Pierderea parului la Femei – Cauze, Diagnostic și Tratamente

0
320

Până de curând, problema de pierdere a parului la femei a fost considerat a fi mai puțin frecvente. Cercetări recente, totuși, a dezvăluit că este mult mai răspândită decât se credea anterior. Unele estimări spun la fel de multe ca 25 de milioane de femei Americane (sau mai multe) experiența căderea părului vizibile și dureroase efecte care de multe ori merge împreună cu ea. Pierderea parului la femei cauzele sunt oarecum diferite decât cele de obicei găsite în bărbați, și efecte emoționale pot fi destul de diferite, precum și.

Aspectul de Pierdere a Parului la Femei

Aspectul de pierdere a parului in cele mai multe femei este, de obicei, diferite de la apariția sa în oameni. Femeile, de obicei, nu merg chel sau parțial chel, și, în general, nu au pete chel în creștetul capului. La femei, caderea parului, de obicei, apare ca ansamblu de subțierea părului, cu atât cantitatea de păr de pe cap și grosimea de fiecare fir de par. Unele femei nu au un linia parului indepartezi, dar rareori la fel de pronunțată și de vizibile ca ceea ce mulți oameni de experiență.

Efecte emoționale de Pierdere a Parului la Femei

O femeie este stima de sine și sentiment de sine sunt de obicei mult mai dependentă de felul în care arată decât este, în general, în cazul bărbaților. Desigur, oamenii găsesc că este dureros să-și piardă părul lor, dar pentru femei emoțională efectele pot fi devastatoare.

Când te gândești la cât de mult bani și efort merge în publicitate pentru femei produse de ingrijire a parului, produse de styling, produse cosmetice și de îngrijire a părului aparate, cum ar fi uscătoare de păr și fiare de călcat curling, este ușor de înțeles de ce femeile consideră că este atât de dureros de a experimenta pierderea parului. Societatea noastră pune atât de mult accent pe aspectul fizic, mai ales pentru femei, pierderea parului la femei poate duce la o mare de durere emoțională, anxietate, și chiar declanșa episoade de depresie.

Cauze medicale de Pierdere a Parului la Femei

Cele mai frecvente de pierdere a parului la femei cauzele sunt legate de condiții medicale și modificările hormonale. În timp ce mulți sunt similare cu cele experimentate de oameni, multe altele sunt specifice pentru femei.

Hormoni – Femei experiență mult mai multe probleme hormonale decât bărbații, și la o mult mai mare frecvență. Sarcina, nastere si menopauza sunt toate condițiile unice pentru femei, care pot afecta cantitatea și permanența de pierdere a parului și de a provoca chelie.

Medicamente – mai Multe medicamente pot cauza sau contribui la pierderea parului la femei, inclusiv antidepresive, anticoagulante, contraceptive, anti-colesterol droguri și medicamente pentru chimioterapie.

Boala/Chirurgie – mai Multe comune boli poate provoca pierderea parului la femei, cum ar fi diabetul zaharat și tiroida supra – sau sub-activitate, ca pot condiții care pune organismul în condiții de stres, cum ar fi febra mare sau intervenții chirurgicale majore.

Alte Cauze – Anemie, anorexie, bulimie, excesul de vitamina a, infecții fungice, și zinc sau acid gras deficit poate fi, de asemenea, cauza de pierdere a parului la femei.

Cauzele genetice ale caderii Parului la Femei

Chelie model de sex feminin, sau alopecia androgenetica, este estimată a avea loc în 15% sau mai puțin din femeile Americane. Procesul chimic în organism este similară, în care hormoni și dehydrotestosterone (DHT) se combină pentru că foliculii de par pentru a închide. Chiar dacă procesul chimic este același, aspectul de pierdere a parului la femei este, în general, diferite, cu femei care se confrunta general subtierea parului, mai degrabă decât pete chel sau pronunțat linia parului indepartezi atat de frecvente la bărbați.

Unii experti sustin ca diferențe în foliculii de par între bărbați și femei pot contribui la diferențe în aspectul de pierdere a parului. La barbati, parul tinde să crească direct din folicul, provocând ulei și alte secreții pe scalp pentru a construi și de a bloca foliculii. La femei, cu toate acestea, parul tinde să crească din folicul la un unghi, care permite de ulei si secretiile să curgă mai ușor în afara foliculului.

De zi cu zi Cauzele de Pierdere a Parului la Femei

Femeile pot părul lor de zi cu zi de multe tensiuni care pot duce la deteriorarea parului si pierderea parului. Câteva astfel de pierdere a parului la femei cauze includ:

  • o sampoane Dure
  • o colorare a Părului
  • o albire a Părului
  • o Permanentă valuri
  • o utilizare Frecventă a uscătoare de păr, fiare de călcat curling și alte aparate de încălzit
  • o Necorespunzătoare sau dure periere și/sau pieptănare
  • o Frecvente purtarea de strans cozi de cal, impletituri, și alte restricții de păr

În timp ce aceste lucruri, în general, nu provoacă imediat sau pierderea permanenta a parului la femei, ele fac de multe ori duce la uscat, par deteriorat, care este mult mai probabil să se rupă și, astfel, apar mai subțire și mai fragil. La femei a căror păr este deja subțire din cauza schimbărilor hormonale care vin cu inaintarea in varsta, acțiunile, cum ar fi acestea pot avea un impact mare asupra parului aspectul.

Diagnostic Corect

Femeile care se confruntă cu pierderea parului ar trebui să consulte medicul pentru un diagnostic precis de ceea ce le provoacă să-și piardă părul. În cazul unei boli nediagnosticate, cum ar fi diabetul sau probleme cu glanda tiroida, tratarea condiție medicală poate opri de multe ori și chiar inversa probleme de caderea parului. Dacă medicul constată că problemele hormonale legate de menopauză și îmbătrânire sunt cauza, atunci el sau ea este cea mai bună resursă pentru informații și consiliere cu privire eficiente de pierdere a parului la femei soluții.

Actualitate Tratament Impotriva Caderii Parului

Există doar un singur topic de sex feminin tratament impotriva caderii parului aprobat de FDA pentru utilizarea de către femei – minoxidil. Acest medicament este comercializat sub numele de Rogaine și sunt disponibile peste tejghea în cele mai multe magazine de droguri, magazine alimentare, și on-line.

Rogaine este eficient în restabilirea creșterii părului și scăderea aspectul de subtierea parului la femei, dar de multe ori nevoie de mai multe luni pentru ca rezultatele să devină vizibile în cele mai multe femele. Este destul de ușor și convenabil să se aplice în intimitatea de acasă, dar trebuie continuat pe termen nelimitat, în scopul de a menține regenerarea parului. Dacă Rogaine utilizare este întreruptă, orice fir de par care a recrescut va fi pierdut din nou.

Chirurgicale De Refacere A Parului

Chirurgicale, tratamente impotriva caderii parului, cum ar fi părul de altoire sunt destul de eficiente pentru chelie model de sex masculin, dar din cauza naturii de pierdere a parului este diferit la femei, femelele sunt, în general, nu este un candidat bun pentru un astfel de tratament. Parul altoire este un proces de recoltare de păr în creștere în mod activ părți ale capului și transplantarea acestora cu zonele de subțierea și latente de creștere. Pentru că femeile tind să-și piardă părul de pe cap în loc de într-o nouă locație, altoire, de obicei, nu au un efect prea mare. Pentru acele femei care nu au definit calvitie pete sau patch-uri, deși, tratamentul chirurgical poate fi o opțiune. Cel mai bine este să consulte un experimentat chirurg de refacere a parului, care va diagnostica cauza și sugerează o soluție adecvată.

LEAVE A REPLY