Tratarea Varoceo și a Venelor păianjen.

0
164

Primăvara este aici și vara nu este mult în urmă, este timpul să renunțăm la hainele de iarnă în favoarea pantalonilor scurți, varicofix fustelor și tricourilor! Toți suntem pregătiți pentru vremea mai caldă, dar sunt picioarel tale pentru ea?

Tratarea Varocei și a Venelor de păianjen.

varoceoDacă ai varice sau vene păianjen moda de vară poate să fie foarte incomodă. Mai degrabă decât să porți pantalonii lungi în sezonul cald, poți căuta un tratament pentru acele vene. Daca ți-ai auzit rudele mai în vârstă povestind despre acele operații dureroase, nu te-ai gândi că vrei să-ți tratezi condiție, dar Scleroterapia este sigură, fără durere și efectivă.

Scleroterapia este o procedură în care doctorul injectează o soluție sclerozantă în venele cu varice. Asta cauzează venele să se contracte imediat și în câteva săptămâni vor dispărea de tot! Din moment ce corpul tău absoarbe venele evidențiante, ele dispar complet. Soluția sclerozantă de asemenea închide venele care le permit venelor păianjen să crească sub piele, deci este foarte puțin probabil ca acestea să reapară

La ce să te aștepți de la Scleroterapie

scleroterapie

Deși Scleroterapia este fără durere și efectivă, vei avea nevoie, cel mai probabil, de cel puțin doua tratamente pentru a te asigura că toate acele vene nedorite vor dispărea. În timpul a 10 până la 14 zile după tratament vei purta ciorapi de compresie  pentru a grăbi procesul. Nu te îngrijora, aceștia nu sunt ca ciorapii de compresie a bunicii tale ! Ciorapii de compresie vin într-o întreagă varietate de stiluri, culori și materiale. Dacă vremea este caldă când îți începi tratamentul, poți primi ciorapi din bumbac care permit respirația, care sunt foarte ușori.

Un tratament încercat și testat.

În 1853, doctorii au descoperit faptul că injectând perclorat de fier în venele afectate de varice se îmbunătățește semnificativ felul în care arată piciorul dar și confortul pacientului. În următorul an, Doctorul Desgranges a folosit înjecții cu iod și tanin pentru a vindeca 16 pacienți cu varice. Datorită unor efecte secundare, totuși, eliminarea chirurgicală a venelor a devenit tratamentul preferat. Acesta era dureros și necesita un timp semnificativ pentru recuperare, incluzând totodată și riscurile anesteziei.

Astăzi, Scleroterapia a avansat atât de mult încât este sigură, fără durere și are o rată mare de succes. Pacienții își pot face activitățile în mod normal fără a fi necesară odihna la pat, mersul este încurajat și nu există nici un impact asupra vieții de zi cu zi în afara faptului că trebuie purtați ciorapii de compresie.

Nu-ți lăsa varicele să-ți ruineze vara! Întreabă-ți doctorul despre Scleroterapie, fă-ți temele în legătură cu procedura apoi bucurăte de vara plină de distracții cu “noile” tale picioare.

 

LEAVE A REPLY