Mai Rapid Joint Pain Relief, Folosind Uleiuri Esențiale

0
36

Utilizarea de uleiuri esențiale ca un joint-durere remediu este câștigă popularitate în creștere ca beneficiile de astfel de uleiuri devenit cunoscut.

Uleiurile esentiale au anumite calmare a durerii și agenți anti-inflamatorii, care obține cu ușurință absorbite la nivelul articulațiilor, mușchilor și a ligamentelor.

Un avantaj suplimentar de masaj uleiuri esențiale în articulații este înroșirea feței afară de acid lactic și alte toxine, provocând dureri articulare.

Mai jos este o descriere de beneficiile de a utiliza unele disponibile uleiuri esențiale.

Ulei Esențial De Copaiba


Uleiul are până la 55% beta-caryophyllene, care are proprietăți anti-inflamatorii. Ulei ar trebui să fie masat în dureri articulare, de două ori pe zi. El ajută pentru a crește flexibilitatea mușchilor și a ligamentelor care fac parte din comună.

Ocata Ulei Esențial

Uleiul esențial conține compusul alfa humelene, care poseda analgezic și proprietăți de atenuare a durerii. Un masaj zilnic de ulei esențial sida raspunsul natural al organismului la iritații și leziuni.

Ulei Esențial De Wintergreen

Uleiul esențial conține salicilat de metil ca active dureri articulare ameliorarea ingredient.

Acesta este cel mai eficient atunci când este masat în articulațiile și mușchii din apropiere, după un pic de exercitiu fizic. Cea mai mare temperatura musculare și articulare regiune crește absorbția de salicilat de metil.

Omega Gize Ulei Esențial

Uleiul conține DHA și EPA, acizi grași. Odată ce uleiul este masat în articulații și mușchi, absorbit DHA și EPA compuși ajuta pentru a stimula circulația sângelui în comun.

Acest lucru vă ajută să taie sărurile acumulate din articulații precum și de spălare de acid lactic din muschi.

Idaho Basalm Ulei Esential De Brad

Acest ulei esențial a fost folosit de nativii Americani pentru a calma cap și dureri musculare. Acest ulei are, de asemenea, metil salicyalate ca ingredient activ.

Uleiurile pot fi masat în dureri articulare pentru a oferi joint pain relief. Acesta poate fi, de asemenea, masat în temple pentru a oferi scutire de la dureri de cap.

Ulei De Masline Extra Virgin

Presat la rece ulei de măsline conține compusul oleocanthal, care are capacitatea de a inhiba inflamatoare a enzimei COX-1.

Uleiul de măsline ar trebui să fie încălzit și concentrate în articulațiile pentru a crește absorbția de oleocanthal.

Încălzire puternică ar trebui să fie evitate, deoarece caldura distruge oleocanthal. 2-3 linguri de ulei extra-virgin pot fi luate de zi cu zi pentru a crește anti-inflamatorii beneficia de petrol.

Menta Ulei Esential De Eucalipt Amestec

Atât de mentă și eucalipt uleiuri sunt cunoscute pentru lor analgezic și proprietăți de calmare a durerii.

Ulei amestec realizat cu un plus de ulei de operator de transport care poate fi ulei de măsline, ulei de migdale sau ulei din semințe de struguri. Încălzirea uleiului, înainte de masaj în articulații crește efect ameliorarea durerii în mușchi și dureri articulare.

Cayeinne ‘capsaicina’ Unguent

Capsaicina este ingredientul activ în toate ardei iute. Acesta are capacitatea de a inhiba un neurotransmitator care poartă durerea mesaje la creier.

Masarea unguent în articulații și mușchi are imediate de reducere în intensitate a durerii.

Capsaicina ajută la creșterea rata metabolica a organismului, care stimulează circulația sângelui la nivelul articulațiilor și mușchilor.

Bosweilla Rășină Unguent

Unguent facut din tămâie are atât de anti-inflamatorii și dureri articulare ameliorarea proprietăți. Un beneficiu de a folosi unguentul este aroma terapie de aplicare datorită dulce aroma linistitoare.

Ca un punct de plecare, mi-ar recomanda-o cu Mentă și Eucalipt sau Perișor. Acestea sunt cele mai populare uleiuri și cei care aud despre cele mai de la alte persoane.

Ce vă decideți să utilizați, vă rugăm să asigurați-vă că utilizați uleiuri pure și libere din materiale sintetice.

Uleiurile sintetice va dilua puterea compromite eficiența. Nu numai că, folosind un ulei cu materiale sintetice poate duce la efecte secundare nocive.

Să fie conștient de orice alergii pe care le pot avea și asigurați-vă că nu folosiți uleiuri care va declanșa aceste alergii.

De exemplu, dacă aveți o alergie la Menta, acest lucru nu înseamnă că nu poate folosi uleiuri pentru dureri articulare ar putea fi confruntați. Pur și simplu alegeți un alt ulei pentru a utiliza în loc.

Aplicarea de uleiuri este destul de simplu. Dacă acestea sunt 100% pure, atunci poti aplica uleiul direct pe pielea ta ca de multe ori ca ai vrea pe tot parcursul zilei.

Am experimentat cele mai bune rezultate atunci când se aplică-le pe zona de interes imediat după duș. Deoarece pielea porii sunt deschise după ce faci duș, uleiurile se va deplasa în piele repede.

Uleiurile esentiale pot fi o alternativă foarte bună pentru un remediu natural. În fapt, de multe ori lucrează mai repede și mai eficient decât medicamentele de sinteză. Am foarte recomandăm să le folosească astăzi, astfel încât dureri articulare poate fi un lucru de domeniul trecutului!

LEAVE A REPLY