Iubește-Ți Corpul – e Divin!

0
186

Cand te gandesti la corpul tau, ce gânduri ai? Ce sentimente vă țineți despre corpul tău? Nu vă țineți imagini pozitive de sine fizice sau vă țineți gândurile negative, care înjosesc și diminuează corpul tau.

Acum intreaba-te, de ce cred și simt despre corpul meu? Mulți oameni din societatea occidentală, în special în acest timp țineți negative imagini a corpului. A devenit parte a culturii noastre de gândire, să ne concentrăm atenția asupra organismului într-o asemenea manieră, încât a devenit ceva de a controla și de a lupta împotriva.

În realitate, corpul este o parte din noi care este dispus să lucreze cu noi.

Este vehiculul perfect pentru Spiritul nostru, și este acolo pentru a sprijini toate eforturile. Îmi place să cred că trupul meu mă iubește și eu o iubesc, și că împreună vom forma un spectaculos! Nu am putut merge oriunde fizic fără ea, și cu siguranță nu puteam să-mi trăiesc viața în același fel fără ea.

Ea are imense puteri de vindecare și de resurse. Știați că organismul reînnoiește în fiecare celulă, cel puțin o dată într-un ciclu de șapte ani? Corpul are propria ei înțelepciune înnăscută și știe exact ceea ce este necesar pentru a menține un aspect sănătos, boala gratuit de stat. Lucru este, ea este supusă noastre decizii și alegeri. Acestea includ stilul de viata, dieta, mediul, stări emoționale și atitudini mentale.

Corpului este Yin aspect al ființei noastre. Asta înseamnă că ea este pasiv în relația dintre minte (Yang) și corpul. Ea este acolo pentru a sprijini și hrăni substanța însăși a existenței noastre și a da forma, dar nu este rolul ei, sau în natura ei de a lua decizii, de a stabili obiective sau proiecta un scop în viață. Scopul ei este deja definit în care ea este.

Corpul tau este o manifestare divină a Spiritului vostru – Sinele vostru Adevarat. Acesta este spiritul tău să se manifeste în formă fizică. Acesta este darul de existență în această dimensiune. Dacă nu ai un corp (nicio manifestare) ar fi doar gând neexprimat și energie.

Fără un corp, noi, ca ființe spirituale, nu poate exista în această dimensiune de formă. Spiritul sau Conștiința, creat prin puterea creatoare, pământul și toate aspectele legate de viața fizică. Viața de pe această planetă, în această dimensiune, este un cadou! Noi, ca ființe umane, s-a oferit această oportunitate de a cunoaște, de a crea și de a exprima în formă fizică.

Mulți oameni se întreabă de ce? De ce sunt eu aici/ care este motivul pentru existența mea? Care este scopul meu de a fi? Există un singur scop pentru noi toți. Să știi și amintiți-vă cine suntem și de a exprima acest lucru prin forma noastră fizică. Vom crea tot ceea ce vedem, simțim și gândim. Vom crea corpurile noastre să fie așa cum sunt, pământul să fie așa cum este, pentru că noi sunt toate aceste lucruri.

Nu este nimic, nici un lucru, separându-ne de orice lucru. Totul face parte din marea masă de energie și conștiință. Deci, de ce lupta, de a refuza sau de a lupta împotriva ta de Sine? Corpul tau este locul perfect, lucru cel mai apropiat de tine, în care să practici. Nu este nevoie de a lupta împotriva Corpului tău. De ce ai nevoie pentru a fi capabil să facă, este să se mute în ea pe deplin. Fi în ea. Accept și știu asta. Apoi, prin ea, se va lua acasă la Spiritul tău. Sinele tău Adevărat, observator în spatele ochilor tăi.

Energia corpului, scopul său de a fi, și de cea a Pământului, care este colectiv fel, este de a hrăni și de a sprijini Spiritul și să aducă înapoi sau expres, adevărata sa natură. Mintea este, de asemenea, proiectat pentru a fi un creator vehicul pentru Duhul. Dar mințile noastre, și modul în care gândim, să fi fost spectacolul pentru prea mult timp.

Avem nevoie de a lua înapoi puterea ne-am dat la minte, și permite Spiritul sau Adevarat Fiind de a rula din nou.

O modalitate de a realiza acest lucru este să-și recapete echilibrul, care a fost pierdut între Yang (minte/masculin principiu, cerul) și Yin (corp/principiu feminin/pământ). Acesta este modul în care noi toți trebuie să o facem dacă vrem vreodată pentru a obține utilizarea deplină a noastră putere creatoare și manifesta acest loc, această planetă și de noi înșine, de a fi ceea ce ne-ar visul ei de a fi.

Majoritatea oamenilor nu sunt în corpurile lor. Acestea sunt în capul lor, mintea lor de funcționare viața lor, sentimentul undeva adânc în ei înșiși că ceva nu este în regulă! Nu este de mirare atât de mulți nu poate fi în organism. Uită-te la mizeria pe care am creat-o de a fi în capul nostru! Mă doare să fie în organism. Cu corpul și Pământul așa cum sunt, există o cantitate enormă de durerea și suferința pe care am reușit să creăm! Deci, de ce merge în corpul vă poate cere? Nu vreau să experiență mai multă durere și suferință!

De fapt, modul de a transmuta și de a schimba durere, este să se mute în și prin ea. Aceasta este o parte a scopului ale corpului. Că pot și vor, să transforme toate că este loc în ea, cum doriti. Corpul, ca Mama Divină, deține tot ceea ce ai gandit, simtit sau experiență. Dat posibilitatea, de către concentrându-se de atenția și de conștientizare, organismul poate elibera nedorite și inutile substanță și energie de forma, transforma aceste și complet vindeca și întineri în sine. Este nevoie de un singur lucru, și că este energia care vine de la Tine – Adevăratul Sine, să-l direcționeze în mod corespunzător.

Prin utilizarea corectă și corespunzătoare a gândit, regizat de Spirit, corpul poate fi un mijloc puternic prin care Spiritul/Constiinta poate manifesta în lume, perfect și frumos. Wu Tao Dansul este modul perfect de a străluci adevaratul vostru sine prin corpul tău. Dancing Wu Tao curata organismul de fizică și blocaje mentale care împiedică fluxul de forță de Viață de energie.

LEAVE A REPLY