Doi Populare Eco Slim Diete Moft Care Nu A Furnizat Rezultate

0
38

Știați 750 de milioane de oameni din întreaga lume sunt supraponderali? Număr uimitor nu-i asa? Această cifră singur merge pentru a arăta de ce sunt atât de multe populare eco slim diete moft pe piață astăzi. Oamenii sunt mereu în căutarea pentru următoarea soluție rapidă la problemele lor de pierdere în greutate și doresc să scadă de lire sterline rapid. Mai jos am enumerat două dintre cele mai populare diete moft, care sunt destul de bine cunoscut în aceste zile. Le-am încercat pe ambele cu succes.

În primul rând, hai sa vorbim despre eco slim dieta cu supa de varza.

eco slimAcest popular dieta constă din a manca cu cea mai mare varză, cartofi și banane. Aceasta dieta se bazeaza pe luarea în foarte scăzut de calorii de zi cu zi, care într-adevăr nu e sănătos. În Plus eco slim prospect,  atunci când rămânem la un singur tip de alimente pe o dieta, ai mai multe sanse de a mânca ceva mai târziu. Am încercat de fapt acest lucru de unul singur; cu toate acestea, nu am urmărit planul de zi cu zi. Am mancat doar supa de varza si supa de varza. A fost bine în prima zi sau două, de fapt chiar îmi place supa, dar veți începe să obtinerea bolnav de ea după o vreme.

Al doilea este dieta Atkins.

Cu aceasta dieta se taie carbohidrati. Mâncați alimente cum ar fi carne, pește, ouă și brânză. Nu stiu, dar chiar sună sănătos pentru tine? Am incercat aceasta dieta, precum și. Eu nu sunt de mult de un bucătar, așa că am mâncat o mulțime de aceleași lucruri. Omlete, hot-dog, mai multe omlete. Nu am putut manca o omleta pentru o lungă perioadă de timp după aceea pentru că de multe ori le-am avut la micul dejun și cină. Sunt sigur că ar fi fost mai bine dacă am introdus o varietate mai mare în plan. După o lună de aceasta dieta nu am pierdut nimic. Nici măcar un kilogram. Trebuie să fii foarte strict cu el pentru a ajunge în zona în care vă veți pierde în greutate.

Toate populare diete moft pretinde să aibă rezultate rapide și unii dintre ei, dar nu este o eco slim soluție pe termen lung. Odată ce ați opri dieta, de obicei, obține cele mai multe din greutatea în spate, plus unele în plus.

Știați că 64% din oamenii din SUA sunt supraponderali? Care este mai mult de jumătate din țara noastră? Faci parte din care 64%?

LEAVE A REPLY