Descoperirea de Ras Sfaturi pentru a vă Ajuta să Arate Mai bine

0
150

Luați mândrie în aspectul dvs. este ceva ce majoritatea oamenilor sunt acum din ce în ce obișnuiți să. Este folosit pentru a fi că oamenii au petrecut mult mai puțin timp în fața oglinzii decât femeile. În aceste zile băieți se apropie de cantitatea de atenție femeile petrec pe aspectul lor. Unii oameni au fost chiar depășind suma de timp, femeile petrec în fața oglinzii. Unul din lucrurile de mai mulți bărbați au început să acorde o atenție la este buna de ras tehnici. Este folosit pentru a fi că majoritatea bărbaților practic s-au învățat să-și radă, atunci când au ajuns destul de vechi. De ras de unică folosință este destul de auto-explicative atunci când este vorba de a clarifica lucrurile. Ca mai mulți oameni descoperă că pot face o treabă mai bună, ele sunt în căutarea de ras sfaturi ori de câte ori le pot găsi.

Cheia aici este de a nu apela la părinți pentru sfaturi privind buna de ras sfaturi. Ei probabil au fost aduse, fără să fi fost învățat modul corect de a rade. Pentru a obține dreptul de consultanță ar trebui să fie consultarea experților în îngrijire de sex masculin. Ei vor fi în măsură să vă dau sfaturi dreapta pentru că ei de fapt au luat timp pentru a cerceta problema un pic. Ei știu că este nevoie de un pic mai mult decât doar o lama pe fata ta pentru a scăpa de părul în mod corespunzător. Există o cantitate adecvată de pregătire precum și o tehnică adecvată pentru a urmări atunci când ați terminat de ras. Aceste sfaturi sunt deosebit de importante pentru cei care au pielea sensibila.

Aflați cum să Utilizați un aparat de Ras Drept

Pentru cei care caută pentru a obține într-adevăr mai mult de ras sfaturi, ar trebui să fie în căutarea de ras cu un aparat de ras drept. Acest lucru este pentru că aparatul de ras drept obligă să ia-ti timp și de a face dreapta pe ea. Dacă nu ești concentrat pe ceea ce faci, puteți tăia cu ușurință tine. La celălalt capăt de tăiere tine, puteți pur și simplu să nu faci nimic, la toate, cu lama, altele decât irita pielea prin frecare cu o lamă ascuțită. A lua timp va forța să înțeleg de ce lamă de ras funcționează modul în care o face și de ce ai iritații după bărbierit. Din nou, aceasta este o informație importantă pentru cei care au pielea sensibila.

Bărbierit, După un Duș

Una dintre cele ras sfaturi mulți oameni fac, dar nu știu că au de a face aceasta este să-și radă după un duș. Acest lucru este pentru că apa caldă tine te-a spălat fața cu va ajuta să se înmoaie părul și să-l gata pentru a fi tăiate. Mai moale de păr, mai puțin efort va trebui să dea pe tăierea părului. Dacă nu aveți timp pentru a lua un duș înainte de bărbierit, ar trebui cel puțin să fața ta o spală foarte bine înainte de bărbierit. Asigurați-vă că nu prosop uscat fata ta după ce ieși de la duș. Având un pic de umezeala de pe fata ta va ajuta să fie mai bine pregătiți pentru crema de ras, precum și pentru bărbierit să urmeze.

Aplica Crema Gros

Cantitatea de cremă se aplică ar trebui să fie gros și bogat. Aceasta este una dintre cele mai importante ras sfaturi care multi barbati ignora. Ei vor încerca să se întindă cantitatea de crema de ras care le au și de a aplica o linie subtire de crema de ras pentru fata lor. Acest lucru nu va oferi protecție în fața ta are nevoie.

Începe cu Cereale

Primul treceți pe care le ia trebuie să fie la un unghi de 30 de grade în direcția de creștere a părului. Unghiul, precum și direcția, este important de a menține fata ta de a fi iritat sau tăiate. După ce ați făcut dumneavoastră inițială trece cu aparat de ras, ar trebui să reaplicați crema de ras și de a face un al doilea trece în direcția opusă. Acest lucru vă va oferi cel mai fin bărbierit posibil fără iritații.

Utilizați o Bună Loțiune După Ras

Majoritatea oamenilor nu folosesc after-shave pentru a arde pielea și nu face nimic pentru a o proteja. Dreptul lotiune va vindeca pielea, oferă SPF de protecție de la soare, precum și cauza noilor fire de par care cresc pentru a fi mai subțire și mai ușor să taie data viitoare.

Urmând acești ras sfaturi sunteți sigur de a avea un mai bun în căutarea-și radă în fiecare zi. Acest mod vă va fi capabil să se uite mai bine la locul de muncă și în lumea de dating. Toată lumea va observa ora la care a luat la look-ul foarte bun.

 

LEAVE A REPLY