Importanța exercițiilor – Top 10 Motive de Ce ar Trebui să Exercite Întotdeauna

0
773

Viața, cum se spune, nu are duplicat, fiecare efort conștient trebuie să fie efectuate pentru a comanda de viață sănătos. Unul dintre aceste eforturi pot veni să joace în a menține corpul în formă prin exerciții fizice. Întrebarea este, de ce ar trebui să ne exercităm corpul nostru; ceea ce nu-l împiedica? Aici sunt top 10 motive de ce ar trebui să exercite întotdeauna.

1. Prevenirea Oase Slabea

Oase slabe sunt numite osteoporoza, și de a exercita-a dovedit a fi un medicament bun pentru a consolida oase slabe. Exercitarea organism face oasele mai puternice decât cele care nu își exercită, la toate.

2. Te Face Să Dormi Mai Bine

Potrivit cercetării, exercitiul te face să dormi mai bine. Atunci când un adult are o tulburare de somn, este numit “insomnie”. Persoanele care nu își exercită întotdeauna au tendința de a suferi de insomnie. De aceea, este recomandabil ca un pacient care suferă de insomnie ar trebui să fie implicate în exercițiu de zi cu zi – care va îmbunătăți calitatea somnului.

3. Reducerea Tensiunii Arteriale

Un alt motiv major de ce ar trebui să exercite întotdeauna este pentru exercitii pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Cele mai multe dintre aceste exerciții pot veni sub forma de săpat, înot, mers pe jos, juca tenis, jogging. Aceste exerciții face inima de aprovizionare sânge cu mai puțin efort. Un inactiv inima ar avea probleme în furnizarea de sânge, ceea ce va afecta arterele, astfel cauzând hipertensiune arterială. Astfel, exercițiu ajută la menținerea tensiunii arteriale la distanță.

4. Prevenirea Cancerului

A fi apt fizic reduce riscul de a invita cancer. O persoana supraponderala este la risc de a avea cancer, dacă el sau ea nu se angajeze în exercițiu. Aceasta deoarece exercitarea crește rata de urinare și de aportul de apă, astfel înroșirea feței afară de agenți care cauzează cancer în organism.

5. Reduce nivelul de zahăr din sânge

Glucoză sau zahăr din sânge acționează în calitate de combustibil pentru organism în care desfășoară diferite activități, cum ar fi jogging, sărind peste și înot. Atunci când aceste activități sunt efectuate în mod constant, apoi scade nivelul de zahăr din sânge în organism. Acest lucru este pentru că de zahăr din sânge a fost folosit în timpul exercitării activităților. Astfel, exercitiul este recomandat pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2.

6. Imbunatateste Libidoul

Un alt motiv major de ce ar trebui să exercite întotdeauna este deoarece creste libidoul atat la barbati cat si femei. Aceasta crește fluxul de sânge, care stimulează apetitul sexual. Mai multe studii au arătat că persoanele care participa mai mult în exercițiu sunt mai active în performanțele lor sexuale, comparativ cu cei care nu se angajeze în orice formă de exercițiu. Cele mai multe dintre aceste exerciții pot veni sub forma de ghemuit, trage-up-uri, și banc de presa.

7. Intarirea Sistemului Imunitar

Exercitarea ajută la prevenirea airborne boli. Este, de asemenea, ajută pentru a alunga bacteriile din organism prin transpirație și urinare, în timpul și după exercițiu. De asemenea, exercițiile fizice determină tranziția de celule albe din sânge care ajută pentru a urmări în jos boli sau de boală

8. A Crescut Functionarea Creierului

Un alt motiv pentru exercitarea este că exercitarea crește circulația fluxului de sânge în organism, care este bun pentru creier. Promovează creșterea celulelor creierului care ridică și stimulează memoria și învățarea. Conform studiilor, exercițiu previne unele boli cerebrale, cum ar fi Alzheimer, accident vascular cerebral si boala Parkinson. Exercițiu spurs niste neurotransmitatori, cum ar fi endorfine, serotonină și GABA. Aceste neuro-transmițătoare de a controla starea de spirit a unui individ.

9. Scuti Depresie

Studii și cercetări au fost efectuate pe pacienți care suferă de depresie. S-a descoperit că exercitarea tinde la îmbunătățirea stării de cele care nu depind mult de medicamente. Exercițiu nu au efecte secundare cum ar fi medicamente utilizate pentru a reduce depresia. Exercițiu stimulează endorfine să interacționeze cu creierul pentru a reduce durerea, și, în schimb, declanseaza un sentiment pozitiv în organism.

10. Creșterea stimei de Sine

Exercițiu construiește încrederea în sine. Te face să te simți bine despre tine. Asta te face să fii conștient de faptul că ești potrivit; prin urmare, aprecierea și stimularea stimei de sine, ceea ce va crea o imagine perfecta. Exercițiu poate stimula stima de sine, permițându-vă să se simtă fizic pregătit pentru provocările înainte, și, în același timp, fiind concentrat.

Se uită la motivele de mai sus, este evident că o viață sănătoasă vine de exercițiu constant, și este recomandabil pentru a avea un simt de acest minimum de talente. Acest lucru este pentru că; ea are o mulțime de beneficii de oferit pentru cei care se angajează în ea.

LEAVE A REPLY