RealQuit: remediu natural sa renunti la fumat

0
194

Fumul este principala cauză de deces în lume, pentru că acesta este responsabil de multe boli (accident vascular cerebral, atac de cord, cancer, etc.). Pentru acest lucru, opri cu acest obicei prost mijloc de a prelungi viața lor și se simt mai bine. Desigur, nu este ușor, dar astăzi există o modalitate de a face posibilă: RealQuit.

Să renunțe la fumat, până acum, au fost doar două soluții.

Prima a constat in a lua plasturi, gume sau pastile cu nicotina, astfel încât să trezească o reacție organică (greață) în momentul în care a aprins o țigară.

Cea de-a doua este hipnoza (extrem de scumpe), care oferă, totuși, o cale foarte lungă și că aceasta nu produce întotdeauna rezultate.

RealQuit (vizitati site-ul oficial) este construit folosind cunoștințele de medicina tradițională orientală. Baza acestui produs este auricular, de exemplu stimularea unor anumite puncte de pe ureche, care sunt conectate între terminații nervoase care ramură de-a lungul corpului.

RealQuit este un dispozitiv format din doi magneți, placat cu aur, care ar trebui să fie aplicat pe urechea externă, și care generează un câmp magnetic care interactioneaza cu creierul nostru, împingându-l pentru a produce endorfine. Endorfinele sunt substanțe care generează imediat un sentiment de bunăstare și sunt capabili de a înlătura stările de anxietate și nervozitate.

Acțiunea de endorfine, vă permite să vă relaxați mintea ta și lupta cu dependenta psihologica de la fumat. Cel mai interesant aspect al RealQuit este că în timpul utilizării dispozitivului, este încă posibil să fumezi fără a avea efecte negative).

Cu toate acestea, dorința de a fuma o țigară va începe să dispară din primele zile de tratament, și înainte tu stii asta, ai putea ști vreodată, acesta va fi complet plecat.

RealQuit, prin urmare, este un instrument excelent pentru renuntarea la fumat. Este un produs care poate ajuta pe oricine, chiar și oamenii care nu cred că ei sunt capabili de a face pentru a opri acest obicei, în scopul de a păstra sănătatea și bunăstarea generală.

Rezultatele RealQuit

Cu RealQuit renuntarea la fumat devine o adevărată nu-brainer. Tentația va prezenta în sine numai în primele câteva zile de tratament, dar după aproximativ o săptămână să se estompeze. Nu numai ca este un produs care produce rezultate foarte rapide, dar este, de asemenea, extrem de eficient.

Conform studiilor RealQuit permite 93% dintre persoanele care încearcă să scape de fum. Alte tehnici utilizate pe scară mai largă (plasturi cu nicotina, guma de mestecat sau hipnoza), cu toate acestea, doar locul de muncă (în medie), în unul din trei, o rată foarte scăzută (având în vedere, de asemenea, costul de diverse tratamente).

Opinii ale consumatorilor

om”noul meu iubit nu suporta fumul, așa că am avut de a forța pentru a încerca să oprească. Am incercat si cu patch-uri, dar în final nu au de lucru. Când am comandat RealQuit am fost un pic sceptic, trebuie să recunosc, dar după zece zile am facut nici măcar nu cred că pentru țigări. Vă mulțumesc!” Laura

“Am fumat destul de mult a fost mereu și, deși el a crezut o mie de ori să renunțe, în cele din urmă am întotdeauna lăsați-l să meargă. Apoi soția mea mi-a cumpărat RealQuit, pentru a o face fericită, am decis să-l încercați. Extraordinar! Și dacă el spune unul ca mine, care a trăit fără o țigară într-o mână, înseamnă foarte mult!” Sergio

“Ca toți am început să fumez, să mă faci frumoasă cu prietenii mei, apoi s-au oprit și am continuat. Am cântărit un pic să iasă în soare de fiecare dată când am vrut o țigară. Am încercat hipnoza, dar pe mine nu a avut efect. Apoi a venit RealQuit și m-am oprit. Il recomand tuturor!” Vanessa

Instrucțiuni de utilizare

Nimic nu este mai simplu sa folosim RealQuit. Tot ce trebuie să faceți este să se aplice doi magneți pe ureche exterior (cel mai mic în față, celălalt în spate), astfel încât acestea să se atrag reciproc. Nu există nimic altceva de făcut. Pentru a obține efectele dorite, dispozitivul ar trebui să fie purtat timp de cel puțin trei ore pe zi (dar nu mai mult de patru), iar tratamentul trebuie continuat timp de 20-25 de zile. La început, puteți fuma în condiții de siguranță, fără teama de a suferi de greață sau alte simptome.

Contraindicații

RealQuit este un dispozitiv care este 100% sigur și lipsit de efecte secundare. Dacă este folosit conform instructiunilor de pe pachet, nu produce nici un tip de problema. Mai mult decât atât, fiind realizat din material hipoalergenic (metal placat cu aur de douăzeci și patru de carate), nu provoca iritații sau alte reacții pe piele.

De ce să alegeți RealQuit

  • Acesta nu conține nicotină sau orice alte substanțe nocive pentru sănătate (un dispozitiv extern)
  • Se elimină dorința de a fuma fara efort
  • Acționează asupra creierului, stimulând eliberarea de endorfine
  • Reduce stresul si nervozitatea
  • Are un preț accesibil pentru toți
  • Este ușor de utilizat
  • Este sigur si nu are efecte secundare
  • Oferă o garanție “multumit sau banii inapoi” valabil 30 de zile

Cum de a comanda

RealQuit le puteți găsi cu ușurință vizitând site-ul oficial al produsului. Să cumpere, pur și simplu completați toate câmpurile din formularul de comandă on-line cu toate datele lor. Un pachet contine o pereche de magneți (unul mare, unul mic) și este oferit cu un discount de 20% la prețul de listă.

Transportul este inclus în prețul dispozitivului. Un curier va aduce RealQuit direct la client în termen de trei zile lucratoare din momentul comenzii), într-un pachet anonim. De plată, nu trebuie să aveți un card de credit, pentru că este prin cod (numerar la livrare).
Prin achiziționarea RealQuit, nu există nici un risc. În fapt, acest produs este acoperit de o garanție de “satisfăcut sau rambursat”, valabil timp de treizeci de zile de la data la care mărfurile sunt livrate. Dacă rezultatele nu se manifesta, astfel încât să puteți obține înapoi suma plătită pentru achiziționarea.

Verdictul

RealQuit este un produs care este într-adevăr foarte interesant. Tehnica pe care o folosește pentru a învinge dorința de a fuma este baza științifică destul de solid (acesta a fost folosit pentru a rezolva, de asemenea, alte probleme, în ultimii șaizeci de ani). Este un dispozitiv foarte simplu de utilizat și în condiții de siguranță custodie. De asemenea, acesta are un preț foarte scăzut și la îndemâna tuturor. Numai pentru asta (ca plasturi, gume, pastile, sau sesiuni de hipnoza poate fi un canal de scurgere), aceasta este în valoare de a încerca.

Oferta speciala pentru cititorii noștri

Cumpara RealQuit ASTĂZI de la acest link și primești 10€ reducere și transport gratuit: livrare veți plăti doar 42€ în loc de 52 de euro! Rezultatul este garantat: daca nu incetezi fumatul va fi rambursat!

LEAVE A REPLY