Tocuri Crăpate Rănit! Ce Se Poate Face Despre Asta?

0
165

Îmi place să port sandale sau flip-flops in Vara! Dar puteți obține de cracare tocuri, cum am făcut eu? Te-au rănit. Adică, ei într-ADEVĂR rănit. Când aveam 11 sau 12 ani, dar nu am avut, nu cred că despre ele, doar a fugit gratuit.

Când ai devenit un adult, există o bestială de libertate; dar, după un timp, se pare că aspectul fizic de maturitate vine cu unele limitări, cum ar fi: cracare tocuri.

Pentru mine, asta e un adânc, dureros rănit. (Și pun pariu că sunt de acord.) În primul rând, aș pune pe crema de maini, cel mai bun am putea găsi, pe călcâie, ca un strat gros cât am putut. Apoi mi-ar pune ciorapii, și du-te la culcare, în speranța pentru o oarecare ușurare a doua zi.

M-am săturat să fiu dezamăgit de peste, si peste din nou. E adevărat că suprafața de pielea mea a simțit mai bine…dar toc fisuri rănit la fel de mult ca înainte. Nu am venit cu o soluție de ani de zile. Ai incercat balsamul de buze? Așa am făcut și eu. ai încercat acum învechit auto de blocare a portierei de lubrifiant în formă stick? OK, probabil nu…am facut-o.

În cele din urmă, am hotărât să uite în mod natural (nu-mi place fizic substanțe toxice cum ar fi super-lipici sau astfel de “gunoi”) de îngrijire a pielii ingrediente terapeutice. Am experimentat, de fapt am un cazan dublu și a început născocind diferite combinații de ingrediente naturale pentru a găsi o soluție; am fost atât de disperat.

Poveste lungă scurt, voi împărtăși cu voi aici ce te poate amesteca la domiciliu și se aplică pentru tocuri de cracare și de a găsi aceleași relief-am facut:

-Ceara de albine (Dacă sunteți intepatura de albine/produse sensibile sau alergice, nu vreau să citesc mai departe: vă Rugăm să consultați un dermatolog sau alt profesionist medical. Vă dorim complet de ușurare și satisfacție pentru tocuri crăpate!)

Sigilii pielea de uscare, dar încă vă permite să respire, calmant ta uscata de mâini și de picioare… asta e cel mai bun, în opinia mea și experiență, natural ingredient “de bază” pentru balsamuri de buze si pielea uscata terapii și tratamente.

Examinare atentă, în fapt, se va arăta ca un ingredient major de mulți dintre dumneavoastră deja cel mai favorizat pielii produse de tratament.

Dacă te duci on-line și de a face un pic de cercetare, veți găsi că ceara de albine este, de fapt, anti-septice precum și anti-inflamatorii (lucrări pentru ameliorarea simptomelor de roșeață, durere, căldură, umflătură). Pe deasupra, este un emolient, de exemplu, catifelează și netezește, și un umectant, ceea ce înseamnă că acesta își păstrează umiditatea – doar ceea ce vreau să văd, pentru mine Vara run-amuck’ tocuri crăpate!

Ai, de asemenea, știu că ceara de albine este descris ca ‘anti-oxidant’? Oxidare în acest context înseamnă “deteriorării”, iar tu vrei anti deteriorare în pielea uscată produse de tratament. În cele din urmă, veți descoperi, de asemenea, că acesta conține Vitamina a pentru a vă ajuta atunci când vine vorba de pielea dezvoltarea celulelor.

-Organic Virgin de Masline – Uleiul de Masline este ceva folosit de-a lungul Istoriei pentru a ajuta cu liniștitor pielea uscata de pe picioare și mâini. Cleopatra nu a fost niciodată fără ea. Nu știu de fapt acesta a fost ridicat în Vitaminele E și a, sau că Scualen, încărcat cu colagen și combaterea deteriorării în timp ce hidratare, era în Ulei de Măsline Marc Anthony dragoste mîngîie pe uscat tocuri crăpate.

OK, îmi imaginez că, de fapt, nu le pasă analizând componentele de Ulei de Măsline, dar pun pariu că a jurat prin calitățile sale calmante. Așa că am sugerăm să vă facă parte de un Tratament Regal’ pentru tocuri de cracare.

-Dragă ‘trage’ de umiditate din mediu și trece-l pe piele care se aplică aceasta. Ea are, de asemenea, de întinerire elemente, cum ar fi Pinocembrina, (o componentă de propolis de albine), care este, de asemenea, enumerate ca anti-inflamatorii și anti-bacteriene, în afară de a fi un anti-oxidant.

Mierea are, de asemenea, calitatea naturală de aderenta care provoacă orice tratament de piele pentru tocuri de cracare în mod natural să rămânem în fisura pentru benefice maxime de expunere de calitatile de vindecare a pielii.

-Aloe Vera Ulei a fost cunoscut la popoarele indigene, precum și moderne naturopaths să fie anti-bacteriene și anti-inflamatorii. Sale de Zinc,Vitamina C, E, polizaharide, și un număr mare de aminoacizi de ajutor cu natural de vindecare a pielii; am găsit AVO a fi eficace în tratarea acestor split, dureros degetelor și alte simptome ale pielii uscate, cum ar fi tocuri de cracare.

Ceea ce este descris mai sus este esențială atunci când vine vorba de ingredientele incluse în orice soluție pentru produse de îngrijire a pielii, care de fapt permite organismului dumneavoastră să se vindece. Dar pentru cazuri mult mai dificile, de exemplu, dureros, tocuri de cracare, există o secretos’ aspect care cred că este absolut necesar pentru o eficiență maximă din toate ingredientele de mai sus: trebuie să fie destul de gros.

De ce este acest lucru? Pentru a umple pielea uscată, de cracare zone și să rămână în ele cât mai mult posibil. Asta nu face bine pentru a pune cea mai înaltă calitate de ingrediente naturale pe sever tocuri crăpate, doar pentru a avea aceste ingrediente se topesc departe în câteva secunde! (Cu toate acestea, pentru cazuri extreme, s-ar putea găsi că aplicarea la culcare, acoperit cu o cârpă curată, fibre naturale ciorap, este o suplimentare, strategie eficientă chiar și atunci când, folosind cele mai bune ingrediente.)

Alifii, balsamuri, unguente, creme s-ar putea fi de mare strategii pentru a sparge prevenirea daca este folosit religios, dar dacă nu gros și lipicios, NU vor ajuta cu crăpături severe care a avut deja loc!

Uita-te pentru Ceara de albine, Miere, Organic Virgin Ulei de Măsline și Aloe Vera Ulei folosit ca o bază de piele produse de terapie când sunt în căutarea pentru ajutor și vindecare pentru uscat, dureros, tocuri de cracare. Poate vă puteți bucura de același liniștitor ușurare.

LEAVE A REPLY