Dieta Asiatică Tradiţională: Susţinerea Metabolismului într-un Plan de Alimentaţie Bazat pe Orez

0
119

dieta-asiaticaDieta asiatica este o dietă naturală cunoscută pentru proprietățile de vindecare precum și proprietățile de stimulare a metabolismului. Pentru că stimulii de cafea verde metabolism sunt găsiți în mod natural în dietele pe bază de orez, dieta asiatică este utilizată astăzi ca soluție pentru scăderea în greutate. Dieta tradițională asiatică are abilitatea de a cauza pierderi rapide permanente de grăsime și chiar vindecarea unor boli serioase. Reflectă dieta tratițională asiatică bazată pe plante, care rămâne neschimbată pentru sute de ani. Studii științifice dezvăluie faptul că atunci când compari cu cazurile găsite în Statele Unite, piramida dietei asiatice este corelată cu un risc mult mai mic de boli de inimă, anumite tipuri de cancer, obezitate, osteoporoză și alte boli cronice degenerative.

Piramida alimentelor asiatică este bazată pe orez. Ei folosesc o varietate de produse etbazate pe orez care includ și tăiețeii. Dieta asiatică variază de la o regiune la alta, dar un lucru poate fi spus despre acest plan de pierdere în greutate asiatic este că folosește un minim pe ingrediente procesate. Include fructe proaspete, leguma, cereale integrale (în special orezul), rădăcini, semințe și nuci. O înțelegere greșită despre această dietă este că majoritatea oamenilor cred că este o dietă vegetariană. Deși dieta nu empatizează carnea și peștele, sunt incluse ocazional ca garnitură.

Comparație dintre planurile de dietă asiatice și mediteraneene.

Compoziția nutrienților ambelor piramide de diete sunt aproape identice. Ambele sunt bazate pe plante și se folosesc de carne cu moderație. Totuși, piramida alimentelor asiatică are o cantitate mult mai mică de grăsimi comparată cu cea mediteraneeană. Această observație tinde să favorizeze dieta asiatică ca fiind cea mai sănătoasă din cele doua.

Absența produselor lactate

Cu excepția Indiei, produsele lactate sunt complet absente în dieta asiatică. Vesticii apreciază mai mult produsele lactate pentru conținutul lor ridicat de calciu, dar totuși în Asia unde laptele și alte produse lactate sunt consumate rar incidentele de osteoporoză sunt aproape absente. Lucrul cel mai ironic este faptul că în Vest, unde calciul este consumat în cantități mari, cazurile de osteoporoză sunt mult mai răspândite .

LEAVE A REPLY