Ginecomastie Chirurgie Și Sutiene Pentru Barbati

0
123

Daca esti ca o mulțime de bărbați, ai putea, eventual, să fie frumos cunoștință cu situația ginecomastie și ce tip de drastice efecte poate avea asupra unui om de încredere și viața lui. Aceasta poate avea efect negativ în jurul valorii de modul în care un individ vedere ei înșiși și cum au ajuns să se simtă despre viața și componenta lor în ea.

Prea obicei, tipii ăștia sunt foarte rușine în situația și a venit să cred că îi face mai puțin de un tip. Ceea ce acești bărbați adulți nu pot fi luați în considerare este faptul că aproximativ 40-60% din domnilor suferă de o formă de această problemă, excesul de grăsime și țesut în 1 sau atât de sanii lor. Sutiene pentru barbati, de obicei, ar trebui să fie utilizate pentru un posibil număr de motive:

Necesare pentru a sprijini aceste sutiene pentru domni trebuie să fie de dimensiuni. Există o mulțime de specialitate lenjerie și mangal magazine care preforme sutien accesorii pentru bărbați.

Veți găsi unii bărbați adulți care vin peste ginecomastie jenant. Acest lucru devenind caz, sutiene pentru bărbați atunci când este montat în mod corespunzător va oferi ascunderea persoanelor sanii! Ultimul meu comentariu a inventat termenul de țâțe om.

Ce anume este implicat în Ginecomastie Chirurgie tratament?

Ginecomastie nu este, de obicei, doar din cauza obezității, și ar putea fi un lucru care vrea pentru a obține luate în grijă de cât de repede vă sunt capabili. Indiferent de declanșare cu problemă ar putea fi, puteți găsi, în general, metodele de toate-în jurul valorii de și mai multe tratamente oferite. O persoană, cum ar remediu ar fi să aibă excesul de grăsime și țesut în piept chirurgical eliminate prin utilizarea de liposuctie remediu efectuată sub anestezie generală. O mică incizie de aproximativ mamelonului și în mai multe puncte în piept și un tub este apoi utilizată pentru a suge de tesut gras. Dacă în continuare atenție deosebită este necesar, tesut glandular poate fi, de asemenea, eliminate de la o incizie în apropierea mamelonului. Practic, de multe ori ochiurile aplicate sunt cele dizolvabile astfel încât acestea nu este de gând să aibă pentru a fi eliminate de la orice punct în urma procedurii chirurgicale.

Cum prelungită este anticipat de timpul de recuperare imediat după tratamentul chirurgical?

Pacientii care au suferit Ginecomastie (sau de reducere a sanilor) tratamentul chirurgical poate, în general, presupune o perioada de recuperare de 2-3 luni. Operația de tratament în sine poate finală oriunde de la un anumit la 3 ore, în medie, dar variază în funcție de client precum și de nivelul lor de boala. Cele mai multe persoane se întoarcă reședință în jurul exact în aceeași zi de tratament chirurgical și se anticipează să ia lucrurile necomplicate și relaxați-vă pentru câteva luni pentru a se asigura că acestea se vindeca în mod eficient. Persoanele fizice trebuie să nu se angajeze în orice viguroase acțiuni care ar putea agrava problema lor în cursul acestui timp, dar se poate presupune pentru a relua exercitarea și comparabile acțiunile de aproximativ 6 luni sau atât de repede după operație. Sutiene pentru barbati va fi necesar să fie utilizate în acest timp pentru a ajuta la confort în timp ce procesul de vindecare/umflarea este diminuat.

Poate situația se întoarcă chiar și după tratamentul chirurgical?

În termeni simpli, da, problema poate reveni. Tratamentul chirurgical este într-adevăr o metodă excelentă de a scăpa de suplimentare și nedorite țesut glandular și grăsime în plus și poate fi fantastic rezultatelor pe termen lung; chiar și așa, dacă problema a fost cauzată de a deveni supraponderali, ar putea cu ușurință să se întoarcă dacă persoana afectată își desfășoară așa cum au făcut înainte de procedurile medicale.

Pot pretinde Ginecomastie procedură chirurgicală pe asigurarea mea?

Nu, de obicei acest lucru proceduri medicale nu vor fi acoperite de asigurare Americane întreprinderi, deoarece este considerată cosmetice tratament chirurgical.

Cum se face individual de obicei simt cu adevărat post-op?

Clientul va putea experimenta unele vânătăi și/sau umflarea în jurul zonelor operate, dintre care cele mai multe vor înceta să devin vizibile în câteva luni. În timp ce persoana afectată ar putea fi dornici de a vedea o schimbare imediată, ar putea dura la fel de mult ca un cuplu de luni pentru beneficii complete în piept reducere a deveni văzut. În mod normal, persoana afectată este solicitat sau esențial să poarte o îmbrăcăminte unic pentru fel de mult ca de 3 luni de la proceduri medicale, care nu numai că ajută la piept pentru a-și menține noua formă, pentru a îmbunătăți circulația în interiorul regiunii, și de a accelera procesul de recuperare, dar îmbunătățește, de asemenea, chirurgicale beneficii ca în mod corespunzător.

LEAVE A REPLY