Tratament Pentru Subtierea Parului Si Pierderea Parului

0
206

Chelie progresiv si subtierea parului la barbati si femei este ceva care poate afecta imaginea de sine și stima de sine.

Cu oameni, cu toate acestea, este ceva care este mai mult sau mai puțin acceptată ca un fenomen natural de către societate. În fapt, aproximativ cincizeci la sută din populația generală experiență normale de pierdere a parului de momentul în care ajunge la 50 de ani. Poate nu ne place, dar mai devreme sau mai târziu, jumătate dintre noi sunt obligați să-l accepte.

Pierderea parului la femei, cu toate acestea, este gândit într-un context cu totul diferit.

Chelie model de sex masculin este un fenomen comun care la moment nu are nici un tratament cunoscut. Este ceva care este determinat în mare parte de genetica.

Dezvoltarea sa poate fi încetinit cu tratament corect. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre acest lucru.

Alopecia este o formă de pierdere a parului, care este o condiție medicală. Ea poate să apară la orice vârstă, deși, în general, afectează femeile mai mult decât bărbații.

Există mai multe variante de alopecie:

Alopecia Androgenică

După cum sa menționat mai sus, acest lucru este variația de alopecie, care este cunoscut sub numele de ‘chelie model de sex masculin’. De multe ori ereditare, această stare de fapt poate afecta ambele sexe.

Tratament pentru a încetini alopecia androgenică este disponibil. Aplica minoxidil (Rogaine) la suprafață și luând finasteride (Propecia) pe cale orală s-au dovedit a fi benefice. Deci, dacă această condiție afectează și pe tine, asigurați-vă că să se consulte medicul dumneavoastră de sănătate sau consilier despre tratament posibil.

Metode naturale care s-au dovedit de succes în studii preliminare includ saw palmetto și beta-sitosterol. Consultați-vă medicul de magazin de produse alimentare pentru mai multe informații despre aceste suplimente.

Alopecia Areata

Acest lucru este neuniform pierderea părului, care afectează diferite părți ale capului, care tinde să afecteze adolescenți și adulți tineri mai mult decât persoanele mai în vârstă.

Această condiție poate fi ereditară și pentru cele mai multe – dar nu toate – este inestetice și jenant, dar temporară, în general, durează aproximativ un an. Modificări ale nivelurilor de hormoni în timpul sarcinii poate declanșa uneori starea.

Alopecia Totalis

Unii sufera de alopecia areata continua să-și piardă părul până când nu au lăsat pe scalp. Acest lucru este cunoscut sub numele de alopecie totalis.

Alopecia Universalis

După cum sugerează și numele, alopecia universalis este termenul dat pentru pierderea de toate păr corporale.

Telogen Effluvium

Temporar subtierea firului de par, telogen effluvium nu este limitată la nivelul scalpului și poate afecta fizic de creștere a părului. Această condiție poate dura câteva luni și pot fi cauzate de anumite medicamente.

Asigurați-vă că verificați cu medicul dumneavoastră dacă luați medicamente care apare pentru a crește pierderea parului.

Caderea parului din cauza Chimioterapiei și Radioterapiei.

Mulți oameni care primesc tratament pentru cancerul de multe ori o experienta total pierderea parului. Pentru că aceasta este o mare experiență și bine cunoscut efect secundar, sprijin de specialitate și peruci sunt disponibile care vă pot ajuta până când părul recrește.

Caderea parului din cauza Coafură Tratamente

Utilizarea excesivă a substanțelor chimice, sau o reacție alergică la substanțele chimice folosite în tratamente de par, cum ar fi permanents, poate duce la pierderea parului. Pe termen lung și utilizarea frecventă a prea fierbinte pune în aplicare, cum ar fi ondulatoare și întinderea părului poate aduce, de asemenea,. În acest din urmă caz cuticula parului va deveni de multe ori fragile, care se va sparge. Cei mai mulți oameni care se confruntă cu căderea părului din cauza coafură va găsi re-creștere după ce ei opri utilizarea de declanșare elemente.

Caderea parului la Copii

Copiii pot suferi de alopecie areata și orice patch-uri chel ar trebui să fie raportate imediat un medic, în scopul de a începe un tratament. Un copil poate fi referit la un dermatolog specializat in pierderea parului.

Caderea parului la copii poate fi cauzată de un traumatism al scalpului și a părului din cauza parului prea strâns tras sau împletite pe o perioadă lungă de timp.

Mai frecvent motiv este o infecție fungică numit tinea capitis care pot afecta păr de pe cap, sprâncene, gene. Când a observat, copilul ar trebui să fie văzut de un medic.

Prevenirea și Tratamentul

În plus față de cele menționate mai sus prescris medical, produse farmaceutice si suplimente naturale este înțelept să acopere toate bazele.

Cercetările au arătat că unele forme de pierdere a parului poate fi cauzata de o lipsa de vitamine și minerale din dieta. În acest caz, este prudent să se asigure că o alimentație sănătoasă și variată este mâncat. Cu toate acestea, dacă pierderea parului începe să apară, în ciuda alimentatie sanatoasa, apoi un medic poate recomanda pentru deficit de vitamina teste.

Acesta poate fi, de asemenea, că o altă condiție sau medicamente ar putea fi prevenind organismul de a absorbi vitamine și minerale din alimente de a fi mâncat. Din nou, se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă acesta este de fapt cazul.

Stresul este recunoscut de declanșare pentru pierderea parului si acest lucru este valabil mai ales cu alopecia areata. În acest caz, prevenirea în continuare pierderea parului înseamnă examinarea și gestionarea stresului de zi cu zi niveluri cât mai mult posibil.

Un mod excelent de a face fata stresului este de învățare auto-hipnoza sau prin ascultarea de bună auto-hipnoza Cd-uri sau de popularitate. Puteți găsi un link pentru a-mi propriile înregistrări în caseta de resurse în partea de jos a paginii.

Diagnostic auto este, cu toate acestea, modul ideal de a trata specifice caderea parului de tip. Dacă vă confruntați cu pierderea excesiva a parului, ar fi înțelept pentru a vedea un medic care poate organiza teste și, dacă este necesar, tratamentul început, sau te referi la un specialist.

Știind definiția medicală a ta special pierderea parului este un lucru, dar face față cu ea emoțional poate fi foarte dificil și de sprijin este adesea critic.

Ajută enorm dacă nu există acceptare și înțelegere de suferinzi de familie și prieteni. Acest lucru este extrem de util ca pierderea parului poate submina în mod grav suferind de sentimentul de demnitate, atractivitatea, etc. și pot duce chiar la depresie severă. Dacă acest lucru este așa, atunci medicul dumneavoastră sau de sănătate adivisor va fi, probabil, capabil să se adreseze pentru consiliere, grupuri de auto-ajutor și, dacă este necesar, se referă la o bucată de păr/wig serviciu.

Hipnoterapia este, de asemenea, o modalitate valoroasă de creșterea asigurarea de sine, stima de sine și imaginea de sine în timp ce, de asemenea, ajutându-vă pentru a gestiona stresul și disconfortul.

De lucru cu un hipnoterapeut cu experiență sau de a asculta eficient de auto-hipnoza Cd-uri sau descărcări puteți îmbunătăți modul în care te descurci subliniază vieții – și schimba în mod pozitiv modul în care te simți despre tine.

LEAVE A REPLY