Dieta Atkins Plan De Meniu Descrise

Dr. Atkins dieta în ultimii ani, a crescut în popularitate ca tot mai mulți oameni sunt conștienți de pericolele de obezitate.

Pentru că o mulțime de indivizi avut o dificultate în conformitate cu o dieta saraca in grasimi, au început să caute alte modalități de a pierde grăsime și au avut parte de o extraordinară într-o Dr. Atkins dieta.

În ultimii ani, un număr semnificativ de persoane au început să folosească dieta inventat de Dr. Atkins, și rezultatele pe care majoritatea le-au realizat ca urmare o expunere mare.

Bazele de Dr. Atkins dieta

Dieta Atkins este construit pe o sugestie de cauza din spatele de ce am câștiga grăsimi suplimentare. În teoria de Dr. Atkins, care consuma cantitate mare de carbohidrati simpli si zaharuri poate duce la cresterea in greutate. Modul în care trupurile noastre se ocupe cu carbohidrati simpli, care sunt o parte din fiecare zi de dieta este mult mai semnificativ atunci calorii consumate în timpul zilei.

Într-o dieta Atkins carte, există multe referințe la apariția pe care o numește rezistența la insulină. La baza acestei teorii este că o mulțime de peste greutatea oamenii au o dificultate cu celulele lor și că aceste celule încetează să funcționeze la fel de perfect cum ar trebui.

Atunci când am mânca o cantitate excesivă de carbohidrati, corpul nostru observa că sumele de zahăr sunt foarte mari. Insulina este produsa de pancreas glanda ca o metoda de a colecta de zahăr într-o natură de glicogen. Acest fel de zahăr este apoi depozitat în ficat nostru si muschii de mai multă energie, mai târziu, în caz că s-ar putea nevoie de ea.

Problema este că trupurile noastre nu poate stoca o cantitate nelimitată de glicogen. Cel de-al doilea că vom ajunge la acest prag, corpul nostru începe să se acumuleze sub forma de grasime, pentru situații de urgență.

Cu toate acestea, rezistente la insulina persoane au un timp mai greu, utilizarea și stocarea de carbohidrati. Așa cum corpul nostru este expus la mai multa insulina, încetul cu încetul devine rezistent. Celulele corpului sunt, de fapt, apărarea ei înșiși de a fi otrăvit de un un nivel ridicat de insulină în acest fel. Pentru acest motiv, ele produc mai mult de grăsime și o cantitate mai mică de glicogen.

În consecință rezistente la insulina oamenii încep adăuga greutate suplimentară.

Cauza pentru aceasta este faptul că carbohidrati sunt transformate în grăsimi în loc de energie. De obicei efecte secundare sunt crescute de zahăr din sânge, de zahăr din sânge, somnolenta, oboseala, lipsa de concentrare, memorie proastă, balonare intestinale și depresie.

În realitate, rezistența la insulină are capacitatea de a provoca mult mai multe de sănătate situație dificilă, atunci pur și simplu ai prea mult in greutate.

Top tratamentul cu insulină rezistent la oameni este o dieta low carb. Care este cea mai importantă caracteristică de dieta Atkins, aport redus de carbohidrati. Deci, aici unele dintre alimentele pe listă restrânsă: orice alimente cu un procent ridicat de zahăr și carbohidrați, care sunt, de obicei, pilonul de piramida alimentară ca cereale, orez și pâine.

Acum și apoi, chiar și în carbohidrați de bună pentru tine, cum ar fi orez sau paine din grau integral poate fi în afara limitelor.

Ceea ce Dr. Atkins dieta nu este că se pune o limită pentru fiecare zi aportul de carbohidrati la nu mai mult de 40 de grame pe zi. Efectul pe care acest lucru le are asupra corpului tău este că pune-l într-o stare de cetoza.

Ce este cetoza? În esență, este o situație în care corpul tau foloseste grăsime drept combustibil. O adăugată substanțială cetoza produs este că acesta are un impact puternic într-o producție de insulină, care inhibă în continuare stocarea de grăsime.

Împreună, acest lucru va conduce corpul dumneavoastră pentru a începe să utilizați gras ca un foarte util de alimentare cu combustibil și acest lucru va avea ca rezultat o pierdere în greutate.

Din cauza cetoza, în plus va parcurge mult mai puțin pofta de carbohidrati.

Acest lucru s-a întâmplat pentru oricine dintre noi, de a începe ronțăind bomboane bar și nu există nici o cale pentru tine de a opri. Ca mananci mai mult si mai multe glucide cu atât mai mult va avea nevoie de ele.

Mulți oameni care au folosit dieta Dr. Atkins-am descris-o mai mică vreau pentru carbohidrati apoi, înainte de dieta. Chiar și așa, trebuie să știi că prima fază a Dr. Atkins dieta este destul de limitată, și extrem de obositor pentru o mulțime de indivizi pentru a rămâne pe. De aceea, unii dintre ei au renunțat sau nu obține rezultate satisfăcătoare. Dacă încercați să se uite la ea dintr-o perspectivă corectă, Atkins program va explica cum de a readuce echilibrul in dieta ta pe termen lung.

Dacă-l văd în acest fel, veți obține cu siguranță ceva și vor experimenta o scădere considerabilă în grăsime corporală. În cursul din cauza ca faci progrese, veți începe din nou să reintroducă carbohidrati la dieta de zi cu zi, diferența este că acum veți avea cunoștințe cum să le folosească în mod corespunzător.

Original principiile care stau la baza de dieta Atkins au încă de când a fost folosit pe multe noi diete carbohidrati mici, cu toate acestea, dieta Dr. Atkins a fost pionier și este încă una dintre cele mai utilizate diete de astăzi.

LEAVE A REPLY