Plantele Care Ajută la Mărirea Naturală a Penisului

0
775

naturala-a-penisuluiPlantele ce determină mărirea penisului pot fi găsite în pastilele, plasturii, uleiuri de potenţa pentru bărbaţi şi în alte produse din acelaşi domeniu. Aceste ierburi naturale sunt ingredientele principale ce alcătuiesc produsele de îmbunătăţire a potenţei disponibile în prezent pe piaţă. Sunt supuse unor serii de teste şi verificări pentru a le determina capacitatea de combatere a disfuncţiei erectile şi a altor griji sexuale.

Deşi există multe speculaţii legate de potenţa şi de eficacitatea acestor ierburi în mărirea libidoului masculin, experţii din medicină titan gel pret au făcut multe eforturi pentru a dovedi că funcţionează. De fapt, multe studii ştiinţifice arată nu doar că plantele în discuţie ajută la mărirea penisului, ci şi că prezintă numeroase alte avantaje. Printre acestea se numără erecţii mai tari şi mai lungi, rezistenţă mai bună, producţie mărită de spermă şi o mai bună performanţă sexuală în general.

Nu a fost testată doar capacitatea de acţiune a plantelor ce măresc penisul, ci şi siguranţa utilizării lor. Unele dintre ele fac parte din formulele active a diverse stimulente. Cercetările medicale conduse în acest domeniu au avut ca scop descoperirea utilităţii plantelor în cauză pentru rezolvarea problemelor sexuale masculine.

Una dintre aceste plante este Extractul din Frunze de Epimedium, cunoscut şi sub numele de Iarba Caprei În Călduri. Conţine icariin, element foarte util în combaterea disfuncţiei erectile. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină din penis. Un flux de sânge mai bogat către penis are ca rezultat o erecţie mai mare şi mai dură. Mai mult, are capacitatea de a stimula producţia hormonului masculin, testosteron, responsabil de regularea libidoului masculin şi a performanţei sexuale.

Extractul din Seminţe de Cuscuta, ce poate fi găsit în stimulentele masculine Xtrasize măreşte numărul de spermatozoizi din corpul bărbătesc. Este de asemenea, o soluție foarte bună pentru ejacularea prematură, problema des întâlnită în rândul bărbaţilor. Avantajul principal al acestui ingredient este erecţia mai solidă şi mai mare.

Frunza de Ginko Biloba aduce diverse beneficii pentru sănătate cum ar fi nivele energetice crescute şi o circulaţie sanguină mai bună. Această plantă măreşte şi circulaţia din penis în scopul dezvoltării unei erecţii solide ideală pentru o performanţă sexuală excelentă. Un flux crescut de sânge către penis conduce la o erecţie mai mare. 78% dintre bărbaţii care suferă de impotenţă fără cauze medicale, s-au bucurat de rezultatele pozitive ale extractului de Ginko Biloba fără să sufere de efecte secundare.

Alte plante ce ajută la mărirea penisului în timpul activităţilor sexuale sunt Păducelul, Extractul din Scoarţă de Catuaba, Tajul şi Şofrănelul şi alte ierburi exotice descoperite de experţi pe parcursul multor ani de cercetare.

LEAVE A REPLY