Silane Guard – recenzii, preț, unde să cumpere

Silane Guard – recenzii, preț, unde să cumpere
5 (100%) 1 vote[s]

Când să Folosească o Mașină de Ceară Sau o Masina de Polish

Ca un Internet de îngrijire auto Silane Guard de specialitate, cu aproape o jumătate de duzină de cititori fideli — puteți fi siguri că am obține o tona de e-mail. În fiecare zi, în cutia mea este plin – inclusiv o mulțime de spam. Nu mă refer la e-mail meu de cutie, adica casuta postala din fata casei mele — umplute plin de deschis, rânced cutii de Spam. Citeste mai mult: www.silane-guard.ro

Oricine face asta, te rog să încetezi.

Silane Guard – România, compoziție, comentarii, înșelătorie

Oricum, atunci când nu sunt de epurare-mea Silane Guard poștală cu comentarii Chlorox, scriu de îngrijire auto coloane pentru persoanele care au grija de masinile lor. Am România obține o mulțime de întrebări Silane Guard despre ceara si polish. Ai crede că n-au uitat la “The Karate Kid”, unde Domnul Miagi explicat de ceară – ceară lucru în detaliu – cu-Daniel-San furnizarea de demo. Deci, oameni care sunt prea leneși pentru a viziona un film scris și mă întreabă cum și când să polonez masinile lor.

În fapt, Dwayne Hebert de Waldo, FL scrie:

Yo Mac

Poți să-mi spui când ar trebui să ceara sau polish masina mea? Thx, omule. Citeste mai mult: www.silane-guard.ro

Dwayne Hebert – Waldo, FL

Desigur, am România adăugat majuscule, Silane Guard semne comentarii de punctuație și ortografia corectă pentru “Waldo.” Răspunsul este: Da, Dwayne, pot să vă spun când să ceara sau polish masina ta! 

Panza de PAIANJEN: Blestemul care se tot intoarce

Te-ai întrebat vreodată de ce Silane Guard aveți compoziție toate aceste mici urmele lăsate în mașina ta e vopsea? Ai grija de înșelătorie masina ta, de fapt, tu nici măcar nu utilizați o spalatorie auto automata, dar cu toate acestea vârtej apar urme de pe capota, portbagaj, acoperișul și părțile laterale ale mașinii tale.

Care sunt cauzele cele panza de paianjen?

De ce… de ce faci!

Vezi tu, când îți speli compoziție mașina, perii la spalatorie auto automata sunt exploatație pe murdărie și alte particule care lucrează Silane Guard înșelătorie ca o echipă de murdare, mici ticalosi – vârtej vopsea ca acele perii lucra magia lor. Deci, în timp ce mașina arată curat și luminos, există mai multe panza de paianjen-a întâmplat decât o noapte de sâmbătă de la Dairy Queen. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.silane-guard.ro

Silane Guard – recenzii, forum, evaluări, efecte secundare

Dacă-ți speli mașina de mână, aveti tendinta de recenzii a folosi un vartej de mișcare cu o cârpă de spălare, de spălare mitt sau Silane Guard chiar cu o masina moale perie. Mici particule de murdărie, jeg, uscate bug părți și găinațul în care se spală pânză sau mănușă și vă sunt de fapt, folosind aceste particule abrazive pentru a se agită vopsea! Același lucru se întâmplă atunci când se usuce masina.

Urât, nu-i asa?

Cel mai bun mod de a ajuta Silane Guard la evitarea acestor efecte secundare panza de paianjen este de a utiliza un înainte și înapoi mișcare ca recenzii tine se spală și se usucă, Pro detailerii folosi, de asemenea, un al 2-lea clătiți găleată. Ei Silane Guard dip lor se forum spală mănușile într-o clătire găleată și-l stoarce înainte de scufundare înapoi în găleată de săpun. Acest lucru lasă murdărie de săpun și o ține în apă cu săpun spumante curat. Destul de inteligent … cei detaliu băieți. Citiți mai multe pe site-ul producătorului: www.silane-guard.ro

Dar să zicem că aveți deja roteste forum în vopsea și vrei să-i plecat mai Silane Guard repede decât un soț inselat. Care sunt cele mai bune produse pentru a utiliza? Aici sunt câteva sfaturi simple:

Verificați eticheta de pe ceruri prima

Multe ceruri au o lumina abraziv care va ajuta elimina bug-uri și de gudron de pe vopsea, acestea sunt în mod normal Silane Guard produse pe bază de solvenți, pentru că ei folosesc spiritele minerale să se înmoaie vopsea evaluări vreodată-așa-ușor. (Dacă ai mai folosit ulei pentru copii pentru a elimina efecte secundare vopsea sau grăsime de pe piele, ai prins ideea.) Aceste tipuri de ceară ar putea fi destul de polizare capacitatea de a elimina unele vartej, în timp ce ceara se va umple-în remainer de panza de paianjen.

Amintiți-vă că cei rămași panza de paianjen sunt doar mascate de ceara. Ca ceara dispare, se vor întoarce ca un evaluări nedorit ex. Folosind un carnauba spray pe bază de ceară pentru a reîmprospăta ceara este un mod Silane Guard excelent de a păstra aceste zgârieturi de la venirea acasă. (De ce am alege carnauba pe bază de spray-uri? Pentru că carnuaba ceara este mai greu, mai adânc strat de ceară pe care se va construi pe partea de sus a primul strat.) Citiți mai multe despre el: www.silane-guard.ro

Silane Guard – cum să utilizați, ingrediente, contraindicații, functioneaza

Utilizarea unei ușoare poloneză

Dacă roteste pare adânc și ați prefera să-i bată în jos un pic inainte de epilarea cu ceara, există o multitudine de bine lustruit Silane Guard disponibile pe cum să utilizați Web, care va face treaba. În mod surprinzător, nu am văzut-o decent lustruire compus disponibile în marile lanțuri de magazine auto sau magazine mari. Ojele le-am observat sunt fie prea dure sau prea scumpe, în timp ce altele necesită aplicarea profesională cu mașină de lustruit.

Face un pic de cercetare și de a găsi un Silane Guard polonez care este abraziv suficient pentru a elimina panza de paianjen încă suficient de ușor pentru a fi utilizate de către un Week-end Războinic ca tine. Da, cum să utilizați Silane Guard poți functioneaza elimina cea mai mare panza de paianjen de mână cu un pic de grăsime cot și persistența. Nu vă ingrediente așteptați pentru a elimina panza de paianjen într-o singură aplicație. Dacă Silane Guard vrei ca masina ta sa straluceasca mai bine decât în ziua în care s-a rostogolit-o pe linia de asamblare, apoi să ia timp pentru a aplica o a 2-a sau chiar a 3-strat de polish. Acest lucru va garanta rezultatele și de a face tine si masina ta mai fericit decât Brad și Angelina la o clinica de fertilitate. Citiți mai multe despre el: www.silane-guard.ro

Cum pentru a poloneză

Foarte pe scurt, functioneaza ar Silane Guard trebui să ingrediente urmărească îndeaproape procedura recomandată de producător pentru aplicarea și îndepărtarea poloneză, cu toate acestea, elementele de bază sunt destul de simple.

Se agită sticla Silane Guard de polish foarte bine. Parc masina ta în umbră sau într-un garaj … nu în lumina directă a soarelui. Se aplică Silane Guard contraindicații un sfert de dimensiuni bucată de polish sa o curat, împăturit cârpă de bumbac sau tampon de lustruire. Se aplică 2 picioare de 2 metri într-o mișcare înainte și înapoi. Nu Silane Guard încercați să utilizați mișcare circulară! (Motivul pentru aceasta este simplu: contraindicații panza de paianjen reflecta lumina din toate unghiurile, și înapoi zgârieturi reflectă doar din două unghiuri. Orice zgârieturi s-ar putea crea în timp ce lustruire vor fi vizibile numai din două unghiuri de perspectivă.) Mai multe informații aici: www.silane-guard.ro

Silane Guard – preț, online, unde să cumpere, farmacie

După frecarea zonei pentru aproximativ un preț minut, utilizați o cârpă terry moale sau o laveta de microfibra farmacie prosop pentru a lustrui Silane Guard uscate unde să cumpere (sau semi-uscate) poloneză. Utilizați înainte și înapoi propunerile din nou. Nu-ți fie frică să buff la un unghi de 90 de grade la procesul de aplicare.

Fii absolut sigur de agresiv Silane Guard snap prosop preț în aer după fiecare buffing funcționare, farmacie (departe de masina ta), pentru a elimina prins, uscate poloneză. Uscate poloneză pe un prosop poate crea – ai venit s – swirl marks!

Repetați acest proces în online aceeași zonă, Silane Guard o dată sau de două ori pentru rezultate mai bune, apoi trece la zona următoare. Fi sigur să se suprapună ușor în zona(zonele) care au fost deja curatat.

Buffing o masina de dimensiuni Silane Guard medii, cum ar fi un Ciocan sau un Malibu ar avea nevoie de aproximativ 1,5 – 2 ore de muncă. De online aceea, eu recomand ca ai buff pe Zi #1 și ceară pe Zi #2. Cu toate acestea, dacă Silane Guard achiziționați un bun polish cu ceara-de bază sau cu conținut de om-a făcut polimeri, va fi epilarea unde să cumpere cu ceara ca te duci. În mod natural, aceasta ceara nu va fi la fel de profund sau de lungă durată ca o ceară de aplicare, dar va proteja masina foarte bine până când veți avea timp să ceară. Mai multe informații aici: www.silane-guard.ro

LEAVE A REPLY