De ce Trebuie să Bea Suc de Pepene verde pentru Detoxifiere?

0
124

De ce Trebuie să Bea Suc de Pepene verde?

Prin aportul de băuturi, de preferință legume și fructe sucuri, pot fi surse excelente de apă și substanțe nutritive naturale, care sunt de gând pentru a ajuta la detoxifierea corpului tau. Un ideal suc de fructe pentru a consuma în acest scop este suc de pepene verde.

Pepenele verde este Răcoritoare și gustoase, satisface cele mai exigente gusturi, acest fruct oferă multe alte avantaje de care corpul nostru ar aprecia rămâi sănătos.

Pepene verde, sora mai mare de pepene galben

Pepenele verde este o planta erbacee anuala, fratele său mai mic, este pepenele galben, care are o tulpina păroasă, este un sistem flexibil și trailing trei din patru metri în lungime, frunze de culoare verde închis și flori galbene.

Fiecare plantă, de obicei, durează de la trei la cinci fructe, aproape sferică sau alungită și o dimensiune mare (se poate cântări peste 40 de lire sterline), pielea sau coaja este de culoare verde închis sau clară, uniformă sau cu vene albe.

Pulpa are gust dulce, este apoasa, cu aspect granulat, răcoritoare și luminoase de culoare roșie sau clar, în funcție de diferite soiuri.

În pepene verde, există o mulțime de aplatizate semințe negre, care formează linii circulare concentrice. Acest fruct gustos, pot fi recoltate din Mai până în August (în partea centrală și țările din america de sud este, de obicei, realizate pe tot parcursul anului).

Conținut ridicat de apă – nu Există dovezi că pepenele a avut loc pentru prima dată în Valea Nilului și a fost responsabil de Egiptean fermieri. – Este mare în conținutul de apă și sănătos fructoza este are puține calorii.

BENEFICIILE PENTRU SĂNĂTATE DE SUC DE PEPENE VERDE

Pentru a obține o idee de valoarea acestui fruct, 100 de grame de pulpa este compus din 35 de calorii, 90 de grame de apă, 8 carbohidrati, 0.2 grasimi si 0.6 proteine, la care se adaugă jumătate recomandarea de zi cu zi de vitamina C, 25% din vitamina a și bogat în minerale, în special potasiu, calciu și fosfor.

Pepenele verde este scăzut în calorii

deși au un gust dulce, pepene verde conține un procent scăzut de carbohidrați sub formă de zaharuri. Prin urmare, este de mică valoare și energie calorică, dar are importante biochimice necesare pentru a dezvolta stare bună de sănătate, cum ar fi vitamine, minerale și enzime.

Anti-Raceala Fructe

Acest fruct combate setea în zilele de căldură extremă, scoateți gust rău în gură și ajută la eliminarea mucusului. În cazurile de tuse și răceală se recomandă să bea un pectoral băutură preparată prin amestecarea într-un pahar cu suc de pepene verde (anterior drenate), cu o lingura de miere. Căldură și să ia trei linguri la fiecare două ore între mese sau înainte de a mânca.

Este laxativ

Prin care conțin fibre, pepenele verde are o ușoară acțiune laxativă. Este indicat la pacienții cu intestinale constipație tendințele fel de mâncare care îmbunătățește și accelerează tranzitul intestinal. Dimpotrivă, este un fruct care nu este recomandat pentru persoanele cu o tendinta de a suferi de diaree.

Favoarea Alăptării

Este mâncare bună pentru mamele care alăptează, pentru că subțiază cu lapte și o face mai ușor de digerat pentru copii.

Este diuretic

Pepene verde crește secreția de urină și ajută la eliminarea impurităților în acest fel. Este foarte recomandat pentru pacientii cu prostata, rinichi și ale tractului urinar. Ea are câteva glucide Din fructe, este recomandat pentru pacientii cu diabet zaharat, hipertensiune arterială și obezi din cauza lor scăzut de calorii și un conținut redus de carbohidrați.

Este un antioxidant

Sucul are minerale si ajuta la curatarea sangelui si tesuturilor de impurități care dauneaza sanatatii.

Este Anti-reumatice

Oferă minerale alcaline care ajuta la eliminarea acidului acumulat în organism. Pentru acest motiv, vă recomandăm pepene verde pentru guta, artrita, reumatism si sciatica suferinzi. Este răcoritoare și calitățile dietetice sunt în afara discuției. Este un fruct, consumat rece în timpul verii, o mare satisfacție pentru răcoritoare și gust fin.

ESTE RECOMANDAT PENTRU COPII

Pentru bogăția sa de vitamine a și C sunt cele mai bune pentru a consuma în timpul etapelor de creștere și dezvoltare, și pentru a preveni boli infecțioase.

Cum ar trebui să pepene verde fructe să fie consumate?

A) pepene verde ar trebui să fie consumate coapte și bine mestecate, în caz contrar este grea și greu de digerat. Ea are unele semințe albe și gustul nu este atât de dulce.

b) compoziția chimică și beneficiile acestui fruct sunt foarte asemănătoare cu pepene galben, dar nu este recomandabil de a le combina, ca amestecul lor este greu de digerat.

c) Vă puteți pregăti suc de pepene verde în cel mai bun filtru de suc de mașină într-un mod rapid și sănătos de a păstra toți nutrienții săi.

LEAVE A REPLY