Goji berry – recenzie, opinii, proprietati, beneficii, preț, cazul în a cumpara?

0
83

La un moment dat în viața noastră, am fost confruntat cu o provocare pierdere în greutate. Unii poate au fost de succes. Unele pot fi încă luptă în timp ce unele pot fi total pierdut lupta cu cresterea in greutate. Pentru cei care încă mai încearcă să câștige acest aparent dificil de război, fructe de padure Goji poate fi ceva care te va interesa.

Goji , de asemenea, cunoscut sub numele de wolfberry este un mic, rosu berry fructe de plante care urme originea în China, Mongolia și Tibet. Acesta poate fi, de asemenea, găsite în Europa de Sud. Acesta poate fi fie consumate proaspete sau uscate. Citeste mai mult: www.gojiberry.ro

Astăzi, ea a găsit încet drum spre piața Occidentală, datorită sale de pierdere în greutate beneficii. Acest lucru poate fi o relativ nouă descoperire în cultura Occidentală, dar în China și alte țări vecine, oamenii au fost de plantare și profitând de starea de sănătate potențial de Goji de mii de ani deja.

Acesta a fost touted ca un ‘super’ de mai multe fitness și nutriție companii. Pierderea în greutate a produselor care conțin Goji berry ca ingredient au fost inundații pe piață în speranța de a ajuta consumatorii care au dificultăți în a pierde în greutate.

Goji – functioneaza

gojiAșa cum nu-l promova pierderea in greutate? Practic funcționează prin accelerează procesele metabolice din organism. Acest efect este realizat datorită prezenței unor cantități mari de antioxidanți găsite în fructe de padure Goji. Studiile științifice au arătat că o dietă care constă cantități mari de antioxidanti, promoveaza pierderea in greutate. Printre alimentele bogate in antioxidanti, Se situează în partea de sus. Ea are 25% mai multi antioxidanti decat afinele, de 2,5 ori mai mult decât în granat și de 10 ori mai mult decât în afine și căpșuni. Mai multe informații aici: www.gojiberry.ro

Un alt factor important să ia în considerare pentru o pierdere în greutate de succes este indicele glicemic (GI). Indicele glicemic determină cât de repede mâncarea este convertit la glucoză sau zahăr din sânge. O valoare de 100 indică faptul că este glucoza pura, cei nominală de 70 sau mai mare sunt de mare GI, în timp ce cele cu rating mai mic de 55 sunt considerate GI scăzut.

Alimentele cu IG scăzut sunt mult mai susceptibile de a satisface pofta de mancare, mai degrabă decât crește. Consumul de alimente care au un IG scăzut se va reduce nevoia de a consuma mai multe calorii și, prin urmare, ajuta să nu câștige în greutate. Aruncati o privire la GI de Goji berry, comparativ cu alte fructe:

Goji berry – 29

Apple – 38

Portocaliu – 42

Banana – 25

Pepene galben – 65

Stafide – 64

Pepene verde – 72

Ele sunt, de asemenea, bogate in fibre cu 21% fibre de greutate. Ele sunt, de asemenea, o sursa buna de crom, care ajută la păstrarea masei musculare în timpul procesul de pierdere în greutate.

Ele sunt, de asemenea, bogate în nutrienți care ajută la transformarea alimentelor în energie în loc de a depozita sub forma de grasime. Pentru că ajută atenua stresul, mâncatul emoțional și pofta de dulce, alimente bogate in grasimi sunt evitate.

Ele sunt, de asemenea, considerate ca Adaptogeni. Adaptogeni sunt ingrediente naturale care ajuta la îmbunătățirea rezistenței organismului în condiții nedorite. Deci, atunci când își exercită, consumatoare de fructe de padure Goji va îmbunătăți rezistenta, utilizarea oxigenului, și de circulație. Sunteți în stare să îndure antrenamente mai lungi și, astfel, vă permite să ardă mai multe calorii. Mai multe informații aici: www.gojiberry.ro

În afară de beneficiile de pierdere în greutate, Goji berry este ambalat cu alte beneficii de sănătate. De mii de ani, Chinezii au folosit-o întotdeauna pentru vitalitate și viață lungă. S-au dovedit a fi bune pentru sistemul imunitar, sanatatea ochilor, anti-imbatranire, boli de inima, boli autoimune, și multe altele.

Goji  – avize (opinii)

Goji berry este cu siguranta nu toate hype. Aici, ne-am adunat povești și comentarii de la oameni care au experiență de puterea sa.

Înainte de a consuma Goji berry, am fost la 308 de lire sterline. Acum greutatea mea este de 245 de lire sterline, după două luni de consum. La început nu puteam să cred rezultate. Dar în cele din urmă am făcut ca familia mea și prietenii au început completând-mi schimbare de greutate. 63 de lire sterline este o mare realizare pentru mine având în vedere toate pretenții ori am avut cu pierderea in greutate. Acum sunt încântat să piardă mai mult și mi-am promis să nu mă mai întorc la excesul de greutate auto. Goji este pur și simplu uimitor! E ca un răspuns la rugăciunea mea! Citiți mai multe despre el: www.gojiberry.ro

-William A.-

Am fost în mod constant încearcă să piardă în greutate de când am dat naștere la ultima mea naștere prin operație cezariană. Nu putea să-și piardă kilogramele in plus m-am îngrășat în timpul sarcinii. M-am înscris la sau sală de sport locală, are un antrenor de fitness, si-mi reducă aportul de calorii. Uneori mi-aș pierde un kilogram sau două, dar apoi s-ar găsi pe mine însumi a obține o înapoi din nou. A fost frustrant, pentru a spune cel mai puțin. Când am auzit despre asta, nu am putut aștepta să-l încercați. În prima mea săptămână de consum, am observat un spike pe energia mea. Am început să petrec mai multe ore mi fac rutine de fitness și am observat, de asemenea, pofta de mâncare scade. Eu sunt aproape pe de-a treia lună, și deja mi-am pierdut 33 de lire sterline. Eu nu pot să aștept să-și piardă mai mult!

-Jenna R.-

Tot ce pot spune este că produsul chiar functioneaza! Mi-am pierdut 5 cm de burta mea de a consuma Goji. Am luat produsul înainte de fiecare masă. De asemenea, am încorporat-o cu sala de fitness, plus am făcut unele de funcționare de cel puțin două ori pe săptămână. Rezultatele m-a ținut motivat pentru a rămâne pe pistă de pierderea mea in greutate călătorie. De asemenea, mi-a dat încredere. Eu niciodată nu se va gândi de două ori de a recomanda acest produs!

-Barry V.-

În timp ce în vacanță cu patru ani în urmă, am căzut într-o scară. A trebuit să se supună terapie fizică pentru a fracturat gâtul și vertebre. Mi-a luat ceva timp pentru a ma recupera, dar am reușit să-mi câștige mobilitate. Din păcate, nu am putut să mă întorc la activitățile obișnuite. Doar că nu părea să aibă energia de a se angaja în orice activitate fizică. Este în acest timp că greutatea mea problema a început. Am fost de 260 de lire sterline la acel moment. Am auzit despre produs prin intermediul prietenului meu. Deși am încercat de mai multe dietetice pastile la nici un rezultat, am fost încă optimist că nu va lovi potul cel mare de data asta. După ce a luat Goji berry suplimente, am slabit 21 de kilograme în primele două săptămâni. Se pare ca in sfarsit am nimerit-o de data asta. Eu sunt în speranța de a pierde mai mult și eu nu pot să aștept pentru a vedea scara sfat de la 200 de lire sterline. Citiți mai multe despre el: www.gojiberry.ro

– Jason A.-

Goji – efecte secundare

goji-berriesGoji berry nu are ingrediente nocive, care ar provoca reacții adverse sau efecte secundare. Nu a existat nici un raport de reclamații de la consumarea produsului. Este firesc, în condiții de siguranță, și cel mai important, un puternic ajutor de pierdere în greutate.

Experții în sănătate doar să-i avertizeze pe cei care sunt însărcinate și celor care alăptează să fie foarte atent în relațiile cu suplimente de dieta, nu doar cu Goji. Dacă sunteți pe medicamente regulat, ar fi mai bine să se consulte medicul dumneavoastră, deoarece poate eventual rezultat negativ interacțiunea cu medicamente.

De asemenea, consumatorii sunt întotdeauna sfătui să urmați doza recomandată.

Goji – pret

Goji pret este printre cele mai competitive prețuri de pastile de acolo. Unele Goji suplimente sunt vândute la un preț mai mare decât ceilalți. Cheia pentru a cumpara dreptul de brand de Goji berry supliment nu este în preț, dar în ingrediente sau compoziție. Întotdeauna face un obicei de a verifica eticheta mai ales atunci când vine vorba de pastile dieta. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.gojiberry.ro

Goji – de unde să cumpere (farmacie, supermarket, online, Plafar?)

Cele mai Goji produse sunt vândute on-line. Dacă vrei să știi prețul și de unde să cumpere (farmacie, supermarket, online, Plafar?) și alte informații, vă rugăm să vizitați site-ul lor oficial pentru a evita înșelătoriilor și sau produse false.

Rezumat

goji_Dacă ați fost pe partea care pierde din greutate pierderea de luptă, este timpul să ia în considerare a lua Goji suplimente. În imposibilitatea de a controla pofta de mancare si nu este suficient timp și energie să-și exercite în mod regulat sunt cele două mari vinovati de cresterea in greutate. Luând Goji berry va viza aceste două obstacole pentru tine. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.gojiberry.ro

Goji a fost foarte recomandat de către experți de fitness peste tot în lume. Este un mod sigur și natural, supliment alimentar care te poți baza. Aceasta a fost dovedit de a lucra pentru mii de oameni care l-au încercat. Cuplat cu o dieta adecvata si exercitii fizice, Goji berry va uimi cu rezultatele.

Goji fructe de padure sunt mari nu numai pentru pierderea in greutate. Este, de asemenea, ambalate cu alte beneficii de sănătate. Numeroase beneficii pentru sănătate, este ceea ce a câștigat fața locului de top în lista de super. În fapt, David Wolfe, un super guru, liste de boabe roșie numărul unu în “Super: Hrana și Medicina Viitorului” carte.

Lumea occidentală a realizat în cele din urmă beneficii de sănătate de fructe de padure Goji. Ceva cultura de est a fost mult timp profitat de secole în urmă. Food and Drug a recunoscut, de asemenea, beneficiile de fructe de padure Goji. Da aceste fructe de padure Goji un try și a vedea pentru tine de ce este numit un superaliment. Combinat cu o dieta adecvata si exercitii fizice regulate, ar putea fi doar singurul lucru de care ai nevoie pentru a pierde aceste kilograme în mod eficient. Citeste mai mult: www.gojiberry.ro

 

LEAVE A REPLY