Optime de Titan gel Testosteron la Barbati!

0
182

Titan gelDacă ai cerut 1.000 de oameni care le este nivelul de titan gel testosteron, sunt sigur că nu mai puțin de 999 de le-ar spune ei nu au nici o idee.

Niveluri excesive de acest hormon natural poate duce la chelie (mulți o vedetă de film sex-simbol era chel de la excesul de testosteron), și există chiar și o a raportat link-ul de la cancerul de Prostată și niveluri excesiv de ridicate.

Atunci când nivelurile de Titan gel testosteron sunt deficitare

Cercetările au arătat o întărire a arterelor care duce la boli de inima, cresterea excesiva in greutate de la niveluri scăzute de energie și de activitate, pierderea de masa musculara si un nivel scazut de testosteron, de asemenea, sunt direct legate de un mai mic decât în mod normal sexuale.

La valoarea nominală, industria medicală și cercetătorii pot spune ca normal este undeva între 241 și 847 ng/dl (ng=nano de grame și dl=deci-litri). Dar, de fapt, această măsură este înșelătoare dacă este folosit ca o cifră medie pentru toți oamenii.

Problema este că tinerii (care ar avea în mod normal un nivel mult mai mare și să fie sănătos), pur și simplu nu a fost testat. Este singurul mijloc de oamenii în vârstă și care au teste de sânge necesar pentru a afla nivelul lor actual.

Atunci când baza de date este înclinată cu bărbați mai în vârstă, nivelurile de testosteron, care va fi în mod natural mai mici, mai târziu în viață – dacă sunteți un bărbat mai tânăr și-a găsit să aibă un nivel de 250 ng/dl, în fapt, sunt la o valoare sub nivelul normal.

La nivel sănătos pentru un om este declarat ca mai bine mai aproape de 800. La acest nivel un tânăr bunăstarea fizică este ușor de întreținut, și omul are o energie pentru viață și activitate pe care îl va ține în formă și sănătoși în vârstă.

Un bărbat mai în vârstă cu un nivel similar nu va avea de suferit pierderea masei musculare, și el va fi în continuare activ pe terenul de golf în anii ‘ 80.

Ideea este că, titan gel fără a merge la cealaltă extremă de prea mare nivelul de testosteron, aproape toți oamenii – mai ales cei care au luat în muncă fizică grea, de formare sau de sport ar trebui să completeze produs în mod natural de testosteron pentru a menține o viață sănătoasă și activă.

LEAVE A REPLY