Musculin Active evaluări – compoziție, contraindicații, unde să cumpere modul natural de a obține mușchi impresionanți

0
882

Musculin Active-prețȘtiind dvs. personal muscle fiber make-up poate fi un ajutor de nepretuit atunci când vine vorba de direcționarea în mod corespunzător programul de formare. Dacă Musculin Active îți lucrezi mușchii într-un mod greșit, te vei înșela singur de rezultatele obținute cu greu. Fiecare mușchi din corpul tău este format dintr-un pachet de fibre mici. În fiecare pachet, aveți două tipuri principale de fibre: twitch lent și twitch rapid. Îți voi explica exact ce sunt astea într-o clipă. Procentele acestor tipuri diferite de fibre din care sunt făcuți mușchii tăi te pot ajuta să determini exact cum ar trebui să antrenezi fiecare grup de mușchi din corpul tău. Citeste mai mult: www.musculin-active.ro

Musculin Active Preț-50%

Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de tip I sau fibre musculare roșii. Aceștia sunt responsabili pentru o activitate de lungă durată, de intensitate scăzută, cum ar fi mersul pe jos sau orice altă activitate aerobică.

Musculin Active – ingrediente, cum să utilizați

Twitch rapid: Acestea sunt cunoscute sub numele de tip 2 sau fibre musculare albe (împărțite mai departe în a și B). Aceștia sunt responsabili pentru o activitate ingrediente de scurtă durată, de intensitate ridicată. Fibrele de tip 2B sunt construite pentru activități explozive, cu durată foarte scurtă, cum ar fi ascensoarele olimpice. Fibrele de tip 2A sunt concepute pentru o durată scurtă până la moderată, o muncă de intensitate moderată până la ridicată, după cum se vede în majoritatea activităților de instruire în greutate. Citeste mai mult: www.musculin-active.ro

Uitându-ne la sportivi de elită în diferite sporturi, puteți vedea exemple extreme ale fiecărei formări de fibră musculară. La final twitch lent este atletul de anduranță, cum ar fi alergătorul maraton. Acești ingrediente Musculin Active sportivi pot avea până la 80% sau mai mult de fibre musculare twitch lent în corpurile lor, ceea ce le face extrem de eficient pe distanțe lungi. La capătul rapid este sprinterul. Sprinterii de talie mondială pot avea până la 80% sau mai multe fibre musculare din corpul lor, ceea ce le face extrem de rapide, puternice și puternice, dar cu rezistență limitată.

Cum pentru a găsi tipul tău de fibre musculare:

  • Pentru a găsi tipul predominant cum să utilizați de fibră într-un anumit mușchi din corpul tău, trebuie să testăm limitele repetitive ale unui mușchi în comparație cu puterea sa maximă. Țineți minte, aceste limite pot fi modificate de antrenamentul vostru și sunt, prin urmare, doar estimări aspre.
  • În primul rând, determina o rep max (cunoscut sub numele de 1 RM) pentru un cum să utilizați Musculin Active exercițiu de izolare pentru acel grup muscular, de exemplu, bucla dumbell. Găsiți greutatea puteți face doar o rep cu. Doriți să utilizați un exercițiu de izolare, deoarece orice exercițiu care utilizează orice alte grupuri musculare va deforma rezultatele. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.musculin-active.ro

Musculin Active Preț-50%

Musculin Active – România, recenzii

Musculin Active-ingrediente

Odată ce v-ați dat seama dvs. o rep max, să ia o greutate care este de 80% din ea România (multiplica Greutatea max de 0.8 pentru a obține acest lucru) și de a face cât mai multe reps posibil cu ea. Dacă poți face doar 4 până la 7 repetări cu 80% Din 1 RM, ai fibre de twitch în mușchi.

Motivul pentru care va fi capabil de a face doar 4 la 7 repetari cu 80% din 1 RM este că fibrele musculare twitch rapid sunt puternice, dar nu au rezistență mare. Vei putea ridica mai multă greutate, dar vei putea face cât mai multe repetări cu ea.

Capacitatea de a obține România Musculin Active aproximativ zece reps cu 80% din 1 RM este tipic fibra-tip mix pentru un mușchi. Acest lucru funcționează la aproximativ 50/50 împărțite între tipurile de fibre. Dacă puteți face 12 până la 15 sau mai multe repetari cu 80% din 1 RM dvs., fibra make-up este, probabil, cea mai mare parte fibrele twitch lent. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.musculin-active.ro

Fibrele cu încetinitorul nu sunt la fel de puternice, dar au o rezistență excelentă. Acest lucru înseamnă că nu va fi capabil de a ridica destul de mult, dar va fi capabil de a face mult mai multe repetari cu ea. Repetați această procedură pentru fiecare grup muscular pentru care doriți să determinați un tip (acesta va varia de la mușchi la mușchi). Știind ce tip de fibre musculare aveți, vă puteți adapta de formare pentru a le dezvolta la potențialul maxim.

Deși există întotdeauna diferențe recenzii în indivizi, există unele asemănări generale în tipurile de fibre în grupuri musculare de la o persoană la alta. De exemplu, în majoritatea oamenilor, mușchiul exterior, vizibil al vițelului (gastrocnemius) este în primul rând din fibre twitch rapid în timp ce soleus (care se află sub gastrocnemius) are un procent mai mare de fibre twitch lent.

Încă două exemple ale recenzii Musculin Active acestei asemănări între oameni includ abdominalii și hamstrings. Aceste două grupuri musculare sunt ambele, în general, realizate în principal din fibre twitch rapid.

Musculin Active – efecte secundare, înșelătorie

Musculin Active-functioneaza

Cum să vă antrenați Tipul de fibră musculară: Când te antrenezi cu greutăți, scopul tău este de a lucra cât mai multe fibre musculare posibil. Afectarea mai multor fibre musculare înseamnă o creștere mai mare a forței și a masei musculare. Mai multe informații aici: www.musculin-active.ro

În cazul în care efecte secundare fibrele într-un anumit mușchi constau în principal din fibre twitch lent, în scopul de a afecta cel mai mare număr de aceste fibre musculare, veți avea nevoie pentru a instrui că musculare cu reps mai mari, perioade de odihnă mai scurte și volum mai mare. Acest lucru se datorează faptului că durează mai mult până la oboseală, ei recupera rapid și au nevoie de mai mult de lucru pentru a maximiza creșterea.

Din păcate, fibrele efecte secundare Musculin Active musculare sunt limitate în potențialul lor de creștere, astfel încât, chiar dacă un grup muscular este în primul rând twitch lent, ar trebui să includă cu siguranță unele mai mici de formare rep pentru a maximiza rapid fibrele twitch aveți în acel mușchi.

Dacă descoperi că ți-e greu să crești într-un anumit mușchi, ar putea fi pentru că are o predominanță de fibre musculare încete. Repetări mai mari (de exemplu, 12-15 repetări), volum mai mare (mai multe seturi) și perioade de odihnă mai scurte (30 de secunde până la un minut între seturi) vă pot ajuta să maximizați acești mușchi. Acest înșelătorie lucru nu înseamnă că ar trebui să utilizați greutatea ușoară, totuși. Ar trebui să vă străduiți în continuare să folosiți greutățile cât mai grele posibil, care vă vor determina să ajungeți la un eșec în acele intervale de rep mai înalte. Dacă nu folosiți greutăți grele, nu veți da mușchilor un motiv să crească. Citiți mai multe despre el: www.musculin-active.ro

Dacă fibrele dintr-un anumit grup muscular sunt formate în principal din fibre musculare rapide, ești unul dintre cei norocoși. Vei înșelătorie Musculin Active avea un timp mult mai ușor construirea de masă în care muscle – rapid twitch muscle fibre au un potențial mai mare pentru dimensiune decât twitch lent. Cu cât ai fibre mai rapide, cu atât mai mari pot fi mușchii tăi. Acești mușchi sunt cel mai probabil cele mai puternice și mai rapide pentru a dezvolta.

Musculin Active Preț-50%

Musculin Active – functioneaza, online

Musculin Active-contraindicațiiPentru a maximiza mușchii cu fibrele de twitch rapid, va trebui să se antreneze cu repetari mici la moderate (de exemplu, 4 la 8 reps), perioadele de odihnă de aproximativ 1 la 2 minute și un volum de formare moderat (prea mult volum va compromite recuperarea).

Dacă mușchii au o functioneaza destul de chiar amestec de fibre, puteți împărțiți în mod egal antrenamentul între concentrându-se pe jos-rep, contractie rapida fibra de formare și superior-rep, slow twitch fibre de formare. Asta te va ajuta să dezvolți toate fibrele din mușchi, maximizându-ți dezvoltarea finală.

Antrenarea mușchilor în funcție de Musculin Active functioneaza tipul lor de fibre are sens. Aceasta vă va ajuta să obțineți rezultate mai bune de la formarea dumneavoastră, permițându-vă să vizați mai specific de formare în conformitate cu specificațiile exacte ale mușchilor. Citiți mai multe despre el: www.musculin-active.ro

Femeile nu pot să se îngrașe cu greutăți mari. Doamnele au prea mult estrogen în machiajul hormonal. Da, greutăți mai grele construi musculare și putere, dar cele mai multe femei nu sunt de ridicare nimic atât de greu că suntem la risc de a privi ca incredibilul Hulk. În plus, mușchiul este secretul unui metabolism revved în sus, deoarece arde mai multe calorii decât mai multă grăsime, chiar și atunci când stai pe canapea sau la birou.

Deci tendința femeilor de a ridica greutăți mai mici și de a face repetări mai mari atunci bărbații sunt informații iresponsabile. Fără online asistență chimică, femeile nu pot obține o creștere extraordinară a mușchilor. Deoarece testosteronul femeilor este mai mic, probabil că nu vor putea ridica la fel de multă greutate ca bărbații, dar ganterele tipice de trei kilograme lady nu va funcționa deoarece rezistența este prea mică pentru a crea o schimbare în mușchi.

Dacă femeile n-ar trebui să aibă mușchi, de ce le au? Definiția “bărbătească” diferă de la un individ la altul, dar toți avem o structură a corpului diferită. Unele femei au linii Musculin Active online mai feminine, Altele mai androgine. Oasele late de șold și umerii înguști sunt forme tipice feminine, dar asta nu înseamnă că o femeie atletică e mai puțin feminină. Societatea noastră formează idealurile noastre; voi alegeți ceea ce găsiți atractiv. Mai multe informații aici: www.musculin-active.ro

LEAVE A REPLY