HD Glasses pentru conducere – înșelătorie, cum să utilizați, forum, comentarii, recenzii

  0
  4802

  HD Glasses - prețPoți Vedea Noaptea! Primul lucru la care HD Glasses probabil te gândești când vezi cuvintele “vedere nocturnă” .

  HD Glasses preț – 50%

  este un film de spionaj sau acțiune pe care l-ai văzut, în care cineva își pune o pereche de ochelari de vedere nocturnă pentru a găsi pe altcineva într-o clădire întunecată într-o noapte fără lună. Și poate că te-ai întrebat “chestiile astea chiar funcționează? Poți vedea în întuneric?”

  Răspunsul este cu siguranță da. Cu echipamentul adecvat de vedere pe timp de noapte, puteți vedea o persoană stând la peste 200 de yarzi (183 m) distanță într-o noapte fără lună, noroasă! Vederea pe timp de noapte poate funcționa în două moduri foarte diferite, în funcție de tehnologia utilizată.

  Îmbunătățirea imaginii-acest lucru funcționează prin colectarea unor cantități mici de lumină, inclusiv partea inferioară a spectrului de lumină infraroșie, care sunt prezente, dar pot fi imperceptibile pentru ochii noștri, și amplificând-o până în punctul în care putem observa cu ușurință imaginea.

  HD Glasses online, evaluări

  Imagistica termică-această tehnologie operează HD Glasses online prin captarea părții superioare a spectrului de lumină infraroșie, care este emisă ca căldură de obiecte în loc să fie pur și simplu reflectată ca lumină. Obiectele mai fierbinți, cum ar fi corpurile calde, emit mai multă lumină decât obiectele mai reci, cum ar fi copacii sau clădirile. Citeste mai mult: www.hd-glasses.ro

  În acest articol, veți afla despre cele două tehnologii majore cu vedere nocturnă HD Glasses evaluări. Vom discuta, De asemenea, diferitele tipuri de echipamente și aplicații nightvision. Dar mai întâi, să vorbim despre lumina infraroșie.

  Elementele De Bază

  Pentru a înțelege viziunea de noapte, este important să înțelegem ceva despre lumină. Cantitatea de energie dintr-o undă de lumină este legată de lungimea sa de undă: lungimile de undă mai scurte au o energie mai mare. De lumina vizibila, violet are cea mai mare energie, si rosu are cel mai putin. Chiar lângă spectrul vizibil al luminii este spectrul infraroșu.

  Lumina infraroșie este o mică parte a spectrului de lumină.

  Lumina infraroșie poate fi împărțită în

  evaluări HD Glasses trei categorii:

  Aproape infraroșu ( aproape IR)-cel mai apropiat de lumina vizibilă, aproape IR are lungimi de undă care variază de la 0.7 la 1.3 microni, sau 700 de miliarde până la 1.300 de miliarde de metrii.

  Mid-infraroșu (Mid – IR)-Mid-IR are lungimi de undă de la 1,3 la 3 microni. Atât IR cât și Mid-IR sunt utilizate de o varietate de dispozitive electronice, inclusiv telecomenzi.

  Infraroșu termic (termal-IR)-ocupând cea mai mare parte online HD Glasses a spectrului infraroșu, termal – IR are lungimi de undă de la 3 microni la peste 30 microni. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.hd-glasses.ro

  HD Glasses preț – 50%

  Unde să cumpere HD Glasses, România

  HD Glasses - RomâniaDiferența-cheie dintre thermal-IR și celelalte două este că HD Glasses unde să cumpere thermal-IR este emis de un obiect în loc de reflectat de pe el. Lumina infraroșie este emisă de un obiect din cauza a ceea ce se întâmplă la nivel atomic.

  Atomi

  Atomii sunt în continuă mișcare. Vibrează continuu, se mișcă și se rotesc. Chiar și atomii care alcătuiesc scaunele în care stăm se mișcă. Solidele sunt de fapt în mișcare! Atomii pot fi în diferite stări de excitare. Cu alte cuvinte, pot avea energii diferite. Dacă am HD Glasses România aplica o mulțime de energie unui atom, aceasta poate lăsa ceea ce se numește nivelul de energie sol-stat și pentru a trece la un nivel excitat. Nivelul de excitare depinde de cantitatea de energie aplicată atomului prin căldură, lumină sau electricitate. Citiți mai multe despre el: www.hd-glasses.ro

  Un atom constă dintr-un nucleu (conținând protoni și neutroni) și un nor de electroni. Gândiți-vă la electronii din acest nor ca înconjoară nucleul în multe orbite diferite. Deși opiniile mai moderne ale atomului nu descriu orbite discrete pentru electroni, poate fi util să ne gândim la aceste orbite ca la diferite niveluri de energie ale atomului.

  Cu alte cuvinte, dacă aplicăm puțină căldură unui unde să cumpere HD Glasses atom, ne putem aștepta ca unii dintre electronii din orbitele de energie inferioară să treacă la orbitele de energie superioară, mutându-se mai departe de nucleu.

  Odată ce un electron se mută pe o orbită de energie superioară, în cele din urmă vrea să se întoarcă în starea terestră. Când o face, își eliberează energia ca foton … o particulă de lumină. Vezi atomii eliberând energie ca fotoni tot timpul. De exemplu, atunci când elementul de încălzire dintr-un prăjitor de pâine devine roșu aprins, culoarea roșie este cauzată de atomi excitați de căldură, eliberând fotoni roșii.

   Un electron excitat are mai multă energie decât un egal de electroni, și România HD Glasses doar ca electronul absoarbe o anumită cantitate de energie pentru a ajunge la acest nivel excitat, se poate elibera această energie pentru a reveni la starea de bază.  Această energie emisă este sub formă de fotoni (energie luminoasă). Fotonul emis are o lungime de undă foarte specifică (culoare) care depinde de starea energiei electronului atunci când fotonul este eliberat.

  Contraindicații, compoziție HD Glasses

  Orice este viu folosește energie, la fel și multe obiecte neînsuflețite HD Glasses compoziție, cum ar fi motoarele și rachetele. Consumul de energie generează căldură. La rândul său, căldura determină atomii dintr-un obiect să lanseze fotoni în spectrul infraroșu termic. Cu cât este mai fierbinte obiectul, cu atât este mai scurtă lungimea de undă a fotonului infraroșu pe care îl eliberează. Mai multe informații aici: www.hd-glasses.ro

  HD Glasses preț – 50%

  Un obiect care este foarte fierbinte va începe chiar să emită fotoni în spectrul vizibil, strălucind roșu și apoi se deplasează în sus prin portocaliu, galben, albastru și în cele din urmă alb.

  În vederea de noapte, imaginile termice profită de această emisie în infraroșu. În secțiunea următoare, vom vedea cum se face acest lucru.

  Imagistică Termică

  Iată cum funcționează imaginea termică:

  O lentilă specială focalizează lumina infraroșie contraindicații HD Glasses emisă de toate obiectele în vedere.

  Lumina focalizată este scanată de o serie fazată de elemente detectoare de infraroșu. Elementele detectorului creează un model de temperatură foarte detaliat numit termogramă. Este nevoie doar de aproximativ o treime dintr-o secundă pentru array detector pentru a obține informații de temperatură pentru a face termograma. Această informație este obținută din câteva mii de puncte din câmpul vizual al detectorului.

  Termograma creată de elementele HD Glasses contraindicații detectorului este tradusă în impulsuri electrice.

  Impulsurile sunt trimise unei unități de prelucrare a semnalelor, unui circuit compoziție HD Glasses cu un cip dedicat care traduce informațiile din elemente în date pentru afișaj.

  Unitatea de procesare a semnalului trimite informația pe ecran, unde apare ca diverse culori, în funcție de intensitatea emisiei infraroșii. Combinația tuturor impulsurilor din toate elementele creează imaginea. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.hd-glasses.ro

  Preț HD Glasses, functioneaza

  HD Glasses - recenziiTipuri de dispozitive de tratare a imaginii termice

  Majoritatea dispozitivelor termo-imagistice scanează de 30 de ori pe secundă. Ele pot simți temperaturi HD Glasses preț variind de la -4 grade Fahrenheit (-20 grade Celsius) la 3,600 F (2000 C), și pot detecta în mod normal modificări ale temperaturii de aproximativ 0.4 F (0.2 C).

  Există două tipuri comune de dispozitive termo-imagistice:

  Ne-răcit-acesta este cel mai comun tip de dispozitiv de imagine termică. Elementele detectorului cu infraroșu sunt conținute într-o unitate care funcționează la temperatura camerei. Acest tip de sistem este complet liniștit, se activează imediat și are bateria încărcată.

  Criogenic răcit – Mai scump și mai HD Glasses functioneaza sensibile la daune de robust utilizare, aceste sisteme au elementele sigilate în interiorul unui container care se răcește-le sub 32 F (zero C). Avantajul unui astfel de sistem este rezoluția incredibilă și sensibilitatea care rezultă din răcirea elementelor. Sistemele răcite criogenic pot “vedea” o diferență la fel de mică ca 0.2 F (0.1 C) de la mai mult de 1000 ft (300 m) distanță, care este suficient pentru a spune dacă o persoană deține un pistol la acea distanță!

  În timp ce termică este mare pentru functioneaza HD Glasses detectarea de persoane sau de lucru aproape în întuneric absolut, cele mai multe echipamente de viziune de noapte folosește de mărire a imaginii tehnologie, care vă va învăța în secțiunea următoare.

  Îmbunătățirea Imaginii

  Tehnologia de mărire a imaginii este ceea ce cred majoritatea oamenilor despre preț HD Glasses când vorbești despre vederea pe timp de noapte. De fapt, sistemele de îmbunătățire a imaginii sunt numite în mod normal dispozitive de vedere pe timp de noapte (NVDs). Dispozitivele de vedere pe timp de noapte se bazează pe un tub special, numit un tub Intensificator de imagine, pentru a colecta și amplifica lumina infraroșie și vizibilă. Citiți mai multe despre el: www.hd-glasses.ro

  HD Glasses preț – 50%

  LEAVE A REPLY