Ling Fluent – recenzii, preț, unde să cumpere

Rate this post

Învățarea Unei Limbi Străine: Cel Mai Simplu Să Înveți Limba

Învățarea unei limbi poate fi, de asemenea, este o sarcină descurajantă. Substantive, verbe, pronume, adverbe, prepoziții (urasc prepoziții.. mai ales limbile pe care nu le au!) E greu de a învăța orice limbă, dar beneficiile de a fi bilingv sunt o atracție puternică, chiar și pentru cel mai laș dintre noi. Eu propun, în mod elocvent scris paragrafele care urmează, un plan pentru a decide care este cel mai simplu să înveți limba… pentru tine. Citiți mai multe despre el: www.lingfluent.ro

Ling Fluent – România, compoziție, comentarii, înșelătorie

Ce ar trebui să învețe o nouă limbă?

Învățarea unei limbi România poate fi o experiență plăcută. O limbă nouă înseamnă o nouă cultură, o nouă lume, un nou mod de a vedea lumea în care trăim. Aceasta înseamnă peering prin oglindă într-o lume nouă; unul dominat nu de propriile noastre prejudecăți sau vechiul nostru mod de gândire, dar, de istoria altui popor. Înseamnă să te uiți la o lume nouă; sau, cel puțin, lumea veche într-un mod nou.

În afară de multe beneficii care există în ceea ce privește doar învățarea unei limbi, beneficiile de a fi bilingv sunt multe. Eu folosesc România termenul de “bilingv” vag. Cineva care poate în compoziție mod rezonabil să comunice în două limbi, în opinia mea, este bilingv. Chiar si 10 minute pe zi, în mod constant, pe o perioadă lungă de timp, pot avea un impact mare în învățarea limbilor străine. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.lingfluent.ro

Permiteți-mi să fie clar – nu va fi fluent în limba dvs. de învățare înșelătorie după o limbă pentru 10 minute pe zi, timp de șase luni. Acesta compoziție este un fapt (dacă nu sunt un geniu, dar comentarii chiar și atunci mă îndoiesc).

Deci, ce este punctul?

Ideea este, avem nevoie pentru a elimina comentarii noastre de ochelari de culoare rose cu privire la învățarea limbilor străine. Învățarea unei limbi este murdar; nu e curat. Nu e liniar, și nu se reduce la un frumos ecuația x+y=z. Cum se spune, e mai mult o artă decât o știință. Sigur, există o mulțime de înșelătorie știință implicați, și există o mulțime de tehnici de dovedit și de bune practici.

Ling Fluent – recenzii, forum, evaluări, efecte secundare

Nici unul dintre care contează, cu toate acestea, până îți dai seama cel mai important aspect de a recenzii învăța o limbă. Cea mai importantă întrebare să te întrebi în învățarea limbilor străine este de ce. De ce vreau să învăț această limbă? De ce vreau să vorbesc această limbă? De ce? Odată ce vă pot răspunde în mod satisfăcător sunteți bine pe cale de a învăța o limbă. Mai mult: www.lingfluent.ro

Este acolo un “simplu limba de a învăța” atunci când învățarea unei limbi?

Cel mai simplu limbaj de a învăța este cel mai recenzii pasionat, sau cel puțin cea pe care o ai cel mai bun răspuns la întrebarea de ce. Dacă nu aveți o destul de solid nevoie de a vorbi o limbă, apoi există foarte puține punct în a face forum și foarte puține șanse că va reuși.

Mai multe liste forum exista acolo de cate ore este nevoie pentru a vorbi o limbă bine in functie de ce limba ta maternă este; guvernul iubește acest gen de lucruri. Nimic nu mai contează. Singurul lucru care contează este dorința, motivația ta. Fără ea, nu sunt de gând să pună în chiar cea mai mică cantitate de timp (500 ore) să fie “conversațională” într-o altă limbă.

Care sunt unele de bun ce e?

Aici sunt câteva de bun ce e pe partea de sus a capul meu:

Conectează-te cu partenerul tau: Te căsătorești cu evaluări cineva care vorbește o altă limbă și dorești să te conectezi cu ei în propria lor limbă. Acesta este un mare unul.

Conectează-te cu familia ta: Aveți membri de familie care vorbesc o altă limbă și te-am dorit întotdeauna să evaluări învețe să fie capabil de a conversa cu ei. Citiți mai multe despre el: www.lingfluent.ro

Conectează-te cu rădăcinile tale: familia Ta a venit dintr-o altă țară (Mexic, Norvegia, Germania… ) și doriți să fie în măsură să efecte secundare vorbească patrimoniul limba dar nu au fost niciodată învățați; acum este sansa ta!

Conectează-te cu viitorul tau – vrei să-ți iei destinul de coarne și ieși din monolingve cutie! Pot să respect asta! Nu sunt sigur daca e practic, dar aș vrea să cred că este.

Conectează-te cu o altă cultură – Dacă vă place o anumită cultură și doriți să conectați mai mult cu ei, să învețe obiceiurile lor, ia-o mai în profunzime uita-te la viața lor și cum cred ei, trebuie să învețe limba. Limba poate fi un efecte secundare mijloc pentru un scop, dacă la sfârșitul anului a fost destul de puternic pentru a trage.

Ling Fluent – cum să utilizați, ingrediente, contraindicații, functioneaza

Există o evidentă modelul de mai sus. A învăța o limbă nouă este de a conecta cu ceva nou și puternic. Această conexiune a fost o remiză. Este profund și nu superficial. Dacă doriți doar pentru a impresiona cum să utilizați pe cineva, arata cool, sau să functioneaza fie în măsură să scrie “eu vorbesc limba x” în jos pe un cv, atunci esti, probabil, nu vei ajunge foarte departe. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.lingfluent.ro

Japonezii sunt foarte intense care învață limbi străine și să se concentreze pe limba engleză de la o vârstă fragedă. Procesul lor de gândire este că limba cum să utilizați engleză este importantă și un precursor al succesului. Din aceasta cauza, ei petrec o mulțime de timp hrănirea forțată limba engleză pentru copiii lor. Copiii nu se conecteze cu acest lucru, deoarece, ei bine, copiii nu se conecteze cu succesul viitor la 15 ani în jos pe drum. Prin urmare, copiii urăsc. Este eficace? Da, dar numai pentru copii nu se poate opri. Aceste metode nu funcționează ingrediente dacă ai voință, care bănuiesc că majoritatea dintre noi.

Cum pot învăța o nouă limbă?

Jupuirea acest proverbiala cat a cât mai multe metode ca și conjugări ale verbelor în spaniolă. Ceea ce ingrediente este cel mai bun mod de a învăța o limbă nouă este o întrebare care plăgi lume de învățare a limbilor străine. Nenumărate studii de cercetare, dovezi anecdotice, încercare și eroare, și doar-aripa-atitudinile contraindicații au produs rezultate în orice formă; de oribil să incredibile.

Comune în procesul de gândire în practică limba comunitate functioneaza de învățare (spre deosebire de cele teoretice – lingviști, etc) este de a ajunge acolo și de a face. Unul trebuie să citească în contraindicații limba, vorbesc limba, studiul limbii, obține, împreună cu prietenii în limba.

Ling Fluent – preț, online, unde să cumpere, farmacie

În umila mea opinie, cea mai mare parte se reduce la expunere. Atâta timp cât vă sunt obtinerea de dreptul de fel de preț expunere, semnificative de expunere, puteți obține cu siguranță la un nivel decent, într-o limbă într-o sumă rezonabilă de timp. Ce nivel, care este, și în ce interval de timp, depinde foarte mult de individ și nivelul lor de angajament. Aș presupune că într-o chestiune de șase luni o persoană ar trebui să fie destul de bun la asta. Mai mult: www.lingfluent.ro

Deci, ce înseamnă toate astea?

Nimic pariat nimic de online câștigat, nu? Pentru mine, acest lucru înseamnă că dacă vrei să înveți o farmacie limbă, o fac! Dacă ați dorit întotdeauna pentru preț a comanda produse alimentare într-un restaurant francez în timp ce sorbea vinul, apoi face ca scopul tau. Dacă doriți să fie în măsură să vorbească de fotbal cu cele locale chelner la restaurantul Mexican, face asta.

Învățarea unei limbi nu înseamnă a fi capabil să facă ceva în această limbă; că este imposibil. Aceasta online înseamnă pur și simplu să învețe ceva despre limba, de a face ceva în farmacie limba. Nu e o pierdere dacă ați stabilit unde să cumpere pentru a învăța o limbă și învață doar la un nivel de începător. Nu veți pierde niciodată că, deși se va obține din ce în ce mai ruginit, dar va fi mereu acolo. Aveți o viață întreagă pentru a construi pe ea, așa că ridică-te, ieși, și să învețe ceva azi! Citiți mai multe despre el: www.lingfluent.ro

Du-te să înveți o limbă de azi. Învață-l pentru copiii tăi. Ridica unele bilingve copii. Dă-le numeroase beneficii de a fi bilingv. Ei vă unde să cumpere vor mulțumi mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ