în cazul în care aveți de gând, este vital. Joyce Meyer spune, “eu nu sunt unde trebuie să fiu, dar multumesc lui Dumnezeu nu am de unde am folosit pentru a fi.” Aveți prea poate să îmbrățișeze această abordare pozitivă.

Da-te permisiunea de a fi cine ești, și de a place cine esti, sau alege pentru a face ceva despre asta! Acestea sunt doar două opțiuni pentru a obține pacea, dacă sunteți în căutarea echilibrului în mintea, corpul și spiritul. Fi în măsură să râd, să zâmbesc și să spun “Oh, bine” cand viata iti da lamai. Dacă acest lucru nu este normal personalitate, poate dura ceva efort înainte ca aceasta să devină un mod natural de a se comporta.

Una dintre cele mai trecute cu vederea zonele de îmbunătățire a sănătății este construirea semnificativ relațiile interpersonale. Societatea de astăzi valorile productivității și împlinirea personală. Pierdut este un sentiment de comunitate și de interconectare.

Investind în altele, poți să-ți iei gândul de la tine și propriile frustrări.

Acest lucru poate fi extrem de restaurare. Uită-te în jurul valorii de oportunități de a ajuta, a încuraja, și validați de ceilalți. Această schimbare în gândire se va dovedi a seta tonul pentru stil de viata sanatos.

De prea multe ori oamenii devin obsedați de aglomerația de propriile lor vieți. Ei nu mai fac timp pentru a satisface întâmplare cu alții și de a construi relații reale, deoarece acestea sunt prea stresat sau prea “ocupat”. Amintiți-vă, creați-vă programul. Dacă nu aveți timp pentru a sta cu un vecin timp de treizeci de minute, relaxați-vă, și avea o conversație plăcută-nu este o problemă.

Este, prin construirea acestei rețele de relații puternice că oamenii găsesc sprijin și autentică împlinire. Dobândirea de “chestii” sau de funcționare pentru mai multe practici și numirile sunt makings de ocupare. Fii atent pentru a examina ceea ce vă permite să-și umple timpul și a vedea dacă aceste activități se aliniază cu valorile și credințele. Dacă nu, trebuie să le prune.

Atunci când viața este condusă de “au-tos,” nu poate fi bucurie sau de o cameră pentru o schimbare reală. Durata de viață wellness și un sentiment de bine-fiind venit dintr-o schimbare în gândire. Dacă nu ai fost niciodată capabil să rămânem la o “dieta” sau de a face acele schimbări în stilul de viață, e timpul să decidă, fie pentru a face să funcționeze acest timp sau decide ca esti bine unde esti acum.

Realiza pe deplin ceea ce alternative sanatoase alegeri vor aduce. Îmbrățișează-ți propria răspundere și responsabilitate! Este vorba despre alegere-alegeri doar tu poți face.

Gândiți-vă că în cele din urmă va recolta de recompense de orice seminte planta acum. Deci planta cu înțelepciune și de a folosi timpul în mod fructuos de a culege recompense din abundență. Uneori, atunci când te simți “îngropat” în viață, când lucrurile par prea mult, sunt doar a fi “plantat.” Luați în considerare acest lucru este o șansă să crească. Ține capul sus, ține de participarea la sarcinile de zi cu zi, și veți culege recolta.

Scopul meu este de a ajuta oamenii prin educație și motivație.

Am fost acolo, și eu sunt de multe ori una dintre cele mai grave infractorilor de toate conceptele pe care le predau. Chiar dacă știu ce să fac și ce să fac, nu întotdeauna alege de la! Asta este unul din motivele pentru care am vorbit atât de sincer.

Am învățat că acceptarea unde sunt la moment este un factor principal în realizarea unui sentiment de bunăstare. Dacă întotdeauna ai o părere proastă despre tine pentru ca nu faci aceste obiceiuri sanatoase pe care știi că ar trebui să fac, dar nu simt ca fac, va trăi în mizerie.

Set-te gratuit la o viață de vinovăție, să fie responsabil pentru comportamentul tău și începe să bucurați-vă de viața ta. Experiență reală bucurie, fără subliniind asupra a ceea ce crezi tu “ar trebui” să facă. Ți trăiești viața mai bună acum, este chiar în fața ta, și trebuie doar să-l îmbrățișeze.

LEAVE A REPLY