Rachael Ray Chocolate Slim Dieta – abdomen plat Dieta opinie

0
43

Ai văzut-o pe Rachael Ray Dieta pe o emisiune la TELEVIZOR? Este, de asemenea, mai bine cunoscut sub numele de abdomen plat dieta și astăzi am de gând să revizuiască dieta asta si explica argumentele pro și contra ale dietei și dacă vă puteți aștepta să-și piardă 25 de kg în 3 săptămâni, deoarece sugerează. Voi, de asemenea, o altă opțiune de pierderea de greutate pe care s-a dovedit deja dacă alegeți să nu pentru a încerca abdomen plat dieta.

Deci, cum se Abdomen Plat Dieta de Muncă?

chocolate slimDieta se bazează pe un tip de grasime benefica cunoscut sub numele de grasimi mononesaturate sau (MUFA). Ideea este ca mananci o varietate de alimente care sunt bogate în această grăsime și chocolate slim, ca rezultat, va veti simti plin de acest lucru și să nu mănânce alte alimente ca un rezultat. Precum și capacitatea corpului de a arde această grăsime mult mai ușor decât alte forme de calorii este beneficiul major pentru pierderea în greutate vă puteți aștepta la.

Deci, ce sunt dezavantaje la aceasta chocolate slim dieta?

Accentul pus pe MUFA ca o modalitate de a te umple este înșelătoare, deoarece s-a demonstrat că proteina este alimentul ideal pentru acest scop. Dacă asta nu era de ajuns totuși să ții în mână un argument problema majoră cu aceasta dieta este faptul că se va termina în cele din urmă chocolate slim pret și prin durata foarte redundant dieta va fi încetinit procesele metabolice ca urmare. Aceasta este o problemă majoră cu cele mai multe diete și este motivul pentru care oamenii experimenta un efect de rebound după o dietă și a pus greutatea pe spate. Cele mai multe diete ai tine, fie evitarea calorii ca abdomen plat dieta, sau te-a mânca foarte structurat programul de aceleași tipuri de alimente, care este încă o altă problemă cu abdomen plat dieta.

Dieta ideală se concentrează pe metabolismul tau, nu pe evitarea calorii

mănâncă dreaptaSă recunoaștem, atunci când vin de pe o dieta, ai de gând să mănânci la fel cum ați făcut cu privire la dieta sau te întorci la vechile obiceiuri? Sunt șanse să fi revenit la vechile obiceiuri și greutatea va târî încet pe spate. Acum, ce dacă ai încerca ceva diferit precum calorii schimbare. Ideea din spatele calorii schimbarea este că se concentrează pe stimularea metabolismului, prin alimentatie, nu evita calorii. Aceasta este o mult mai realiste pe termen lung dieta pierdere în greutate ca sunt concentrându-se pe schimbarea factor care a permis de a pune pe greutate pentru a începe cu. Cel mai bun din toate chocolate slim, cu calorii schimbare nu există nici un efect de rebound, de fapt, parte din centrul de dieta de ardere de grăsime continuu de efectele sale pentru săptămâni după ce vă decideți pentru a opri!.

LEAVE A REPLY