Pașii Pentru Seniori Exercițiu Motivația

0
184

Bine, ești bătrân. Eu sunt prea, așa că nu te supăra. Am fost în cazul în care vă aflați în viață, și, probabil, un pic mai mult decât trebuie. De asemenea, am studiat despre exercițiu, și, de fapt, exercitarea de ani, începând cu mult înainte de am devenit “vechi”.

Destul de des, nu e exercițiul în sine, care prezintă un mare obstacol pentru o persoană mai în vârstă. La urma urmei, ne-am confruntat, și-a cucerit, multe lucruri în timpul vieții noastre.

Nu, de multe ori, exercitarea în sine nu este problema.

De fapt, cea mai mare problemă pentru oricine contemplând un fel de senior plan de exercitii fizice, este același cu cel cu care se confruntă tânăra folk.

Motivația.

E greu să continui să lucrezi la un proiect, atunci când nu puteți vedea nici un progres real. E chiar mai greu atunci când nu sunteți sigur ce “progres” înseamnă de fapt.

Pașii Pentru Seniori Exercițiu Motivația

Ei bine, eu nu am de gând să vă dau cifre și fapte despre cât de multe minute, de câte ori pe săptămână, cât de mult în greutate, și așa mai departe. O mulțime de care va depinde de cine ești, unde ești în călătoria dumneavoastră de fitness, în cazul în care vrei să mergi, și ce fel de exercitii ai alege… pentru a numi doar câteva probleme.

Mai întâi de toate, să-i elimine pe cei care nu au nevoie pentru a citi acest lucru.

Dacă sunteți exercitarea, în speranța de a participa la un sport sau activitate de fitness, probabil că nu trebuie să fi citit asta. Aveți de gând să fi exercitarea la un nivel mult mai sus, persoana încearcă doar să fie sănătos și să trăiască mai mult.

Dacă aveți anumite nevoi de sănătate sau probleme, și se exercită pentru a satisface ei, în timp ce acest mic eseu poate da te-ai gandit, ai nevoie să urmați instrucțiunile de îngrijire a sănătății profesionale cu care lucrați.

Dacă sunteți o persoană obișnuită care doresc să rămână sănătos, rămâne în formă, și, probabil, prelungi viața ta, citiți mai departe. Noi nu sunt de gând pentru a obține concluzii finale, dar, vom atinge pe o serie de concepte.

Există două forme majore de exercițiu aveți nevoie să ia în considerare:

  1.  Puterea de formare
  2. Cardiovasculare condiționat

De ce nu am include exerciții de flexibilitate?

Ei bine, flexibilitatea este importantă, și, dacă poți, eu nu recomand asta. Cu toate acestea, mulți seniori sunt de gând pentru a găsi că obținerea exercițiu au nevoie în cele două zone-am spus poate nu lăsați-le timp, energie, sau înclinația de a adauga extra. De asemenea, am constatat că, dacă faci două am menționat, veți experimenta, probabil, îmbunătățiri, flexibilitate, oricum.

O modalitate de a acoperi puterea și flexibilitatea este de a practica yoga. Dar, va trebui în continuare pentru a include un fel de exercitii cardiovasculare.

Acolo e dilema.

Aproape orice formă particulară de exercițiu va fi bun pentru un domeniu sau altul, dar, obtinerea ambele beneficii de la ea de multe ori cere timp suplimentar și efort.

Din fericire, cineva a început un senior program de exercitii nu este de gând să aibă pentru a ajunge la niveluri de o tanara practicanta.

Unii experți au spus că ai nevoie pentru a mers pe jos 10.000 de pasi pe zi. Alții spun că ai nevoie de 10 de minute de exercitii pe zi. Unii doresc să-și piardă 10 kg. Încă alții doresc pentru a obține o oră și jumătate de exerciții pe săptămână.

Cele mai găsi că scopul pentru una dintre acestea, este dificil să ne întâlnim cu ceilalți.

Acesta poate fi într-adevăr o buzzkill pentru a încerca pentru a obține în mod regulat în toate exercițiu crezi că ar trebui să obțineți. Odată ce ați începe să se îndoiască dacă planul de exercitii este de a face orice bun, motivația tinde să se infiltreze departe.

Mai întâi de toate, să recunoască faptul că unele exercițiu de zi cu zi, mai ales într-un senior program de exercitii fizice, este mai bine decât să ai câteva, împrăștiate, sesiuni de exercitii intense în anumite momente și locuri.

Al doilea, de amestecare puterea de formare și activitatea cardiovasculară poate crea un fel de holistică experiență de exercițiu. Cu alte cuvinte, face parte din unul, și apoi unele de celelalte. În timp ce pentru beneficii cardiovasculare, ar fi mai bine pentru a pune mai multe minute de exercitii impreuna, de a face unele puterea de formare, și niște activitate aerobica mai târziu va lucra bine pentru varsta practicanta… dacă e făcut în mod regulat.

În cele din urmă, de a face ceva este mai bine decât să nu faci nimic… atâta timp cât nu încercați să faceți prea mult la un moment dat. De când “a face ceva” poate include grădinărit, înot, face rufele, să tai iarba, sau ridicarea de greutati, puteți combina activități plăcute, activitățile necesare, și pur și simplu exercitarea pentru a obține cantitatea de exercițiu aveți nevoie pentru sănătate și de fitness.

Așa cum am spus la început, intenția mea nu este să vă dau de minute și măsuri, dar să vă dau idei pentru ultimul exercițiu de motivație. Știind că o poate face fără exagerează ea este un prim pas bun.

LEAVE A REPLY