Detoxifiere, Curata Si Reface Organele Vitale

0
196

De CE de Curățare/Detoxifiere este Bun pentru Sanatatea Ta:

Studiile medicale arată că toxinele și produsele chimice sunt stocate în celulele de grăsime care contribuie la obezitate, pierderea de energie, și multe alte cronică de-generatoare de boli.

De mult este scris despre modul în care mediul este poluat cu toxine și substanțe nocive și cum acești poluanți afectează bunăstarea noastră. Corpurile noastre, hrană, aer și apă, sunt în mod constant expus la toxine dăunătoare.

Ce este o toxină?

O Toxină este definit ca orice substanță care are un efect negativ asupra celulelor funcția și/sau structura acestuia. Toxinele pot afecta organismul intr-un insidios și mod cumulativ. Odată interne detoxifiere sisteme, cum ar fi pielea, ficatul, rinichii, sistemul digestiv, sistemul limfatic, devenit supraîncărcat apoi metaboliți toxici începe să se acumuleze și să blocheze fluxul natural de sistemele corpului-nu doar fluxul fizic de materiale, dar fluxul de energie.

Începe să obosesc cu ușurință și devin congestionate; emoțiile merge în sus și inteligența ta se duce în jos; corpul fizic începe să se plângă și, uneori, se descompune.

De asemenea, vei deveni treptat mai sensibile la alimente și substanțe chimice, dintre care unele au fost, în mod normal, non-toxic pentru noi. Aceasta este acumularea de toxine pe o perioadă de timp decât pot provoca haos pe procesele metabolice normale, provocând astfel multe probleme de sănătate, cum ar fi alergiile, vicii și oboseală.

Cele mai multe toxine în sistemul nostru, cu atât mai rapid îmbătrânim. Mai mult și mai mult oamenii recunosc acest lucru și caută modalități de a se ajuta de auto-tratare; și unii au descoperit Detoxifiere și Curățare.

Aici sunt câteva motive pentru care mulți oameni sunt în căutarea pentru și după o purificare /detoxifiere sistem.

Nord-Americanii suferă de boli noi, cum ar fi oboseala cronica, oboseala și a excesului de greutate. Acestea Prezintă cu unul sau mai multe dintre următoarele:

  • Am nevoie de mai multă energie
  • Nu mă simt bine… senzație de oboseală și drenat
  • Am tot câștigă și pierde în greutate, dar nu pot par să-l păstrați off.
  • Vreau să scap de aceste dureri de cap
  • N-am opri din mâncat și de gândire de junk food, cum ar fi bomboane de ciocolată
  • Nu par a fi motivați să facă ceva
  • Eu sunt bolnav și obosit de senzație de balonare tot timpul

Acestea sunt doar câteva dintre general de zi cu zi plângerile exprimate de cei care sunt în căutarea de ajutor.

Pe langa medical etichetate condiții care costă sistemul de sănătate milioane de dolari, cum ar fi artrita, boli de inima, cancer, depresie, sindromul oboselii cronice, dureri articulare, migrene, etc., ai sau stii pe cineva s-a plâns de lipsa de motivație, lipsa de energie, senzație în mod constant umflat, sau de a pierde in greutate prin dieta doar pentru a obține totul înapoi din nou?

Aici sunt unele statistici foarte interesante de la National de Sanatate si Nutritie Ancheta de Examinare (NHANES), realizate de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC). Statele UNITE ale americii.

Numărul de adulți care sunt supraponderali sau obezi a continuat să crească. În prezent, de 64,5 la suta dintre adulti din SUA, în vârstă de 20 de ani și mai în vârstă, sunt supraponderali și 30,5 la sută sunt obezi. Severe prevalența obezității este acum 4.7 la sută, până la 2,9 la suta a raportat în 1988-94 Sondaj.

Crezi că în Canada sunt cu mult în urmă? Eu nu cred așa. Să ia doar o privire în coșul de cumpărături, de oamenii din jurul tău data viitoare când mergeți la cumpărături.

De mai mulți ani în urmă, o cunoștință de-a mea a trimis-o la 10 ani, fiica la pierderea in greutate tabără de vară.

Am fost șocat la asta, dar când m-am uitat la fata lui de dieta am ramas fara cuvinte. Am fost șocat la non-alimente nutritive fata asta mâncat nu dau nume nu a fost nici o nutriție valori pentru o dieta ce așa vreodată, făină albă, zahăr, și o mulțime de calorii goale. Un exemplu ar fi pop băuturi pentru micul dejun și asta a fost singurul lucru care a băut și apă, ceea ce așa vreodată. Mulți oameni sunt bolnav și obosit de a fi bolnav, ei sunt acum în căutarea de modalități alternative de a le ajuta să se simtă mai bine sau pentru a corecta simptome care i-au chinuit mulți ani. În practica mea profesională și viața personală, am observat că atunci când o persoană nu se simte bine, senzație de oboseală, drenate, poate castiga in greutate pe și de pe, ar putea fi și altceva-i mananca din interior. Trăim într-o lume toxice… mediul nostru, hrană, apă, aer, inclusiv corpurile si mintile noastre, sunt pline de toxine. Sistemul uman nu poate face față acestor poluanți, astfel încât acesta începe să vorbească cu voce tare și dacă nu este ascultat sau luate grijă de, acesta începe să se rupe în jos. Dar de ce să așteptați până când acesta este rupt în jos? Cu siguranță este mai bine pentru a repara mai degrabă mai devreme decât mai târziu.

Toxinele sunt străine organismului, În scopul de a păstra aceste toxine în viață organismul încearcă să se protejeze prin care înconjoară non-dorit toxine cu celulele de grasime. Acesta este felul său de protecție. Grasimea cantareste destul de un pic și tinde să stea jos și să iasă pentru că nu are nici un mușchi de sprijin. Și toate astea se scurge de energie din organism. Mintea este ocupat încercând să-mi dau seama. găsirea de soluții, justificare, judecata, critica, de a face comentarii și orice altceva mintea se concentrează pe.

Atunci când sistemele corpului sunt aliniate una tinde pentru a obține deprimat, plictisit, nefericit, nemulțumit, tanjesc dupa alimente, mai ales junk food, și așa mai departe. În acest timp, cei mai mulți oameni au tendința de a câștiga în greutate; uneori se poate pierde în greutate. Metabolismul este în afara de echilibru și, de asemenea, sistemul imunitar, încetinește și devine slab. Când simți în acest fel, factorul de motivare este mai puțin activă și începi să nu te simți bine despre tine, viata ta, relatiile tale, munca ta, și stima ta de sine care include acceptarea de sine, iubirea de sine și auto-aprobare.

Atunci când există o multitudine de lucruri în competiție pentru energie, te simți golit, obosit, supra-impozitate: mintea devine subliniat, uituc, mai puțin alert, obosit, pierderi de memorie, lent și ceață gândire….și pe și de pe ea merge. Esti unul care se simte blocat, confuz sau copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău? Poate e timpul pentru a sparge acest model și începe să descoperi cine ești cu adevărat …să vă aduceți propria autenticitate și lumina ta să-ți viața de zi cu zi.

Marea întrebare este: “Ce este în mine că eu sunt hrana?” sau pur și simplu pune, “Ce mă mănâncă și mâncare am mâncat?

De susținere și de încurajare a energiei este disponibil pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți

situația de a echilibra viața ta. Este rândul tău acum să aibă grijă de tine. Nu aștepta ca altcineva să-ți spun când și ce să facă. Ia Măsuri Acum la Curatarea si Detoxifierea corpului tau, mintea și emoțiile. A fi pro – activ.

LEAVE A REPLY