Saw Palmetto – Sănătatea Prostatei – evaluări, 2019 actualizate comentarii, cum să utilizați? preț?

0
229

Saw Palmetto-prețDa. Sunt femeie. De ce scriu despre glandele prostatei? Ei Saw Palmetto bine, pentru unul, am un soț și pentru doi și trei, socrul meu a murit ca urmare a ignorării prostatei și tatăl meu vitreg a fost recent în spital din cauza prostatei. Citeste mai mult: www.saw-palmetto.ro

Saw Palmetto Preț-50%

În cazul socrului meu, avea o prostată mărită care făcea foarte dificil să urineze. A avut probleme cu somnul noaptea pentru că simțea nevoia să urineze, să se ridice, să încerce să-și golească vezica, și să se întoarcă în pat doar ca să se ridice și să o facă din nou pentru că nu-și putea goli complet vezica. Acest lucru a continuat pentru un timp foarte lung fără el caută ajutor medical pentru starea lui în ciuda urnele noastre. Nu toate prostatele mărite devin maligne, dar ale lui au devenit. În cele din urmă, când avea dureri extreme, s-a dus la doctor doar pentru a fi diagnosticat cu cancer de prostată. Prostata lui a fost tratată cu succes cu pelete radioactive și a fost declarat fără cancer de prostată prin câteva teste PSA normale. Nu asta l-a ucis.

Saw Palmetto – ingrediente, functioneaza

Cancerul de prostată s-a mutat în oase. S-a mutat înapoi în Germania unde soția sa (soacra mea vitregă) ingrediente trăia pentru un tratament pe care nu-l putea primi aici în state. Nu a avut succes. Domnilor,nu ignorați prostata. Citeste mai mult: www.saw-palmetto.ro

Tatăl meu vitreg habar n-avea că e ceva în neregulă până într-o vineri după-amiază când nu ingrediente Saw Palmetto putea să urineze deloc. Nici o picătură nu ieșea și până seara era într-o stare de disconfort atât de extremă încât a trebuit să sune la 911. Bănuiesc că a primit mici mesaje tot timpul că ceva nu era în regulă, dar nu a făcut nimic în legătură cu asta.

Ce este PSA? Literele reprezintă antigenul specific prostatei, care este o proteină produsă de celulele din prostată. Nivelurile crescute de PSA sunt în general asociate cu cancerul de prostată, deși aceasta nu înseamnă neapărat prostata este malignă. Un test de sânge rapid și simplu este tot ce este necesar pentru a verifica nivelurile de PSA în sângele unui mascul.

Un nivel sănătos sau normal functioneaza pentru PSA totală este sub 4,0 nanograme pe mililitru de sânge. Medicul dumneavoastră vă poate da doar un număr de 3 sau 4 sau 5. Un număr mai mare de 4 indică o șansă ca prostata ta să fie canceroasă. Vor fi necesare teste suplimentare pentru a face determinarea finală. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.saw-palmetto.ro

Alte motive functioneaza Saw Palmetto pentru o valoare mai mare decât valoarea normală a PSA sunt prostatita (inflamația prostatei) sau BPH (hiperplazie benignă de prostată), o tumefiere benignă a prostatei.

Saw Palmetto Preț-50%

Saw Palmetto – recenzii, efecte secundare

Saw Palmetto-cum să utilizați

Este o prostată mărită comună? Prostatele mărite, cunoscute sub numele de BPH, sunt obișnuite la recenzii masculii îmbătrâniți. Benigne înseamnă că extinderea nu este cauzată de cancer sau infecție. Hiperplazia înseamnă mărire. 50% dintre bărbați au simptome de BPH la vârsta de 60 de ani și 90% dintre bărbați au simptome la vârsta de 85 de ani. Deci, este foarte comun. Știu un bărbat care are doar 55 de ani și are deja o prostată mult mărită. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.saw-palmetto.ro

Ce cauzează o prostată mărită? Din păcate, cercetătorii nu știu exact ce cauzează mărirea prostatei. Se recenzii Saw Palmetto crede că este rezultatul unui exces al unui anumit hormon, dihidrotestosteron (DHT). Nivelurile crescute persistent de DHT poate provoca prostata pentru a continua să crească, chiar și după ce a ajuns la dimensiunea maximă. S-a observat, de asemenea, că bărbații care nu produc DHT, nu prezintă, de obicei, probleme de prostată mărite.

Doar pentru a complica efecte secundare Saw Palmetto lucrurile, unii masculi cu prostate extinse nu au nici un simptom. Aparent, singura modalitate de a fi sigur despre starea de prostata este pentru medicul dumneavoastră pentru a efectua acest test ciudat și inconfortabil.

Ce se poate face cu o prostată mărită? Pentru efecte secundare acei masculi care au simptome minime, “așteptarea atentă” este uneori recomandată. Discutați cu medicul dumneavoastră despre o schemă de controale regulate și fiți atenți la orice modificare a simptomelor dumneavoastră. Citiți mai multe despre el: www.saw-palmetto.ro

Pentru cei cu simptome mai severe, terapia cu medicamente este de obicei recomandată. Există două clase de droguri folosite.:
  • blocantele alfa-adrenergice relaxează mușchiul neted din jurul gâtului vezicii urinare și din interiorul uretra. Reacțiile adverse frecvente sunt oboseala, amețeala, scăderea tensiunii arteriale și congestia nazală.
    inhibitorii o 5-alfa reductazei blochează producția de DHT menționată mai sus.
  • Aceste două medicamente pot fi utilizate în combinație și sunt adesea cele mai eficiente în acest fel, dar există un risc crescut de efecte secundare. Acest aspect trebuie discutat cu medicul dumneavoastră.

Saw Palmetto – compoziție, unde să cumpere

Saw Palmetto-efecte secundare

Există, de asemenea, unele terapii minim invazive, care sunt utilizate pentru a reduce compoziție dimensiunea glandei de prostată: transuretral terapie cu microunde și ablație AC transuretral. Chirurgia este recomandată pentru bărbații cu simptome severe și persistente. O preocupare majoră cu operația, cu toate acestea, este că poate apărea impotență. Citiți mai multe despre el: www.saw-palmetto.ro

Deci, cum ai păstra sănătos, în primul rând? Din păcate, acest lucru nu este clar din cercetarea mea și presupunerea compoziție Saw Palmetto mea este că se datorează faptului că nu este complet clar de ce unii masculi continuă să producă DHT. Mai multe surse tout un număr de substanțe naturale pentru menținerea sănătății prostatei bune și unele se spune pentru a ameliora simptomele unei glande de prostată deja mărite.

Desigur, un stil de viață sănătos va merge un drum lung spre menținerea sănătății generale bune, inclusiv prostata. Și nu-ți ignora prostata când începe să-ți spună că s-ar putea să aibă nevoie de ajutor. Se spune că masculul obișnuit știe mai multe despre ciclul menstrual al unei femei decât știe despre propriul său sistem urogenital. Nu încerc să-ți spun că ar trebui să-ți faci griji sau să-ți faci griji pentru asta. Să te stresezi așa poate fi foarte contraproductiv. Ascultă – l când decide să vorbească cu tine.

Ce să faci când nu poți unde să cumpere avea o erecție. Sunt două lucruri pe care trebuie să le faci. În primul rând, afla motivul pentru care penisul nu este obtinerea rigid și greu. Și în al doilea rând, nu te învinovăți că ești un ratat. Cât de departe de adevăr este. Există întotdeauna va fi o cauza principala pentru o disfuncționalitate sexuală de acest tip, astfel încât mai jos sunt mai multe explicații pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce o erecție nu se întâmplă pentru tine. Mai multe informații aici: www.saw-palmetto.ro

Marea majoritate a bărbaților vor fi avut sau probabil au avut un episod ocazional de a nu putea să-și întărească penisul și să-l țină acolo până când scopul pe care și l-a propus este servit. Oricât de frustrant unde să cumpere Saw Palmetto ar fi, nu ești singurul care suferă. Dacă credeți că motivul problemei dumneavoastră este grav, consultați un medic, deoarece cercetările anterioare au arătat că dificultățile erectile la bărbații tineri reprezintă un semn principal de dezvoltare a bolilor cardiace, precum și legate de diabet și probleme tiroidiene.

Saw Palmetto Preț-50%

Saw Palmetto – înșelătorie, contraindicații

Saw Palmetto-evaluăriStresul, oboseala, anxietatea, drogurile, alcoolul, și tipurile de medicamente este ceva ce un medic va căuta pentru a fi responsabil. Dacă nici unul dintre acestea nu este considerat înșelătorie a fi motivul pentru oprirea erecției, medicul dacă problema se întâmplă frecvent, se va uita pentru a vedea dacă disfuncția erectilă condiție (ED), de asemenea, cunoscut sub numele de impotență este cauza. Disfuncția erectilă este identificată ca un fel de disfuncție sexuală caracterizată prin incapacitatea de a obține sau de a menține erecția penisului în timpul activității sexuale.

ED este atunci când un om nu poate obține și menține o erecție în mod regulat. Poate înșelătorie Saw Palmetto apărea doar în anumite situații – de exemplu, penisul funcționează și erecția se întâmplă să se masturbeze, dar atunci când este necesar pentru un partener sexual penisul nu are nimic. Penisul care nu va sta rigid și să rămână greu, dar rămâne moale și lipsit de viață este o acțiune a penisului anticipat la bărbați mai în vârstă, dar nu la tineri, deși o face. Mai multe informații aici: www.saw-palmetto.ro

Alcool: în timp ce băutul intens poate duce la disfuncție erectilă severă, băutura în general poate afecta penisul și performanțele dumneavoastră în pat. Pe termen argotic, avem ceea ce se numește droop brewers. Nu contează cât de mult te palmă și atingeți contraindicații, sau accident vascular cerebral penisul pur și simplu nu se va clinti. Cu toate acestea, face acest lucru în dimineața când alcoolul a părăsit corpul, și este toate sistemele merge. Desigur, asta dacă alcoolul e de vină. Din fericire brewers droop este temporar.

Drogurile tari și anume, heroina, cocaina sau Oxycontinul sunt adesea evidențiate ca cauze comune pentru bărbații care nu pot obține o erecție. Până când utilizatorul este curat și drogurile tari spălat din organism cu totul, o erecție și actul sexual poate fi ceva în trecut pentru mulți.

Oboseala: are sens. Gândiți-vă la aceste locuri de muncă de zi cu zi, în general, dacă ești prea obosit ești bun de nimic și acest lucru este valabil pentru sex și Saw Palmetto contraindicații Masturbare, de asemenea. Oboseala cronică va avea un impact uriaș asupra modului în care anumite părți ale corpului acționează, inclusiv penisul, sexul și capacitatea de a se excita. Dacă urmează să aibă loc o erecție, odihnește-te mai mult. Asta dacă ăsta e motivul pentru care bărbăția rămâne fermă în starea de impotență. Citiți mai multe despre el: www.saw-palmetto.ro

LEAVE A REPLY