De ce cele mai Recente și mai Mare de Diete Nu Sunt Răspunsul la a Pierde in Greutate Rapid

0
97

Diete moft vin și se duc. Cele mai populare vinde milioane și milioane de cărți. Problema este că cele mai multe dintre aceste diete nu sunt eficiente pe termen lung, iar unele pot fi de fapt dăunătoare pentru corpul tau. Vom revizui 5 dintre cele mai mari de vânzare de diete moft și a vedea de ce ei pur și simplu nu funcționează. Unele sunt rele, iar unele sunt urât, dar, în cele din urmă, ei pur și simplu nu produce rezultatele pe care le promit. Citiți mai departe pentru a vedea de ce dietele drastice nu sunt răspunsul.

  • Dieta Atkins

Ideea de dieta Atkins este de a elimina complet carbohidratii. De fapt, aceasta dieta te va face o persoană pierde in greutate pe termen scurt. Cu toate acestea, există un urât dezavantaj pe care Dr. Atkins nu-ți spun. Pentru mulți, ei de fapt cresterea in greutate dupa ce pleci de dieta si au un timp de greu păstrarea. De asemenea, poate provoca respiratia urat mirositoare, care este un rezultat al organismului de a merge în keytosis, statul trece corpul uman în timpul foame. Linia de jos este, puteți pierde în greutate pe termen scurt, dar te pregătești pentru defecțiuni pe termen lung.

  • Weight Watchers

Weight Watchers este o alta dieta care pot fi eficiente pe termen scurt pierderea in greutate. Oamenii merg într-weight watchers și de a lua toate entuziasmat despre pierderea lor in greutate foarte repede. Cu toate acestea, ca entuziasmul dispare, ei au o mai greu și mai greu timp se fac toate cele necesare de urmărire și matematica, care weight Watchers necesită. Weight Watchers este greșită în esența sa, deoarece își bazează întregul sistem de numărare de calorii. În timp ce caloriile sunt o parte importantă de pierdere în greutate, acestea nu sunt întreaga imagine. Puteți lua în aportul caloric zilnic consumul de junk food și apoi să moară de foame mai târziu în a doua zi de a face pentru el sau poate doar defileu mai târziu și să păstreze cresterea in greutate. La urma urmei, ce faci atunci când ești mort de foame? Tu chef. Există, de asemenea, că ușor înfiorător îmbrățișare de grup, mentalitatea că weight Watchers este cunoscut pentru.

  • Zona

Zona are sunet de nutriție la centrul său și arată ca un program fantastic. Problema este că acesta este, de departe, cel mai complicat dieta acolo. Zona necesită o investiție semnificativă de timp și energie mentală pentru a rămâne pe ea. Aveți pentru a măsura în mod constant, planifica, urmări și de a combina alimente în foarte detaliate moduri, în scopul de a vedea beneficiile dietei. De asemenea, nu există conceptul de a adăuga un bun carb ori de câte ori veți mânca un rău carb. Dacă este urmat, de multe ori duce la unele chiar bizare combinații alimentare care va suge bucuria din sufletul tău.

  • Sugar Busters

Similar cu dieta Atkins, Dieta Sugar Busters se concentrează pe un singur element dintr-o dieta sanatoasa. Limitează consumul de zahăr este un lucru inteligent de a face din mai multe motive, dar bazându-un sistem întreg în apropiere este o prostie și ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea ta. Limitează consumul de zahăr este o mișcare foarte bună de a face, dar pur și simplu limitarea zahăr și nu concentrându-se pe alte elemente necesare de nutriție sănătoasă nu va face nimic pe termen lung, pierderea in greutate sau, cel mai important, sănătate pe termen lung.

  • Dr. Phil Dieta

Dr. Phil ne învață cum să ne folosim mintea pentru a controla pofta de mâncare. Centrale locatarii de dieta sunt:

1.) Limităm accesul la junk food.

Problema aici este evident. În lumea de astăzi, limitarea accesului la junk food este aproape imposibil. Junk food nu este niciodată departe și nu este realist să credem că putem să ne izolăm de mâncare care nu este niciodată mai mult decât un automat departe.

2.) Selectați produsele Alimentare, care este greu să se pregătească/să mănânce.

Ideea este că, dacă ați face alimente care sunt dificil să se pregătească și necesită o mulțime de mestecat atunci veți mânca mai puțin, pentru că nu vrea să fie deranjat. Problema cu acest lucru este că nu vrea să fie deranjat. Să rămânem cu aceste tipuri de alimente ar avea o voință de oțel și, să recunoaștem, dacă sunteți încercarea de a pierde in greutate, probabil nu au avut mai simplu odată cu vointa.

3.) Nu mai manca pentru a satisface poftele și sentimentele de stres.

Din nou, o idee bună, dar una care este mai ușor de zis decât de făcut. Faptul este că oamenii mănâncă pentru a satisface poftele și mulți oameni mănâncă atunci când sunt stresată. Lucru care trebuie învățat este ceea ce să mănânce în timpul acestor ori, astfel încât să stimuleze metabolismul organismului de a arde grăsimi în loc de ambalare.

LEAVE A REPLY