Gândurile noastre Chocolate Slim Afectează Regulamentul de Corpurile Noastre

0
155

O lungă perioadă de timp în urmă, un prieten a subliniat că o răceală este pierdut plângând. Am început să observăm că cei care au avut motiv să plângă chocolate slim, și nu, de multe ori v-end cu o răceală. Ce se întâmplă cu o raceala? Ochii alerga, iar nasul este umflat și înfundat.

Ernest Holmes și Bruce Lipton face caz puternic, care ne poate răni sau vindeca cu gândurile noastre. Nu numai că putem răni sau vindeca pe noi înșine, dar ne poate răni sau vindeca pe alții.

chocolate slimDoar ca undele radio pot călători de la un loc la altul choco slim pret, la fel gândurile noastre sunt capabili de a călători de la o persoană la alta. În general, acest lucru se face fără înțelegerea noastră sau intenție. Ne-am gândit despre cineva cunoscut, și apoi te sună sau vin pentru a vizita. Am vorbit cu un prieten sau un partener, și avem același gând, în același timp. Mintea noastră Subconștientă monitoare mintea noastră conștientă, de a lua acele gânduri și sentimente și manifestarea ei în lume.

Atunci când ne gândim chocolate slim

Gânduri de iubire și de sănătate, vom obține dragoste și sănătate. Atunci când ne gândim gânduri de violență și furie, vom crea violență și furie în corpurile noastre și în lumea noastră. Subconștientul nu analizează instrucțiunile sale. Acesta funcționează din Lege Universală doar ca energie electrică funcționează de la Legile Fizicii și nu decide cine să șoc și care să nu șocheze. Dacă ești un om bun sau un om rău, dacă ești la pământ și te apuca de ambele fire de curent electric, vei fi șocat.

Conștiința noastră este influențată de ambele nostru Superior Mintea direct din legătura noastră spirituală cu cea/Divinitate/Dumnezeu și de Ego-ul nostru care este legat de pământ de identitate conectat la corpul nostru. Ambele părți ale conștiinței noastre sunt capabile de a influența Subconștientul nostru și, astfel, sănătatea noastră fizică.

Dacă nu sunteți în curs de dezvoltare a vieții spirituale, atunci corpul tau va fi mai mult influențată de Egotice minte. Fi conștienți de faptul că această minte este convins că sunt finite și va muri în aproximativ 100 de ani sau mai puțin. A crede în realitatea obiectivă, deci, dacă nu există un focar de gripă în zona dumneavoastră, veți obține, probabil. Dacă te uzi la picioare, sau rece, sau mananci prea mult de paste știi ce rezultate vor fi.

Este mai Mare Minte care știe că sunteți conectat chocolate slim la Unul și sunt un atotputernic și veșnic duh. Această minte este capabil de a vindeca orice boală.

Fă-ți un serviciu și conectați cu spiritul tău.

LEAVE A REPLY