Fructe Goji Vs Fructe Acai – Care sunt Mai Bune pentru Slăbire?

0
149

fructe-goji-vs-fructe-acai

Există tone de suplimente pentru slăbit pe piaţă, unele fiind naturale, în timp ce altele sunt pline de cine mai ştie ce. Două produse naturale ce au intrat pe piaţa Nord Americană sunt Fructele Acai şi Goji. Ambele sunt bogate în antioxidanţi şi au potenţialul de a mări nivelele energetice, ambele produse pretind şi că te ajută să slăbeşti.

Fructele Acai se găsesc în Jungla Amazoniana şi au dimensiunea unor boabe de struguri, gustul este un amestec de afine şi struguri, iar copacul de origine este palmierul. Fructul a fost utilizat timp de sute de ani în scopul vindecării naturale deoarece se crede că prezintă compuşi ce combat cancerul, însă nu s-au realizat cercetări pentru a clarifica acest concept.

Fructele Goji se găsesc în China şi cresc într-un arbust, acestea sunt ca nişte goji fructe de pădure mici cu o textură similară stafidelor. Acest fruct este de asemenea foarte bogat în antioxidanţi şi a fost utilizat timp de sute de ani pentru proprietăţile sale vindecătoare şi de combatere a cancerului.

Ambele produse prezintă multe avantaje alături de câteva dezavantaje şi deşi cresc în două locuri cât se poate de diferite, au calităţi similare.

Avantajele comune sunt:

-Conținutul ridicat de antioxidanţi

-Stimularea sexuală

-Proprietățile de slăbire

-Imbunătățirea nivelelor energetice

-Prevenția a diverse afecţiuni

Dezavantajele comune sunt:

-Fructele putrezesc repede, aşadar Nord americanii nu pot să le procure proaspete

-Prețul ridicat datorită cererii în creştere

Ambele fructe reprezintă o adiţie uimitoare pentru dieta noastră, nu doar datorită proprietăţilor de slăbire, ci şi din cauză că au fost folosite timp de sute de ani de către oameni pentru vindecare în general. Este foarte greu să stabilim care fruct e superior deoarece sunt atât de similare. Dacă vorbim de consumul proaspăt, eu aş recurge la Acai deoarece sunt mai dulci, însă în pastile, nu e aproape nicio diferenţă.

LEAVE A REPLY